Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"Metta"/LU piesaka K. Fjodorovu un kārtējo leģionāru

"Metta"/LU piesaka K. Fjodorovu un kārtējo leģionāru
Konstantīns Fjodorovs
Foto: fsmetta.lv

"Mettu"/LU vasaras pāreju periodā atstājis arī Klāvs Bāliņš, bet transfēru sarakstā atrodami vēl divi jaunpienācēji – bijušais studentu spēlētājs Konstantīns Fjodorovs, kā arī nigērietis Usmans Abass.

Jau iepriekš oficiāli bija zināms, ka "Mettas"/LU rindas pameta Mindaugs Grigaravičs un Artjoms Osipovs, kuri pārgāja uz "Jelgavu", kā arī Ēriks Punculs un Ņikita Juhņevičs, kuri izvēlējās "Riga" piedāvājumu. Nu "Riga" rindas papildinājis arī 20 gadus vecais malējais aizsargs Klāvs Bāliņš, kurš savus vienīgos vārtus Virslīgā guvis tieši pret "Riga", toreiz pašā izskaņā izraujot uzvaru 1:0. Sezonas sākumā Bāliņš "Mettā"/LU gāja pamatsastāvā, bet vēlāk tika izkonkurēts. Šajā sezonā viņam piecas spēles un vieni vārti.

Palikusi ar ļoti nelielu spēlētāju izvēli, "Metta"/LU šovasar pieteikusi jau četrus leģionārus. Pāreju sarakstā bija atrodami trīs japāņi Takato Jamazaki (21 gads), Takumi Mijazaki (18) un Akihiro Takada (20), bet par ceturto kļuvis 18 gadus vecais nigērietis Usmans Abass. Neviens no viņiem pagaidām oficiālā spēlē gan vēl nav debitējis.

Tāpat pāreju sarakstā atrodams arī "Mettas"/LU bijušais uzbrūkošais pussargs Konstantīns Fjodorovs, kurš Ziemas kausā bija redzams gan Jūrmalas "Spartaka", gan "Liepājas" sastāvā, bet karjeru turpināja Čehijas augstākās līgas kluba "1.Slovacko" sistēmā. Virslīgā 20 gadus vecais futbolists aizvadījis 18 spēles, no kurām četras sācis pamatsastāvā. Tikmēr 1. līgas komanda Staiceles "Bebri" pieteica Jāni Lapsu ("Valmiera") un Nauri Baranovski ("Upesciems").

Izmantotie resursi:
Spēlētāju pārejas (vasara 2016) - Latvijas...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-07-16 23:10, pirms 8 gadiem
kur tad palika ideja iztikt tikai ar savējiem?
, 2016-07-16 23:42, pirms 8 gadiem
Un ar visu to velkas tabulas astes galā
, 2016-07-17 09:03, pirms 8 gadiem
Nekas,vēl pāris gadiņu un Mettā spēlēt sāks 2001.gads,tad problēmas ar sastāvu nevajadzētu būt.Ak jā ,un ap to laiku jau apsolīto titulu arī vajadzētu izcīnīt
"Grobiņa" svin uzvaru. Foto: Aiga Veisa
113

Liepāja pieder "Grobiņai": Dobrecova vīri derbijā satriec bagātākos kaimiņus

Šovakar otro uzvaru Latvijas futbola Virslīgas sezonā izcīnīja debitante "Grobiņa"/LFS, kas principiālajā derbijā ar 3:2 pieveica "Liepāju". Uzvaras vārtus guva galvenā trenera Viktora Dobrecova 27 gadus vecais dēls Devids.
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.
Petrs Marešs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS
15

Marešam meistarīgs tālsitiens, RFS pasniedz "Mettai" baranku un pārņem vadību

Latvijas futbola Virslīgas līderpozīcijā izvirzījusies titula glabātāja RFS, savā laukumā ar 2:0 pārspējot citu galvaspilsētas vienību "Mettu".