Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Septiņiem Virslīgas futbolistiem dzelteno kartīšu dēļ piešķirta 1 spēles diskvalifikācija

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Septiņiem Virslīgas futbolistiem dzelteno kartīšu dēļ piešķirta 1 spēles diskvalifikācija
Raivis Andris Jurkovskis. Foto: Mārtiņš Sīlis

Latvijas Futbola federācija (LFF) vakar, 14.septembra Disciplinārlietu komitejas sēdē pieņēmusi virkne lēmumu, tostarp par septiņu dažādu Virslīgas komandu futbolistu diskvalifikāciju uz vienu spēli pārsniegtu dzelteno kartīšu limita dēļ.

Vakardien, 14.septembrī, Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārlietu komiteja pieņēma vairāku futbolistu diskvalificēšanu par dažādiem pārkāpumiem pēdējo kārtu spēlēs. Kā liecina sēdes protokols par Disciplinārā reglamenta pielikuma 12. punkta jeb dzelteno kartīšu limita pārsniegšanu uz vienu spēli diskvalificēti septiņi dažādu Virslīgas komandu spēlējošie futbolisti.

Rītdienas pārcelto 7.kārtas spēli starp FK ''Liepāja'' un ''Spartaks'' nāksies izlaist liepājnieku futbolistam Raivim Andrim Jurkovskim, bet pretinieku rindās spēli no tribīnēm vēros Romāns Mickevičs un Ariagners Smits.

Tikmēr 19.kārtas spēles, kas tiks aizvadīts svētdien, 20.septembrī, izlaidīs ''Riga FC'' futbolists Stefans Paničs, ''Ventspils'' Lukass Villela, ''Daugavpils'' spēlētājs Idovu Akintola, kā arī ''Valmiera'' kapteinis Krišs Kārkliņš.

Tabulas kopvērtējumā ar pirmo vietu ieņem ''Riga FC'' ar 48 punktiem, otrie ir ''RFS'' ar 46 punktiem, bet trešie ''Valmiera'' ar izcīnītiem 34 punktiem.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/12830/lff-dk-1...

     [+] [-]

, 2020-09-15 13:20, pirms 4 gadiem
Liepājniekam uz spartiešiem tak tā ir pārceltā spēlē...
Kāpēc jāizlaiž sezonas sākumā paredzētā spēlē nevis nākamās kārtas?
Kaut kas no Mesi konflikta situācijas... 😎🤩

     [+] [-]

, 2020-09-15 13:52, pirms 4 gadiem
erred rakstīja: Liepājniekam uz spartiešiem tak tā ir pārceltā spēlē...
Kāpēc jāizlaiž sezonas sākumā paredzētā spēlē nevis nākamās kārtas?
Kaut kas no Mesi konflikta situācijas... 😎🤩
Jo jāizlaiž secīgi nākamā spēle (tā arī vienmēr tiek rakstīts lēmumā), nevis pēc kārtas numura nākamā.