Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Deglis: "Babičeva aiziešana bija negaidīta"

Deglis: "Babičeva aiziešana bija negaidīta"
Vladimirs Babičevs pametis grimstošu kuģi
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Virslīgas otras vājākās komandas "Jūrmala V.V." galvenā trenera maiņu Sportacentrs.com apstiprināja kluba valdes loceklis Dainis Deglis, norādot, ka Vladimirs Babičevs aizgājis prom pats.

"Babičevs pats nolēma aiziet, jo vairs nevarēja turpināt strādāt šādos krīzes apstākļos. Klubu pametis arī Igors Stepanovs (pildīja menedžera pienākumus), taču ir cerības, ka viņš varētu atgriezties. Trenera maiņa nebija plānota, Juriju Popkovu uzaicināju es," atklāja Dainis Deglis.

Pēc Degļa vārdiem, klubs, neskatoties uz visas sezonas ilgumā esošajām problēmām, apņēmies pabeigt šo sezonu. Bet par nākamo pāragri domāt. Šobrīd komandas rīcībā ir 16 futbolistu, vēl tiek gaidītas vīzas diviem leģionāriem no Krievijas un Gruzijas. Mērķis Virslīgas 4. aplī – izcīnīt kādu punktu.

"Jūrmala V.V." šosezon 23 mačos izcīnījusi četras uzvaras, tikpat reižu nospēlējusi neizšķirti, kā arī piedzīvojusi 15 zaudējumus, turnīra tabulā ieņemot 8. vietu deviņu vienību konkurencē. Vājāka par "Jūrmala V.V." šosezon ir tikai "Olimps".


, 2011-09-16 19:21, pirms 13 gadiem
un droši vien notiek pārrunas ar investoriem no Krievijas
, 2011-09-16 21:35, pirms 13 gadiem
Sen bij laiks. Jūrmalā ar katru gadu stāvoklis pasliktinās
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
15

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.