Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Rečickis pastiprina "Ventspili", prom Suhanovs un Martiness

Rečickis pastiprina "Ventspili", prom Suhanovs un Martiness
Vitālijs Rečickis
Foto: M.Jankovskis, Sportacentrs.com

Latvijas futbola čempione "Ventspils" pastiprinājusi sastāvu ar balsta pussargu Vitāliju Rečicki, kurš pagājušajā gadā aizstāvēja Rīgas "Daugavas" krāsas. Tiesa, ventspilnieki no pāris futbolistiem ir arī šķīrusies - runa ir par Eduardu Suhanovu un Federiko Martinesu.

27 gadus vecais Vitālijs Rečickis parakstījis līgumu ar "Ventspili" uz diviem gadiem, futbolists apstiprināja Sportacentrs.com. Pagājušajā sezonā Rečickis Virslīgā spēlēja Rīgas "Daugavas" (4. vieta) rindās, nospēlējot 24 mačus un sakrājot 10 dzeltenās kartītes. Vēl pirms tam Rēzeknē dzimušais Rečickis pārstāvēja "Dižvanagus", "Blāzmu", Kipras "Aris Limassol" (augstākajā līgā), Lietuvas "Tauras" un "Jūrmalu". Virslīgā kopumā Rečickis ir aizvadījis 108 spēles un guvis 10 vārtus.

Rečickis "Ventspils" oficiālajai mājas lapai sacījis: "Neapšaubāmi emocijas man tagad tikai pozitīvas. "Ventspils" ir Latvijas čempione, Čempionu līgas dalībniece, un ar to viss ir pateikts. Protams, esmu priecīgs, ka nokļuvu nopietnā un stabilā klubā. Tas manā karjerā ir solis uz priekšu. Jaunajā sezonā ļoti vēlos dot labumu komandai un vispār atbilst augstam līmenim. Kamēr atrodos "Ventspils" rindās, lieku reizi esmu pārliecinājies, ka līmenis šeit ir solīds. Ar dažiem puišiem biju pazīstams jau iepriekš, ar dažiem tikko esmu iepazinies - patīkami atrasties tik draudzīgā kolektīvā. Tagad svarīgi ir daudz un no sirds strādāt, lai attaisnotu treneru, kluba vadības un komandas biedru uzticību."

"Ventspils" sporta direktors Andrejs Butriks: "Vitālijs Rečickis ir pirmais mūsu jaunieguvums šajā gadā, un mēs neapšaubāmi esam apmierināti, ka viņš papildinājis "Ventspils" sastāvu. Sekojām viņam sen un nešaubāmies, ka viņa stiprās puses dos labumu komandai. Rečickis ir pieredzējis pussargs, kuram ir labs sitiens un kurš labi pārredz laukumu. Viņš ir spējīgs spēlēt ātru futbolu, kas "Ventspilij" ir svarīgi un principiāli. Novēlu Vitālijam ātri adaptēties jaunajā komandā un pilnībā realizēt savu labo potenciālu "Ventspilī"."

Runājot par citiem sastāva jaunumiem, Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija liecina, ka "Ventspili" vairs nepārstāvēs urugvajietis Federiko Martiness (2013. gada Virslīgas 27 kārtās 11 spēles, četri vārti) un krievs Eduards Suhanovs (23 spēles, trīs vārti), kuri dzeltenzilo rindās pavadīja pēdējos divus gadus. Tāpat prom ir vārtsargs Vitālijs Meļņičenko, kurš šobrīd trenējas ar "Skonto". Tikmēr nav izslēgta šobrīd treniņos neesošo krievu uzbrucēja Vadima Jančuka un nesen Čehijā pārbaudē pabijušā Igora Tarasova palikšana "Ventspils" rindās. Vēl zināms, ka ventspilnieku treniņos piedalās vārtsargs Māris Eltermanis.

