Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Tolu: "Valmiera nepārdod mani "Anderlecht", kas būtu Latvijas transfēru rekords"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Tolu: "Valmiera nepārdod mani "Anderlecht", kas būtu Latvijas transfēru rekords"
Tolu Arokodare. Foto: Jānis Līgats

19 gadus vecais "Valmieras" nigēriešu uzbrucējs Tolu Arokodare šodien nepalīdzēja savai komandai mačā pret "Liepāju". Svētdienas vēlā vakarā futbolists sazinājās ar Sportacentrs.com, lai paskaidrotu savas rīcības motīvus. Arokodare neizprot "Valmieras" nevēlēšanos pārdot viņu par lielu naudu Beļģijas grandam "Anderlecht".

Atgādinām, ka "Valmiera" savā paziņojumā norādīja, ka Arokodare, aģenta mudināts, patvaļīgi nav piedalījies pirmsspēles treniņā un atteicies piedalīties mačā pret "Liepāju", par ko "Valmiera" sola ziņot FIFA. "Valmiera" arī atklāja, ka par Arokodari esot milzu interese ("vairāk nekā 10 Eiropas klubi"), un ka klubs no Vidzemes negrasās pārdot nigēriešu uzbrucēju Beļģijas "Anderlecht", jo "tas nav "Valmieras" interesēs".

Arokodare vērsās pie šo rindu autora un ierakstīja balss ziņojumu (angliski), kurā izklāstīja savu notikušā versiju: "Pirmkārt, vēlos atvainoties "Valmieras" līdzjutējiem par to, ka šodien nespēlēju - es zinu, draugi, ka jūs pievīlu, tāpat kā pievīlu komandas biedrus. Tomēr es nebiju tādā mentālā stāvoklī, lai spēlētu. Es biju psiholoģiski satriekts visu šo nedēļu - nevarēju pagulēt, man bija depresija, un es nevaru trenēties tādos apstākļos. Pat neskatoties uz to, es mēģināju trenēties, taču tas viss beidzās ar manu raudāšanu pēdējā treniņa laikā. Kas attiecas uz "Valmieras" paziņojumu, tur nav atspoguļots pilnais stāsts, viņi nav godīgi, taču neesmu par to pārsteigts.

Man bija piedāvājums no "Anderlecht", kura akceptēšana pārsistu Latvijas futbola transfēru rekordu. Tomēr klubs ["Valmiera"] bloķēja transfēru, pasakot, ka netieku pārdots un ka "Anderlecht" vairs nevajadzētu ar mani kontaktēties. Šādu rīcību nesaprotu ne tikai es, bet arī mana akadēmija Nigērijā, mana ģimene, mans aģents, jo es Latvijā ierados par velti, "Valmiera" par mani nesamaksāja pilnīgi neko. Pārnācu par velti, tagad ir perfekts transfēra piedāvājums - un tas ir perfekts ne tikai man, bet arī klubam ["Valmierai"] - kā sacīju, tas būtu rekords Latvijas transfēru vēsturē. Tā bija lieliska iespēja attīstīt man savu karjeru, taču viņi to nobloķēja. Tas ir kaut kas traks.

Es par to [darījuma bloķēšanu] zināju vēl pirms spēles pret "Spartaku", taču to maču vēl nospēlēju, lai gan nebiju labā mentālā stāvoklī. Tai spēlē atdevu visus spēkus [Tolu iesita divus vārtus dramatiskā 3:2 uzvarā - aut.], lai palīdzētu komandai un faniem, jo tik ļoti viņus respektēju un mīlu. Es vēlos pamest Latviju, jo "Anderlecht" ir labs klubs, Beļģijā ir laba līga, un tas būtu labs nākamais solis manā karjerā. Tāpat tas būtu izdevīgi "Valmierai". Tomēr pēc mana aģenta Žana Žerāra [Jean Gerard] pārrunām es "Valmieras" prezidentam piedāvāju sekojošu variantu - palieku "Valmierā" līdz sezonas beigām, ja vien viņš piekrīt fiksēt transfēra summu tagad, un es pārceltos uz "Anderlecht" [2021. gada] janvārī. Tomēr arī tam viņš nevēlas piekrist. Es to nesaprotu - tas ir ļoti jocīgi un netaisnīgi.

