Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Daugavpili" atstāj japāņu leģionāri Jamazaki un Kinovaki

"Daugavpili" atstāj japāņu leģionāri Jamazaki un Kinovaki
Juta Kinovaki un Taisei Jamazaki
Foto: bfcdaugava.lv

Bērnu futbola centrs "Daugavpils" paziņojis, ka tā Virslīgas komandu atstājuši Japānas futbolisti Taisei Jamazaki un Juta Kinovaki, kuri devušies uz Polijas pirmo līgu.

Abi japāņu futbolisti "Daugavpils" sastāvu papildināja šīs sezonas sākumā, un 23 gadus vecais Juta Kinovaki ātri nostabilizēja savu vietu pamatsastāvā. Viņš bija komandas sākuma pieteikumā visās Virslīgas spēlēs un izcēlās ar vienu rezultātīvu piespēli. Gadu jaunākais pussargs Taisei Jamazaki arī bija stabils sākumsastāva spēlētājs Virslīgas debitantes rindās un izdarīja divas rezultatīvas piespēles.

No "Daugavpils" futbolisti aizgājuši, jo cer turpināt savu karjeru Polijā, kurā agrāk ("Elektryk" klubā) jau spēlēja Kinovaki. Viņi jau devušies uz Poliju, kur, iespējams, noslēgs līgumu ar pirmās līgas (pēc spēka otrās) klubu.

"Daugavpils" paziņojusi, ka ļoti iespējama ir Kijoši Nakatani piesaiste komandai. 23 gadus vecais japānis sevi sekmīgi parādījis treniņos, savukārt iepriekš spēlējis Polijas otrajā līgā (pēc spēka trešajā). "Daugavpils" arī norādījusi, ka cer pirms transfēru loga aizvēršanās papildināt sastāvu ar vēl citiem spēlētājiem. Pagaidām komanda ieņem astoto vietu Virslīgā un 21 spēlē guvusi 16 punktus.

Savukārt Latvijas čempionvienība "Ventspils" savu sastāvu pirms pāris dienām papildinājusi ar Mauritānijas uzbrucēju Čaiku Diagni. 23 gadus vecais un 1,90m garais futbolists iepriekš spēlējis dažādos Spānijas klubos

Izmantotie resursi:
FK Ventspils
Kinovaki un Jamazaki pamet klubu - Galvenā -...


, 2014-07-16 17:19, pirms 10 gadiem
Vai komandā spēlēs Luiz Fernando Doretto un Islam Ibrahim?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-07-16 18:23, pirms 10 gadiem
DJ_EV rakstīja: Nu vāks, labākie dodas prom. 8. vieta šķiet arī būs max...
Kāds vāks? Viņiem ir Doretto un redzi nu, ka viņi taisās sastāvā iesaistīt citu japāni!!!
BFC rīkojas ļoti prātīgi - veidot sastāva kodolu tomēr no saviem vietējiem spēlētājiem uz kuriem var paļauties vismaz vairāk par vienu sezonu!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-07-16 18:58, pirms 10 gadiem
DJ_EV rakstīja: Doretto iepriekšējo sezonu spēlēja Latvijas 2. līgā Carnikavas sastāvā.
Carnikava ir tā komanda, kurā spēlē čigāni, kas saukā sevi par brazīļiem!
, 2014-07-16 19:06, pirms 10 gadiem
DJ_EV rakstīja: Doretto iepriekšējo sezonu spēlēja Latvijas 2. līgā Carnikavas sastāvā.
Jūrmalas vārtsargs Dzelme arī pirms pievienošanās igauņiem pastāvēja 2. līgā vārtos. tas jau neko vēl neizsaka. Doretto uz 2. līgas fona bija ļoti labs, priekš Virslīgas varbūt nedaudz vēl jāpieliek, bet nu pietiekami jauns un visas iespējas progresēt.
, 2014-07-17 11:08, pirms 10 gadiem
Labi apliecināja sevi šie japāņi, bet nebūs viņi neaizvietojami. Vietā nāks citi un varbūt sevi apliecinās vēl labāk par šiem. Vietējie spēlētāji sporta skolā arī ir laba līmeņa un varbūt sanāks lētāk nekā turēt leģionārus, kas nav tādi līderi kā, piemēram, Riževskis.
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.
"Grobiņa" svin uzvaru. Foto: Aiga Veisa
117

Liepāja pieder "Grobiņai": Dobrecova vīri derbijā satriec bagātākos kaimiņus

Šovakar otro uzvaru Latvijas futbola Virslīgas sezonā izcīnīja debitante "Grobiņa"/LFS, kas principiālajā derbijā ar 3:2 pieveica "Liepāju". Uzvaras vārtus guva galvenā trenera Viktora Dobrecova 27 gadus vecais dēls Devids.
Petrs Marešs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS
15

Marešam meistarīgs tālsitiens, RFS pasniedz "Mettai" baranku un pārņem vadību

Latvijas futbola Virslīgas līderpozīcijā izvirzījusies titula glabātāja RFS, savā laukumā ar 2:0 pārspējot citu galvaspilsētas vienību "Mettu".