Izmantotie resursi:
FK Ventspils


, 2014-01-16 20:58, pirms 10 gadiem
Suhanova aiziešana īpaši neuztrauc,jo biju gaidījis no viņa labāku sniegumu.Martinezs bija interesants futbolists,daudziem viņš patika ,tik pat daudziem nē.Pērn daudz mocījās ar traumām,pēc manām domām varēja dot FKV vairāk ,nekā deva.Vadībai labāk redzams.Paldies par pavadītām sezonām Ventspilī un veiksmi turpmākajā karjerā abiem!
, 2014-01-16 21:29, pirms 10 gadiem
Iļja Poļakovs 2012.gadā rakstīja: Pučinskis atbrīvojies praktiski no visiem garajiem Podpalija favorītiem, atstājot tikai urugvajieti Federiko Martinesu, kuram samazinājies spēles laiks, un piesaistot Igoru Tarasovu, kurš vienatnē aizstāj uzreiz divus garos - Maiklu Tukuru, kurš kā balsta pussargs spēlēja "zemu", un Federiko Martinesu, kura galvenais uzdevums bija uzvarēt gaisa divcīņu Ventspils uzbrucēju tuvumā.

Nu tad beidzot arī Martiness ir prom.
, 2014-01-16 21:45, pirms 10 gadiem
Martinez spele tagad Bolivija.
, 2014-01-16 21:57, pirms 10 gadiem
Ir ziņas, ka Ventspilij pievienojušies daži jaunie spēlētāji no 1. līgas komandas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-01-16 22:28, pirms 10 gadiem
Ventspils iegūst labu spēlētāju no prognozējami galvenajiem konkurentiem. Bet uzbrucēju gan nupat pārāk maz palicis -- pat, ja Jančuks atgriezīsies. Varbūt Tīdenbergs būs nobriedis galvenajai komandai? Vai arī meklēs vēl kādu jaunu leģionāru (taču kvalitatīvus uzbrucējus ir visgrūtāk atrast, pēc tiem vislielākais pieprasījums)? Varbūt pievāks vēl kādu no skontiešiem, kam neizdosies iekārtoties ārzemēs?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-01-17 01:11, pirms 10 gadiem
Rečickis Daugavā ļoti progresēja. Blāzmā jau bija pamanāms un ne velti pārcēlās uz Kipru, kur gan noturēties neizdevās. Pēc tam jau likās, ka karjera iet, ja ne uz leju, tad tuvu tam, bet malacis, Daugavas rindās atguvās. Pērnā sezona arī ļoti solīda un, lūk, atkal kāpums karjerā. Domāju, ka Ventspils tikai iegūs piesaistot viņu.

Kas attiecas uz Suhanovu un Martinesu, zaudējums varētu būt tikai otrais, manuprāt. Suhanovs skaļi sevi pieteica, atnākdams uz Ventspili, bet turpinājumā stipri nosēdās. Martinesam pērnā sezona traumu nomocīta, bet toties zelta gols pret Daugavu, kas emociju ziņā droši vien golus 2-3 pārspēja. Arī viņš visu savu potenciālu nespēja apliecināt, jo atnāca un pieteikts tika stipri skaļāk. Kopumā Martinesa spēle gan patika, guva vārtus arī Eirokausos. Veiksmi turpmākajā karjerā un paldies par padarīto FKV rindās!
Grobiņas līdzjutēji. Foto: Aiga Veisa
17

Parādniecei "Valmierai" draud atņemt punktus, "Grobiņai" derbijs izmaksās 900 eiro

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komiteja pēc Virslīgas 7. kārtas spēlēm publicējusi garu sankciju sarakstu.
Edgars Maļcevs. Foto: Aiga Veisa
15

Nepalīdzēja arī video: LFF atzīst tiesneša kļūdu - "Liepājai" derbijā bija jāsit pendele

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Tiesnešu nodaļa sniegusi savu skaidrojumu par vakardienas derbiju, kurā "Liepāja" ar 2:3 piekāpās "Grobiņai"/LFS un 68. minūtē pie rezultāta 1:2 pat ar VAR palīdzību netika pie 11 metru soda sitiena.
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.