Tie ir iemesli, kāpēc jūtos slikti - slikti apstākļi, kuros spēlēt. Pat ja es vēlētos spēlēt, mans ķermenis man to neļautu. Mēģināju trenēties, bet izplūdu asarās. Viņi ["Valmiera"] to, protams, neatklās. Viņi izvēlas sacīt par mani citas lietas, negatīvos faktus. Klubs ["Valmiera"] lieliski zina, ka neakceptēšu piedāvājumu ne no viena cita kluba, jo es šo Beļģijas klubu ["Anderlecht"] zinu ļoti labi. Tas ir klubs, kurš man ir nepieciešams, lai es varētu attīstīties kā jaunais spēlētājs. Vēlreiz atvainojos "Valmieras" līdzjutējiem un komandas biedriem."

Futbola aprindās runā, ka Tolu skaitļu izteiksmē nenosauktā transfēru summa varētu būt robežās starp miljonu un pusotru miljonu eiro.

Tamazs Pertija šodien pēc spēles pret "Liepāju" Arokodares sakarā vainoja futbola aģentus: "Viņi paši futbolu nav spēlējuši, bet tagad jauc galvas jaunajiem futbolistiem." Valmieriešu treneris vairākkārt atzina, ka mačā pret "Liepāju" varēja just uzbrucēja trūkumu. "Vai šajās dienās es komunicēju ar Tolu? Katras 15 minūtes. Pēc spēles viņš atnāca uz ģērbtuvi un sēdēja kopā ar visiem. Viņš ir liels bērns, kuru ietekmē." Tāpat Pertija preses konferencē atzina, ka klubs atteicies pārdot Tolu Beļģijas "Anderlecht".

Atgādinām, ka Arokodare šosezon 14 spēlēs ir sasitis 14 vārtus, kas ļauj gozēties pārliecinošā līderpozīcijā Virslīgas snaiperu sarakstā.

1 2 50 komentāri

  +3 [+] [-]

, 2020-08-16 23:38, pirms 4 gadiem
Tie aģenti izklausās pēc kkādiem pašdarboņiem, ja mūsdienu 1-1.5kk atļaujas nosaukt par rekordu Latvijas futbolā.

     [+] [-]

, 2020-08-16 23:43, pirms 4 gadiem
Paturēt līdz līdz sezonas beigām un dabūt ļimaku+ jau gan slikti neizklausās priekš Valmieras. Ka tik nepaliek pie sasistas siles tagad...

  +5 [+] [-]

, 2020-08-16 23:51, pirms 4 gadiem
Visi LV transfēŗi ir bijuši kapeiku vērti uz lielās futbola skatuves. Ja šis puisis tiešām ir baigais spīdeklis, pircējs atradīsies arī par pieklājīgāku ciparu. Cerams, Valmiera nesalūzīs.

  -2 [+] [-]

, 2020-08-17 00:00, pirms 4 gadiem
game of numbers

 +16 [+] [-]

