Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

"Jūrmala" pastiprinās un sola, ka tas ir tikai sākums

"Jūrmala" pastiprinās un sola, ka tas ir tikai sākums
Takaja Kavanabe drīzumā, iespējams, iegūs daudzus jaunus komandas biedrus
Foto: M.Jankovskis, Sportacentrs.com

SMScredit.lv Virslīgas komanda "Jūrmala", kurai šodien jāaizvada mačs ar Rīgas "Skonto", pavēstījusi par sastāva izmaiņām, kā arī apsolījusi, ka tas būs tikai transfēru sākums - turpinājums sekos.

Komandai pievienojies 24 gadus vecs portugālis Paulu Sēzars Bunze - uzbrūkošs spēlētājs ar 182cm augumu. Pēdējā laikā viņš pārstāvējis Angolas čempionāta komandu "Atlético Sport Aviação". Zemāk varat aplūkot video ar viņa darbībām. Jāpiebilst, ka pagaidām šis futbolists ir vien uz pārbaudi un līgums nav parakstīts.

Tomēr tas vēl nav viss. "Jūrmalas" mājas lapa jurmalafc.lv raksta arī, ka drīzumā komandu varētu pastiprināt Krievijas Premjerlīgas kluba "Mordovia" (izkrita gan uz Nacionālo līgu) dublieru komandas divi futbolisti - aizsargs un pussargs. Tāpat tiek pieminēts, ka vēl daži spēlētāji ieradīsies uz pārbaudi no tālākām zemēm. Un arī tas vēl nav viss. Tiek vēstīts, ka "Jūrmalas" vadība jau šobrīd ir veikusi pārrunas ar vairākiem Virslīgas citu komandu spēlētājiem un esot liela varbūtības pakāpe, ka jau tuvākajā laikā tiks parakstīti līgumi un publiski pavēstīts par jauniņo pievienošanos "Jūrmalai".

Tomēr ir arī zaudējums. Komandas kapteinis, krievu leģionārs Jurijs Kuļikovs (centra aizsargs), šobrīd "Jūrmalu" ir pametis, jo par viņu interesi izrādījusi Edgara Gaurača pārstāvētais Maskavas "Torpedo" klubs. Tātad Kuļikovs šobrīd pievienojies "Torpedo".

Video ar Bunzes darbībām

Izmantotie resursi:
jurmalafc.lv


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-06-16 12:15, pirms 11 gadiem
Būs interesanti. Jūrmalā ieradīšoties arī Parisa Hiltone un Džims Kerijs
, 2013-06-16 12:19, pirms 11 gadiem
anjo rakstīja: Būs interesanti. Jūrmalā ieradīšoties arī Parisa Hiltone un Džims Kerijs
Sendlers ar Mērfiju arī.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-06-16 12:20, pirms 11 gadiem
anjo rakstīja: Būs interesanti. Jūrmalā ieradīšoties arī Parisa Hiltone un Džims Kerijs
Uz Jauno vilni?
, 2013-06-16 12:20, pirms 11 gadiem
Protams , ka ir interesanti. Bet vai ar tik daudz pastiprinājumiem Jūrmala nenokritīs vēl zemāk. Nauda ir , bet stadiona īri nevar samaksāt
, 2013-06-16 12:22, pirms 11 gadiem
Lukstins88 rakstīja: Uz Jauno vilni?
Uz Comedy Club.
Vēl vieni ārzemnieki, kas domās, ka Latvija ir Krievija
, 2013-06-16 12:29, pirms 11 gadiem
Tiek vēstīts, ka "Jūrmalas" vadība jau šobrīd ir veikusi pārrunas ar vairākiem Virslīgas citu komandu spēlētājiem un esot liela varbūtības pakāpe, ka jau tuvākajā laikā tiks parakstīti līgumi un publiski pavēstīts par jauniņo pievienošanos "Jūrmalai".

