Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Sportacentrs.com TV Ventspils pret RFS: medaļu cīņa

Andrejs Siliņš

Sportacentrs.com TV Ventspils pret RFS: medaļu cīņa
Foto: fkrfs.lv

Sportacentrs.com TV šajā nedēļas nogalē piedāvās tiešraides no aktuālajiem notikumiem Latvijas futbolā, kulmināciju piedzīvojot svētdienas vakarā ar “Optibet” Virslīgas dueli starp “Ventspili” un RFS.

Šoruden Rīgā pirmo reizi vēsturē notiks Eiropas U19 čempionāts telpu futbolā, un Latvijas juniori turpina cītīgu gatavošanos nozīmīgajam forumam. Šonedēļ Latvijas izlase pārbaudes turnīrā uzņem trīs citu valstu U19 izlases. Artūra Šketova vadītā komanda turnīru sākusi ar uzvaru pār citu Eiropas čempionāta dalībnieci Nīderlandi (6:4), bet ceturtdien cīņā pret Moldovas vienaudžiem piedzīvoja minimālu zaudējumu ar 1:2.

Latvijas izlases selekcijas darbā paveikts titānisks darbs, pirms turnīra sacīja mūsu komandas galvenais treneris Artūrs Šketovs. Šobrīd pamazām jāsāk uzņemt optimālā forma, lai būtu labākajā gatavībā uz finālturnīru, kas sāksies jau pēc nepilna mēneša. Baltkrievijas komanda pirmajā mačā piekāpās moldāviem (1:2), bet ceturtdien cīnījās neizšķirti (2:2) pret Nīderlandi. Latvijas un Baltkrievijas duelis Sportacentrs.com TV sestdien 13:30, bet divarpus stundas pirms tam portālā Sportacentrs.com arī Moldovas un Nīderlandes junioru cīņa.

Tāpat sestdien tiks aizvadīta komanda.lv 1. līgas 16. spēļu kārta, un tiešraidē no Baldones Sportacentrs.com TV piedāvās cīņu starp divām tabulas augšgala komandām. Līdervienība “Tukums 2000/TSS” viesosies pie “Audas”, kas pacēlusies uz trešo pozīciju, tādējādi veicot nopietnu pieteikumu uz pārspēlēm par tikšanu Virslīgā. Abu komandu sastāvos ir ne tikai talantīgi vietējie futbolisti, bet arī spēcīgi leģionāri, kuri savu meistarību apliecinājuši ar virkni vārtu guvumu. Spēles sākums sestdien 15:00 portālā Sportacentrs.com, bet TV tiešraidē pieslēgsies mača 2. puslaikam.

Savukārt svētdien cīņas jau augstākajā pašmāju līmenī - “Optibet” Virslīgas mačā uz medaļām mērķējošā “Ventspils” uzņems tabulas vicelīderi RFS. Kurzemnieki nule kā piedzīvojuši divas pamatīgas sakāves Eiropas līgā, bet savā laukumā šajā sezonā Virslīgas mačos nav zaudējuši. Tostarp sezonas pirmajā mačā pret RFS (2:0). Tiesa, rīdzinieki savā laukumā atbildēja ar pārliecinošu panākumu (4:1). Kurš no bombardieriem aizvedīs savu komandu līdz panākumam šoreiz - Tosins Ajeguns vai Darko Lemajičs?

“Kamēr “Riga” ārdās Eiropā un arī Virslīgā soļo droši pa priekšu, pārējām mūsu komandām aktuāls jautājums ir medaļu izcīnīšana un Eiropas līgas ceļazīmes iegūšana. “Ventspils” un RFS ir tiešās konkurentes, un RFS sniegums pēdējos mēnešos nerada pārliecību, ka šī komanda neizkritīs no Top3,” situāciju ieskicē Sportacentrs.com futbola žurnālists Edmunds Novickis. “Pēc RFS zaudējuma Rīgas derbijā “Ventspils” var izdarīt vēl vienu nokdauna cienīgu sitienu pa Valda Dambrauska vadītās komandas izredzēm.”

Sportacentrs.com TV tiešraides nedēļas nogalē:

DatumsLaiksTurnīrsSpēle
17.08.11:00*Pārbaudes turnīrs telpu futbolāMoldova U19 - Nīderlande U19
17.08.13:30Pārbaudes turnīrs telpu futbolāLatvija U19 - Baltkrievija U19
17.08.16:00**komanda.lv 1. līga futbolāAuda - Tukums 2000/TSS
18.08.17:00Optibet Virslīga futbolāVentspils - RFS

* - tiešraide tikai portālā Sportacentrs.com.
** - TV tiešraide no 2. puslaika, bet spēli no sākuma iespējams skatīties portālā Sportacentrs.com.

     [+] [-]

, 2019-08-16 17:38, pirms 5 gadiem
70/30..RFS..Ajeguns pēdējā laikā vairs neko diži neizskatās,un vispār Ventspils spēlē kā pa kalniem,šī komanda ir ļoti nesaprotama un neprognozējama..RFS pašlaik stabilāk un labāk izskatās.