, 2020-08-17 00:08, pirms 4 gadiem
Tolu ir jāsaprot, ka futbols ir šodien bizness un nevis labdarības organizācija, kas nodarbojas ar citu kontinentu jauniešu vilkšanu Eiropas futbola tirgū.
Tolu atnāca par velti tāpēc, ka viņam tika iedota iespēja ierasties Eiropas futbola firgū - jā Virslīga nav liels tirgus ar miljonu vērtām algām, bet tā ir iespēja veikt pirmo soli dzīvē uz savu sapni, kas ir miljoniem jauniešu sapnis Āfrikā, Dienvidamerikā un Āzijā (nonākt Eiropas futbola tirgū un sistēmā) - Valmiera deva Tolu iespēju piedzīvot šo sapni.
Tagad Valmierai ir nonākusi pie sava sapņa - iespēja spēlēt Eiropas līgas kvalifikācijas spēlēs kur nav spēlējuši pat seni un ar tradīcijām bagāti klubi, jo konkurence ir milzīga.
Valmiera šobrīd Virslīgas turnīra tabulā izskatās samērā stabili iegūtajā trešajā pozīcijā, bet Valmieras vēlme ir spēlēt Eiropas līgas kvalifikācijas spēlēs un iegūt naudu no Eiropas līgas spēlējošo klubu balvu fona līdzekļiem arī 2021.g. - un Tolu ir viens no atslēgas spēlētājiem, lai Valmiera tur būtu arī nākamgad.
Protams, ka Valmiera Tolu pārdos - Anderlecht, vai kam citam, bet šobrīd Valmieras interesēs tas nav - un varbūt pēc veiksmīgi aizvadītām Eiropas kvalifikācijas spēlēm - viņam ir iespēja tikt pārdotam par labāku summu kādam klubam, kas ir spēcīgāks par Anderlecht - ieguvēji būtu abi - Valmiera nopelnītu vairāk, bet Tolu tiktu uz labāku klubu.
Labs piemērs šādam stāstam ir pirms gada pārdotais nigērietis Akinyemi, kas pārstāvēja FK Ventspils - nu puisim arī aģents apmigloja prātu ar IK Start klubu Norvēģijā. FK Ventspils sastāvā puisis dabūja iespēju spēlēt pret Francijas Bordeaux un bija pamatsastāva spēlētājs FK Ventspils. Kur viņš ir šobrīd? IK Start pirms gada atradās līgu zemāk par augstāko un izcīnīja ceļazīmi atpakaļ uz augstāko Norvēģijas līgu, bet šobrīd klubs 16 komandu konkurencē atrodas 15. pozīcijā un ir ar diezgan stabilu biļeti uz leju - kur ir Akinyemi? Pēdējās 5x spēlēs viņš ir iznācis uz maiņu (vidēji 15 min) tikai divās spēlēs - pārējo laiku sēž uz soliņa.

P.S. - runājot par transfēra rekordu - nedomāju, ka Tolu pārsitīs Verpakovska cenu 3,5 milj. ko samaksāja Kijevas Dinamo!!!

  -2 [+] [-]

, 2020-08-17 00:13, pirms 4 gadiem
Nu, hz, vajadzēja līgumu savādāk noslēgt, ar buyout clause tad (vai max uz gadu) loģiski, ka miskastes līgā spēlēt vairs negribas, ja ir iespēja tikt Anderlecht. Aģents pats sapisies jau startā.

  +5 [+] [-]

, 2020-08-17 00:17, pirms 4 gadiem
Izskatās, ka aģents sastāstījis čalim visvisādas lietas, lai tikai pats pie laba piķa tiktu. Sazin kas tam aģentam prātā. Sačakarējis džekam smadzenes, vienvārdsakot. Ja Valmiera negrib tik vienkārši viņu laist prom, tad acīmredzot viņiem ir savi iemesli un, protams, vairāk info par esošo situāciju un tās iespējamiem risinājumiem.

     [+] [-]

, 2020-08-17 00:19, pirms 4 gadiem
Principā pašam pareizāk būtu kapāt ar max atdevi un sist te golus (kur to var salīdzinoši viegli izdarīt) un tikt pie tāda piedāvājuma, ko valmiera (ja domā ar galvu) nespētu atteikt.pofig par to Valmieru, labāk jautājums, kad būs vaļā Daliņa stadions?

  +4 [+] [-]

, 2020-08-17 00:19, pirms 4 gadiem
Iespējams ka Valmierai notiek pārrunas ar kādu iespaidīgāku interesentu ar biezāku maciņu, skaidrs ka pēc eiropas kvalifikācijas spēlēm puiša vērtība var divkāršoties!

  +7 [+] [-]

, 2020-08-17 00:28, pirms 4 gadiem
Tā kā mans mazais dēls,zin ka vajag bišķi paraudāt un tad dabūs visu ko grib.
Tas ir liels bizness,viņš ir noslēdzis līgumu ar Valmieru un punkts. Nospēlē sezonu un tikai prom var būt pat uz labāku klubu.

