Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Cauņa atgriežas laukumā, "Jelgava" uzvar divas pārbaudes spēles

Cauņa atgriežas laukumā, "Jelgava" uzvar divas pārbaudes spēles
Aleksandrs Cauņa. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

LETA. Pēc pusotra gada pārtraukuma laukumā atgriežoties 2011. un 2012.gada Latvijas labākajam futbolistam Aleksandram Cauņam, "Jelgavas" komanda sestdien izcīnīja uzvaru divās pārbaudes spēlēs.

Vispirms "Jelgavas" komanda ar 8:1 (5:0) pārspēja pirmās līgas vienību "JDFS Alberts". Zemgaliešiem ar pieciem gūtiem vārtiem izcēlās Ņikita Ivanovs, bet pa reizei precīzi bija Germans Saveļjevs, Andris Krušatins un Vsevolods Čamkins.

Vēlāk, spēlējot ar citu pamatsastāvu, Latvijas komanda ar 4:0 (0:0) pārspēja Igaunijas vienību "Tammeka". "Jelgavai" divus vārtus guva gruzīns Gurams Lukava, bet vēl pa reizei igauņus pārspēja viņa tautietis Irakli Bidzinašvili un nīderlandietis Džaneiro.

Cauņa abās spēlēs gāja uz maiņu otrā puslaika otrajā pusē. Cauņa decembra beigās pievienojies "Jelgavas" komandas treneru kolektīvam un paudis vēlmi arī atgriezties laukumā spēlētāja statusā.

Aizvadītajā sezonā "Jelgava" virslīgā ieņēma sesto vietu. Komandu arī nākamajā sezonā vadīs bijušais Latvijas izlases galvenais treneris Marians Pahars.

Tāpat uzvaru sestdien svinēja arī RFS, kas Marijampolē ar 3:1 pārspēja Polijas pēc spēka otrās līgas komandu Suvalki "Wigry". RFS rindās vārtus guva pašmāju pussargs Artūrs Zjuzins, kā arī leģionāri Tomāšs Šimkovičs un Tomāšs Malecs.

Sestdien maču Lietuvā aizvadīja arī "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola", kas nospēlēja bezvārtu neizšķirti 0:0 ar Kauņas "Žalgiris" komandu.

Savukārt piektdien pārbaudes spēli Turcijā aizvadīja "Liepāja", kas ar 1:4 piekāpās Gruzijas komandai Tbilisi "Dinamo". Vēju pilsētas komandai vienīgos vārtus guva Jānis Ikaunieks, kurš realizēja 11 metru soda sitienu.

Jaunā virslīgas sezona sāksies martā.


, 2019-02-16 20:23, pirms 5 gadiem
kāds sastāvs Valmierai bija??
klīst baumas,ka ar Valmieru trenējas Pāvels Doroševs
, 2019-02-16 21:54, pirms 5 gadiem
Veselību.... mums tā trūkst valstvienībā kvalitātes #fingerscrossed
, 2019-02-16 23:55, pirms 5 gadiem
Adis Andris Zenkov rakstīja: kāds sastāvs Valmierai bija??
klīst baumas,ka ar Valmieru trenējas Pāvels Doroševs
Pagaidām izskatās, ka Valmierai būs jaunumi visās līnijās.
, 2019-02-17 00:55, pirms 5 gadiem
Visvairāk baumu un vismazāk oficiālas info ir tieši par Valmieru. Tur varētu būt paslēpts kāds trumpis?
, 2019-02-17 18:52, pirms 5 gadiem
Dainis1998 rakstīja: Visvairāk baumu un vismazāk oficiālas info ir tieši par Valmieru. Tur varētu būt paslēpts kāds trumpis?
vai vienkārši neinteresējas žurnālisti

ārzemnieki Valmierai būs, cik daudz un kādi ej nu sazin, bet pa VOC visādi krievrunājošie staigā
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.
Foto: Aigars Prūsis
19

Cīruļputeņa dēļ pārcelta "Grobiņas" un RFS cīņa - rīt Liepājā divas spēles

"TonyBet" Virslīgā šovakar bija plānotas divas futbola spēles, no kurām agrais mačs Valmierā jau ir sācies, tomēr vēlā cīņa starp "Grobiņas SC"/LFS un RFS ir pārcelta uz rītdienas plkst. 13.00, paziņojuši abi klubi, līga un federācija.
Režinaldu Ramiriss. Foto: Kristians Putniņš/TonyBet Virslīga
21

''Auda'' droši apspēlē ''Tukums 2000'' un svin otro uzvaru pēc kārtas

''TonyBet'' futbola Virslīgas astotajā kārtā pie panākuma tika ''Auda'', kas ar 2:0 apspēlēja ''Tukums 2000/Telms'' futbolistus.