Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

LFF DK soda četrus Virslīgas klubus par pirotehnikas izmantošanu spēļu stadionos

Rolands Eliņš

LFF DK soda četrus Virslīgas klubus par pirotehnikas izmantošanu spēļu stadionos
Foto: FK Ventspils/Facebook

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komisija (LFF DK) paziņojusi šodienas sēdes lēmumus, ar kuriem piespriesti vairāki sodi Virslīgas klubiem “Ventspils”, “Riga”, “Spartaks” un “Liepāja/Mogo”.

Virslīgas pēdējā kārtā vislielākais robs budžetā ticis “Ventspils” komandai, kas jau iepriekš bija saņēmusi DK sodu par to, ka kluba līdzjutēji spēļu laikā izmanto pirotehniku. Novembra sākumā “Ventspilij” tika piespriesta 700 eiro liela soda nauda, bet tagad par atkārtotu pārkāpumu DK lēmusi par 1000 eiro lielu soda naudu.

Tāpat “Ventspils” saņēmusi 200 eiro lielu soda naudu par apsardzes darbinieku paviršu darbību spēlē pret “Metta/LU”, kopumā tātad šīs spēles sakarā saņemot 1200 eiro lielu sodu.

Otra lielākā soda nauda tikusi jaunajai čempionei “Riga”, kas spēlē pret “Spartaku” konstatēta vainīga par apsardzes darbinieku paviršu darbību (200 eiro) un par kluba līdzjutēju veikto pirotehnikas izmantošanu (280 eiro). “Riga” šajā spēlē bija mājiniece, bet 200 eiro lielu naudas sodu saņēma arī “Spartaks” par šī kluba līdzjutēju veikto pirotehnikas izmantošanu.

“Spartaka” sakarā jāpiemin arī “Liepāja”, kas sodīta ar 70 eiro par pirotehnikas izmantošanu no kluba līdzjutēju puses ceturtā novembra spēlē. “Spartaks” un “Liepāja” sanēmuši arī 140 eiro naudas sodu par dzelteno kartīšu limita pārsniegšanu Virslīgas pēdējā kārtā.

Savukārt “Jelgavas” spēlētājam Andrejam Kiriļinam piespriesta divu spēļu diskvalifikācija un 140 eiro liels naudas sods par nesportisku rīcību.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/11355/papildin...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-11-15 20:49, pirms 5 gadiem
Ko Kiriļins izdarīja Valmierā?