  +4 [+] [-]

, 2020-08-17 00:29, pirms 4 gadiem
kur ir Anderlecht piedāvājums??!

saprotams, ka Tolu vēl bērna prātā. ağents pilnībā sagrozījis puikam galvu. cerams nenoraks karjeru ilgtrrmiņā. gan jau drīz atkal lūgsies Tamazam piedošanu..
Slēpts komentārs: es zinu labāk

     [+] [-]

, 2020-08-17 01:27, pirms 4 gadiem
Tevi nedrīkst pārdot, kā ar black lives mater? Ja pārdosies, obligāti sūdzi tiesā Valmieras FK.

  +1 [+] [-]

, 2020-08-17 01:36, pirms 4 gadiem
Riktīgs toliņš, nekas vairāk :/

https://tezaurs.lv/#/sv/tols/1

  +3 [+] [-]

, 2020-08-17 07:52, pirms 4 gadiem
Futbolistiem ir jāspēlē,treneriem jātrene,menedžeriem jāpārdod ...

Čalim ir sačakarēta galva,būdams labā formā ,priekšā eirokausi,kur var tikai savu cenu pacelt ,tagad stāvēt pozā un netrenēties ir maigi izsakoties STULBI!

  +2 [+] [-]

, 2020-08-17 08:23, pirms 4 gadiem
Tas , ka Tolu ir dabūts par velti , nenozīmē , kad par lētu naudu ir jāpārdod , ja ir iespēja , un acīmredzot ir , tad tad jāizspiež maksimums ko var !
Bērniņ mosties ! Tu esi iekļuvis pieaugošo dzīvē . Vairs nav tā kad paraudāšu mammai klēpī un viņai atmaigs sirds un iedod kāroto bombongu . Tas ir bizness .

  +2 [+] [-]

, 2020-08-17 09:13, pirms 4 gadiem
"es "Valmieras" prezidentam piedāvāju sekojošu variantu - palieku "Valmierā" līdz sezonas beigām, ja vien viņš piekrīt fiksēt transfēra summu tagad, un es pārceltos uz "Anderlecht" [2021. gada] janvārī", šis citāts pierāda, ka ar futbolu tam ir maz sakara, tīras aģenta spēlītes, gan jau čalim piesolīts, ja pa lēto dabūsim - dalīsimies.

     [+] [-]

, 2020-08-17 09:27, pirms 4 gadiem
Viņam spēkā līgums, kādi vēl aģenta noteikumi? Smieklīgi, žēl paša Tolu, kurš ir tikai marionete aģenta spēlītēs. Sačakarēs attiecības un CV ar šādiem izgājieniem. Manuprāt tur ir vēl kāds klubs iesaistīts, kas iespējams dod vairāk par Beļģu klubu, līdz ar to Valmiera bloķē pāreju vismaz kamēr nav beigusies Valmieras eirosezona. Mani drīzāk satrauc, ka no Valmieras ir klusums par sastāva pastiprināšanu, pret Liepāju varēja redzēt, ka sastāvs ir par īsu. Nomaināmie īsti pastiprināt neko nevar, ja būtu pretēji, tad domāju, ka Tamazs laistu ātrāk ārā svaigus spēkus

     [+] [-]

, 2020-08-17 09:37, pirms 4 gadiem
Sev par pārsteigumu jāsaka, ka Valmiera te vienīgā sakarīgā puse. Ja puisis būtu nospēlējis divarpus sezonas tādā līmenī kā tagad, ieskaitot eirokausu spēles, tad varētu saprast nepārvaramu vēlmi doties prom, bet ne tā kā šobrīd, pēc pusgada.

  +1 [+] [-]

