Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Podpalijs kļuvis par Krievijas 1. līgas kluba izpilddirektoru

Podpalijs kļuvis par Krievijas 1. līgas kluba izpilddirektoru
Sergejs Podpalijs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Bijušais futbola kluba "Ventspils" galvenais treneris Sergejs Podpalijs, sākot ar šo gadu kļuvis par Krievijas Nacionālās līgas kluba Belgorodas "Salyut" izpilddirektoru. Šajā līgā karjeru turpinās arī kolumbiešu pussargs Karloss Rua, kurš 2012. gadā priecēja Jūrmalas "Spartaka" fanus.

Sergejs Podpalijs par "Ventspils" galveno treneri kļuva 2011. gada sākumā, tajā pašā gadā aizvedot ventspilniekus līdz kārotajam čempionu titulam. Iepriekšējās sezonas sākums viņam izvērtās ļoti nesekmīgs, tādējādi viņš no amata tika atbrīvots. Kopš 2012. gada maija Podpalijs bija bez darba, bet tagad pieņēmis Belgorodas "Salyut" piedāvājumu kļūt par komandas izpilddirektoru. Interesanti, ka šajā komandā vēl pirms diviem gadiem spēlēja Juris Laizāns, kurš gan nespēja palīdzēt klubam saglabāt vietu 1. līgā.

Sergejs Podpalijs izpilddirektora amatā jau ir strādājis, taču biežāk ir pildījis galvenā trenera pienākumus. Laikā, kad viņš trenēja "Nosta", komandā spēlēja tagad labi pazīstamais krievu aģents Romāns Oreščuks, kurš par Podpaliju izteicās ļoti skarbi:

"Mums ar Podpaliju bija konflikts. Tas ir vienīgais treneris manā karjerā, kuru es nevaru nosaukt par treneri. Mēs sasveicināmies, bet par treneri es viņu nosaukt nevaru. Viņš nemāk runāt ar cilvēkiem, treniņprocess ir briesmīgs, visi apkārtējie vienmēr ir vainīgi, bet viņš - nē."

Krievijas Nacionālajā līgā karjeru turpinās kolumbietis Karloss Rua, kurš parakstījis līgumu ar Naļčikas "Spartak". Iepriekšējo gadu Rua pavadīja Jūrmalas "Spartakā". Iespējams, ka par kluba galveno treneri kļūs viens no Krievijas labākajiem speciālistiem Jurijs Krasnožans.

Izmantotie resursi:
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...
Футбольная Национальная Лига | Лиги


, 2013-01-17 20:45, pirms 11 gadiem
Rua uz pussezoni bij izīrēts "Saļutam", kopā ar Jairo Mosquera...
Tad jautājums, kur Mosquera palika? paliks Jūrmalas "Spartakā"?
, 2013-01-17 21:28, pirms 11 gadiem
Jau otrais spēlētājs, kurš pēc Jūrmalas Spartaka nonāk Naļčikas Spartakā. Tā neko. Dienvidamerikāņiem tas būs paraugs, tāpēc nebrīnīšos, ja spēlētgribētēju skaits Virslīgā tikai pieaugs.
Foto: Aiga Veisa/Virslīga
5

Liepājā divas Virslīgas spēles pēc kārtas - vispirms RFS, pēc tam "Jelgava"

"TonyBet" futbola Virslīgā šodien paredzētas divas spēles, kas abas norisināsies Liepājas "Daugavas" stadiona laukumā. Jau plkst. 13.00 sāksies pārceltā "Grobiņas/LFS" spēle pret RFS, bet 17.30 ieplānota "Liepājas" spēle pret "Jelgavu".
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.
Foto: Aigars Prūsis
19

Cīruļputeņa dēļ pārcelta "Grobiņas" un RFS cīņa - rīt Liepājā divas spēles

"TonyBet" Virslīgā šovakar bija plānotas divas futbola spēles, no kurām agrais mačs Valmierā jau ir sācies, tomēr vēlā cīņa starp "Grobiņas SC"/LFS un RFS ir pārcelta uz rītdienas plkst. 13.00, paziņojuši abi klubi, līga un federācija.