Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Pētersons pirms lielā derbija: "Gribas parādīt, kurš ir stiprākais Rīgā"

Andrejs Siliņš

Pētersons pirms lielā derbija: "Gribas parādīt, kurš ir stiprākais Rīgā"
Armands Pētersons. Foto: Zigismunds Zālmanis (Riga FC)

"Kvalitātes ziņā spēles pret RFS ir gandrīz tādā pašā līmenī, kā spēles Eirokausos. Šādām spēlēm gatavojamies visu sezonu," pirms rītvakar gaidāmā "Optibet" Virslīgas mača starp divām tabulas līdervienībām RFS un "Riga" raidījuma "Futbolbumbas" YouTube kanālā sacīja "Riga" pussargs Filipi Brizola.

"Svarīgākais šajā spēlē būs trīs punkti. Nav svarīgi, kādā stilā uzvarēt, šādās spēlēs svarīgākais ir uzvara," pirms sava pirmā Rīgas lielā derbija RFS Facebook lapā sacīja brazīliešu uzbrucējs Emersons. "Ja godīgi, negaidīju, ka mēs tik labi uzsāksim šo sezonu.. Izskatās, ka labi aizvadījām gan sagatavošanās posmu, gan pandēmijas posmu. Labi strādājām treniņos, ko var redzēt laukumā - septiņas uzvaras septiņās spēlēs. Pirms mača pret "Riga" esam labā formā un garastāvoklī."

"Pats pirmo reizi izjutīšu šīs spēles atmosfēru, Gatavojamies kā parasti. Saprotams, ka pretinieki ir ļoti spēcīgi un būs jāpamaina spēles plāns., tas atšķirsies no iepriekšējiem mačiem. Nedomāju, ka tā būs problēma. Nekādu spiedienu pagaidām nejūtu," pirms gaidāmā mača sacīja RFS galvenais treneris Viktors Morozs. "Manuprāt, tiksies divi līdzīga līmeņa pretinieki. Šādās spēlēs ir svarīgas dažādas sīkas detaļas. Ar viņiem jau spēlējām pārbaudes spēli pēc pandēmijas. Mums jābūt pacietīgiem, nedrīkstam pazaudēt koncentrāciju, tad iespējas pieaugs."

"Gatavojamies lielajai spēlei, mums vajag uzvarēt. Mums ir divas dienas, lai sagatavotos. Gatavosimies cīņai ar simtprocentīgu atdevi un uzvarēsim," pārliecināts par savas komandas spējām bija "Riga" aizsargs Armands Pētersons. "Protams, gribas parādīt, kurš ir stiprākais Rīgā, bet arī no turnīra tabulas viedokļa mačs ir ļoti svarīgs. Šobrīd esam iedzinējos ar trīs punktiem, tāpēc tagad tie jāpaņem, lai izrautos uz pirmo vietu [tabulā]. Sagaidu, ka būs laba spēle, būs daudz pazīstamu, savējo spēlētāju. Jāparāda, kurš ir Rīgā labākais."

"Protams, gribētos vairāk skatītājus, jo tas ir papildus atbalsts un motivācija. Būtu forši, ja arī mūsu fanu pulks būtu lielāks. Bet šobrīd jāpielāgojas situācijai un, cerams, mūs atbalstīs pie televizoru ekrāniem," Pētersons netieši aicina līdzjutējus pieslēgties Sportacentrs.com TV paredzētajai tiešraidei. "Ceru, ka spēlēsim savu spēli, kontrolēsim bumbu pēc iespējas vairāk un iegūsim pārsvaru jau pirmajā puslaikā."

"Mums tā būs līdz šim svarīgākā spēle šajā sezonā. Zinām RFS kvalitāti, bet strādājam, lai šajā spēlē parādītu savu labāko futbolu un paņemtu ļoti svarīgus trīs punktus. Šādā spēlē nav favorītu, izredzes ir 50 pret 50. RFS ir labi spēlētāji, mums ir labi spēlētāji. Uzvarēs tie, kas būs izsalkušāki pēc šīs uzvaras," gaidāmo spēli komentēja "Riga" brazīliešu pussargs Filipi Brizola. "Kvalitātes ziņā spēles pret RFS ir gandrīz tādā pašā līmenī, kā spēles Eirokausos. Šādām spēlēm gatavojamies visu sezonu. Zinām, ka būs ļoti, ļoti grūta spēle, un tam arī gatavojamies."



Spēli starp RFS un "Riga" rītvakar 20:00 tiešraidē būs iespēja skatīties Sportacentrs.com TV!

     [+] [-]

, 2020-07-16 21:02, pirms 4 gadiem
Metta 😂

     [+] [-]

, 2020-07-16 21:43, pirms 4 gadiem
Infekcijas perēklis rīt...
Neiešu, skatīšos pa TY...

     [+] [-]

, 2020-07-16 21:47, pirms 4 gadiem
... būs daudz no Putinlandijas sabraukusho...

     [+] [-]

, 2020-07-16 22:18, pirms 4 gadiem
Pētersons pirms lielā derbija: "Gribas parādīt, kurš ir stiprākais Rīgā"

Nolieciet naudas maisus uz svariem un uzzināsiet kurš stiprākais.

     [+] [-]

, 2020-07-17 20:57, pirms 4 gadiem
Redz kā Armandiņ , melnīšu plūdi aizskaloja Tevi no spēles......