, 2020-08-17 09:42, pirms 4 gadiem
Ambrē rakstīja: Tolu ir jāsaprot, ka futbols ir šodien bizness un nevis labdarības organizācija, kas nodarbojas ar citu kontinentu jauniešu vilkšanu Eiropas futbola tirgū.
Tolu atnāca par velti tāpēc, ka viņam tika iedota iespēja ierasties Eiropas futbola firgū - jā Virslīga nav liels tirgus ar miljonu vērtām algām, bet tā ir iespēja veikt pirmo soli dzīvē uz savu sapni, kas ir miljoniem jauniešu sapnis Āfrikā, Dienvidamerikā un Āzijā (nonākt Eiropas futbola tirgū un sistēmā) - Valmiera deva Tolu iespēju piedzīvot šo sapni.
Tagad Valmierai ir nonākusi pie sava sapņa - iespēja spēlēt Eiropas līgas kvalifikācijas spēlēs kur nav spēlējuši pat seni un ar tradīcijām bagāti klubi, jo konkurence ir milzīga.
Valmiera šobrīd Virslīgas turnīra tabulā izskatās samērā stabili iegūtajā trešajā pozīcijā, bet Valmieras vēlme ir spēlēt Eiropas līgas kvalifikācijas spēlēs un iegūt naudu no Eiropas līgas spēlējošo klubu balvu fona līdzekļiem arī 2021.g. - un Tolu ir viens no atslēgas spēlētājiem, lai Valmiera tur būtu arī nākamgad.
Protams, ka Valmiera Tolu pārdos - Anderlecht, vai kam citam, bet šobrīd Valmieras interesēs tas nav - un varbūt pēc veiksmīgi aizvadītām Eiropas kvalifikācijas spēlēm - viņam ir iespēja tikt pārdotam par labāku summu kādam klubam, kas ir spēcīgāks par Anderlecht - ieguvēji būtu abi - Valmiera nopelnītu vairāk, bet Tolu tiktu uz labāku klubu.
Labs piemērs šādam stāstam ir pirms gada pārdotais nigērietis Akinyemi, kas pārstāvēja FK Ventspils - nu puisim arī aģents apmigloja prātu ar IK Start klubu Norvēģijā. FK Ventspils sastāvā puisis dabūja iespēju spēlēt pret Francijas Bordeaux un bija pamatsastāva spēlētājs FK Ventspils. Kur viņš ir šobrīd? IK Start pirms gada atradās līgu zemāk par augstāko un izcīnīja ceļazīmi atpakaļ uz augstāko Norvēģijas līgu, bet šobrīd klubs 16 komandu konkurencē atrodas 15. pozīcijā un ir ar diezgan stabilu biļeti uz leju - kur ir Akinyemi? Pēdējās 5x spēlēs viņš ir iznācis uz maiņu (vidēji 15 min) tikai divās spēlēs - pārējo laiku sēž uz soliņa.

P.S. - runājot par transfēra rekordu - nedomāju, ka Tolu pārsitīs Verpakovska cenu 3,5 milj. ko samaksāja Kijevas Dinamo!!!
Loģisks un, manuprāt, precīzs situācijas redzējums. Priekš kam pārdot vistiņu, kura noteikti dės zelta oliņas?

  +2 [+] [-]

, 2020-08-17 09:48, pirms 4 gadiem
M8archa rakstīja: Principā pašam pareizāk būtu kapāt ar max atdevi un sist te golus (kur to var salīdzinoši viegli izdarīt) un tikt pie tāda piedāvājuma, ko valmiera (ja domā ar galvu) nespētu atteikt.pofig par to Valmieru, labāk jautājums, kad būs vaļā Daliņa stadions?
Uz nākošo vasaras sezonu t.i. arī futbolam Daliņa stadions būs kārtībā. Bet kāpēc tevi tas uztrauc, ja par Valmieru tev pofig?

  -1 [+] [-]

, 2020-08-17 10:16, pirms 4 gadiem
Ļoti labi, netrobelēs vismaz.

  -1 [+] [-]

, 2020-08-17 12:27, pirms 4 gadiem
wolmar rakstīja: Loģisks un, manuprāt, precīzs situācijas redzējums. Priekš kam pārdot vistiņu, kura noteikti dės zelta oliņas?
Piekrītu, ka Ambrē labi aprakstīja situāciju, bet ir viens BET. Ja čalis neierodas uz treniņiem, tad kādu atdevi gaidīt spēlēs? Stulbākais, ja vēl pabojās mikroklimatu. Ja tiešām taisnība par ļimonu+, domāju, ka Valmierai bija jāpiekrīt. Diezgan labs piķis.