Ar ko ''Jūrmala'' spēj piesaistīt spēlētājus no citiem Virslīgas klubiem? Atcerēsimies, ko par ''Jūrmalu'' teica Tamisārs un Mihelsons.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-06-16 12:30, pirms 11 gadiem
1 rakstīja: Ar ko ''Jūrmala'' spēj piesaistīt spēlētājus no citiem Virslīgas klubiem? Atcerēsimies, ko par ''Jūrmalu'' taica Tamisārs un Mihelsons.
ko?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-06-16 12:56, pirms 11 gadiem
Askerovs pievienojies Simurq
, 2013-06-16 13:40, pirms 11 gadiem
Pastāv liela varbūtība, ka "Jūrmalai" šī būs pēdējā sezona Virslīgā, jo bez savas jaunatnes skolas 2014.gada čempionātam licencēties nevarēs un stingrāk tiks vērtēta arī finanšu "fair play" un vērtēta iespējamā saistība ar futbola aģentiem (UEFA noteikumi aizliedz aģentiem iegādāties futbola klubu daļas un būt klubu valdēs, kā arī strādāt atbildīgos amatos)
, 2013-06-16 13:52, pirms 11 gadiem
Laikam jau būs parādījusies nauda?Ja klubs pastiprināsies,mani viennozīmīgi tikai tas priecēs.Jo vairāk stiprāki klubi,jo labāka virslīga un līderi nevarēs rubināt degunus mačos ar it kā švakākām komandām.
, 2013-06-16 14:31, pirms 11 gadiem
wilmaars rakstīja: Kullikovam apnika ciiniities pa peedeejaam vietaam. Jaauzspeelee Torpedo.
paskaties par kādām vietām cīnās Torpedo (un neceri uz argumentu par skatītājiem tribīnēs)
, 2013-06-16 17:02, pirms 11 gadiem
Labprāt redzētu to portugāli šodien Daugavas stadionā, bet ja jau nav parakstīts līgums, tad nespīd.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-06-16 21:50, pirms 11 gadiem
tas nav nopietns klubs,laikam kaut kādi naudas atmazgātāji,tur pietiek ar spartaku,vismaz kaut kādi fani ir......bet jūrmala klubs bez neviena fana..jāgaida valmiera,gūlbene,no reģioniem komandas...rīgā arī trīs par daudz....bezstadionu pilsēta...kauns jāspēlē arkādijā,kur kievu laikos pat augstākās līgas vietējās komandas nespēlēja.......
, 2013-06-17 00:13, pirms 11 gadiem
grieztais 74 rakstīja: tas nav nopietns klubs,laikam kaut kādi naudas atmazgātāji,tur pietiek ar spartaku,vismaz kaut kādi fani ir......bet jūrmala klubs bez neviena fana..jāgaida valmiera,gūlbene,no reģioniem komandas...rīgā arī trīs par daudz....bezstadionu pilsēta...kauns jāspēlē arkādijā,kur kievu laikos pat augstākās līgas vietējās komandas nespēlēja.......
Nu tam var piekrist, ka tāda ne šis ne tas komanda. Arī naudas izcelsme neskaidra. Nez kā darbojas visi tie LFF reglamenti, ka jānodod gada pārskats un revidenta ziņojumi par kluba finansēm.

Kas attiecās uz reģionu pilsētām - jā, tas būtu jauki. Tagad tādas reālas ir 3-4 (Daugavpils, Valmiera, Gulbene un Rīgas Auda). Varbūt vēl kāda. Bet katrā ziņā šīs četras ir reālākās kandidātes.

Kas attiecās uz Rīgas klubiem (Skonto, Daugava un Metta) - jā, tas ir bēdīgi, ka īsti nopietni stadioni nav nevienam. OK, Skonto savējais ir, bet arī stipri nosacīti. Daugavai Daugavas stadions maigi sakot ir bēdīgs gadījums. Nez kad tur kaut ko sāks atjaunot. Un Mettai vēl krietni jāpacīnās, lai beidzot kaut kas būtu. Vislabāk jau Mettai būtu atrasties Salaspilī, Ogrē. Vismaz jēdzīgāk būtu.
, 2013-06-17 00:19, pirms 11 gadiem
the return of the punkts rakstīja: Askerovs pievienojies Simurq
Nevis Simurq, bet gan Sumgayit.
, 2013-06-17 00:21, pirms 11 gadiem
Tas Bunze uz Angolas fona varbūt ir labs, bet redzēsim, ko parādīs Latvijā, ja paliks. Jūrmalai pēc iespējas ātrāk vajag glābiņu. Kuļikovam lai jau veicas un iespēja pārcelties uz Torpedo ir jāizmanto. Neapšaubāmi Jūrmalā prasās pamatīga sastāva rokāde.
Grobiņas līdzjutēji. Foto: Aiga Veisa
15

Parādniecei "Valmierai" draud atņemt punktus, "Grobiņai" derbijs izmaksās 900 eiro

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komiteja pēc Virslīgas 7. kārtas spēlēm publicējusi garu sankciju sarakstu.
Edgars Maļcevs. Foto: Aiga Veisa
15

Nepalīdzēja arī video: LFF atzīst tiesneša kļūdu - "Liepājai" derbijā bija jāsit pendele

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Tiesnešu nodaļa sniegusi savu skaidrojumu par vakardienas derbiju, kurā "Liepāja" ar 2:3 piekāpās "Grobiņai"/LFS un 68. minūtē pie rezultāta 1:2 pat ar VAR palīdzību netika pie 11 metru soda sitiena.
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.