  +2 [+] [-]

, 2020-08-17 14:21, pirms 4 gadiem
Nelietotājs rakstīja: Piekrītu, ka Ambrē labi aprakstīja situāciju, bet ir viens BET. Ja čalis neierodas uz treniņiem, tad kādu atdevi gaidīt spēlēs? Stulbākais, ja vēl pabojās mikroklimatu. Ja tiešām taisnība par ļimonu+, domāju, ka Valmierai bija jāpiekrīt. Diezgan labs piķis.
Bet ja ir iespēja dabūt vēl lielāku naudu , kā raksta twitter , kapēc nepamēģināt ! Vai tad pirmajam labam piedāvājumam jāpiekrīt ?

  -1 [+] [-]

, 2020-08-17 14:40, pirms 4 gadiem
Nelietotājs rakstīja: bet ir viens BET. Ja čalis neierodas uz treniņiem, tad kādu atdevi gaidīt spēlēs? Stulbākais, ja vēl pabojās mikroklimatu. Ja tiešām taisnība par ļimonu+, domāju, ka Valmierai bija jāpiekrīt. Diezgan labs piķis.
es būtu pārsteigts par miljons +. manuprāt ~800tk. piem Tosins noteikti bija meistarīgāks.
nedomāju, ka Valmiera riskēs, saprotu ka īpašniekos tagad aģenti ar pieredzi un kontaktiem, nevis Liepājas variants. gan jau saprot ko dara - ir nedaudz laiks un varianti ko izvērtēt. ja kaut kādi kazahi piedāvās vairāk, tad pārdos kazahiem nevis anderlecht vai citam Tolu aģenta vēlamajam.

Tolu var nedaudz pablefot, izlaist treniņu vai nedēļu - ja ilgi streikos un ignorēs parakstītu līgumu, tad ar tādu reputāciju nebūs vajadzīgs un arī vērtība kritīsies - mazāks aģenta procents, mazāka alga pašam utt

     [+] [-]

, 2020-08-17 14:54, pirms 4 gadiem
Katrs cīnās par savām interesēm, gan aģents, gan Tolu.

No malas viegli bļaut ka jāspēlē, bet tikai iesaistītās puses zin visu patiešibu un medijos ir tikai splēlītes.

Kā arī Valmeiras īpašnieks ir ļoti divdomīga persona, un sazin kas viņam padomā.....

     [+] [-]

, 2020-08-17 16:05, pirms 4 gadiem
Jebkurš transfērs ir gan spēlētāja, gan kluba mijiedarbība. Ja spēlētājs grib pāriet uz konkrētu klubu un nav lielāku piedāvājumu, tad viņam būtu jāļauj pāriet. Ja ir labāki piedāvājumi, tad tas ir jākomunicē (kas šajā gadījumā nav darīts).
Bet to, ka viņš grib pēc iespējas ātrāk prom uz labāku līgu, var saprast. Es nezinu cik Valmiera viņam maksā, bet tas noteikti nav nekas daudz un tāds Anderlecht maksātu vairāk.
Tajā pašā laikā jebkurā brīdī viņam kāds Perepļotkins var ielekt kājās un var noraut traumu uz pusgadu, piemēram, pēc tam sakot ardievas lielākiem līgumiem.

     [+] [-]

, 2020-08-17 16:09, pirms 4 gadiem
Un jebkurā gadījumā, futbola spēlētāju tirgus nav nekāds vergturu tirgus. Ja spēlētājs grib prom un to atklāti saka, tad tur nav diži iespēju citu klubam to ignorēt. Protams, lielie klubi, kam uzspļaut naudai, tā var darīt, bet rekur Valmiera nepārdos viņu, viņš ies laukumā un nesitīs golus un viss. Ko tad Valmiera var izdarīt? Uzlikt uz beņķa? Nu un tālāk - abām pusēm problēmas.
Tur ir jārunā ar spēlētāju, ar medijiem, jāskaidro iemesli.

  +3 [+] [-]

, 2020-08-17 16:23, pirms 4 gadiem
Ko viņš tur nesaprot? Futbola klubs ir uzņēmums. Tas viens. Otrkārt, ja esi parakstījis līgumu, tad arī to ievēro. Klubs kaut kādas saistības nav ievērojis? Bet spēlētājs, kurš pats tās neievēro, bļauj par slikto klubu.
Bet tam aģentam ir iespējas sarūpēt īsto ciparu, lai Valmiera piekristu transfēram. Vienmēr ir īstais cipars.

  +1 [+] [-]

, 2020-08-17 16:49, pirms 4 gadiem
r2d2 rakstīja: Un jebkurā gadījumā, futbola spēlētāju tirgus nav nekāds vergturu tirgus. Ja spēlētājs grib prom un to atklāti saka, tad tur nav diži iespēju citu klubam to ignorēt. Protams, lielie klubi, kam uzspļaut naudai, tā var darīt, bet rekur Valmiera nepārdos viņu, viņš ies laukumā un nesitīs golus un viss. Ko tad Valmiera var izdarīt? Uzlikt uz beņķa? Nu un tālāk - abām pusēm problēmas.
Tur ir jārunā ar spēlētāju, ar medijiem, jāskaidro iemesli.
tad jēga ir no līgumiem?
katrā ziņā Tolu ar šo visu var pamatīgi sabojāt savu karjeru, ar piezīmi, ja Valmiera ies līdz galam!

  +1 [+] [-]

, 2020-08-17 17:13, pirms 4 gadiem
mūsdienās nepārdot nēģeri ir labais tonis.

     [+] [-]

, 2020-08-17 17:54, pirms 4 gadiem
r2d2 rakstīja: Un jebkurā gadījumā, futbola spēlētāju tirgus nav nekāds vergturu tirgus. Ja spēlētājs grib prom un to atklāti saka, tad tur nav diži iespēju citu klubam to ignorēt. Protams, lielie klubi, kam uzspļaut naudai, tā var darīt, bet rekur Valmiera nepārdos viņu, viņš ies laukumā un nesitīs golus un viss. Ko tad Valmiera var izdarīt? Uzlikt uz beņķa? Nu un tālāk - abām pusēm problēmas.
Tur ir jārunā ar spēlētāju, ar medijiem, jāskaidro iemesli.
Ir sajūta,ka īsti nepārvaldi šo tēmu...tas nav līgums ar z/s Akme..iņ par zemeņu lasīšanu ,ķipa man nepatīk un es laužu līgumu un eju lasīt pie kaimiņa Peķkas . Noslēdzot līgumu uz 5 gadiem(Arekodares gadījumā) vai nu tu viņu atstrādā pilnā termiņā vai arī par tavu pāreju(pārdošanu) jaunais klubs vienojas(samaksajot kompensāciju,vai iemainot utt) ar veco klubu (ValmieraFC). Protams tu vari netrenēties un nespēlēt ,bet uz tevīm kā futbolistu tiesības (līguma garumā,šajā gadījumā 5 gadi) pieder klubam ar kuru esi noslēdzis līgumu (Valmiera FC).

     [+] [-]

, 2020-08-17 18:05, pirms 4 gadiem
Varbut kads var padalities ar info? Kuri ir bijusi lielakie transferi Latvijas klubu futbola? Vai 1-1.5 mil ir tiesam rekords? Neizklausas pec ipasi daudz

  +1 [+] [-]

, 2020-08-17 19:15, pirms 4 gadiem
T.G.H. rakstīja: Varbut kads var padalities ar info? Kuri ir bijusi lielakie transferi Latvijas klubu futbola? Vai 1-1.5 mil ir tiesam rekords? Neizklausas pec ipasi daudz
Domāju,ka 100% precīzu informāciju neiedos neviens(dēļ latvijas sporta organizāciju savstarpejo mīlestību ar VID) ,bet baumo ,ka par Verpakovski saņēma 3,5 mlj... Kāpēc tev liekas,ka 1-1,5 mlj nav daudz???

     [+] [-]

, 2020-08-17 20:32, pirms 4 gadiem
Jawa rakstīja: Domāju,ka 100% precīzu informāciju neiedos neviens(dēļ latvijas sporta organizāciju savstarpejo mīlestību ar VID) ,bet baumo ,ka par Verpakovski saņēma 3,5 mlj... Kāpēc tev liekas,ka 1-1,5 mlj nav daudz???
Ir, ir daudz, bet ja seit tiek runats par iespejamo "rekordu", tad pie musdienu summam (pat viduvejo klubu starpa), 1+ mil neskiet nekas iespaidigs
1 2 50 komentāri