Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Pallo: "Spilgtākais moments – uzvara pār "Metalurgu" un noturēšanās Virslīgā"

Andris Liepa
Andris Liepa

Pallo: "Spilgtākais moments – uzvara pār "Metalurgu" un noturēšanās Virslīgā"
Artūrs Pallo (Metta/LU)
Foto: Mārtiņš Jankovskis, Sportacentrs.com

Aizvakar „Mettas”/LU futbolists Artūrs Pallo nospēlēja savu 100. spēli komandas rindās, un „Mettas” oficiālā mājas lapa piedāvā interviju ar spēlētāju – sarunu gan pirms, gan pēc šīs 100. spēles, kas tika aizvadīta pret „Liepāju” (0:2).

[Pirms 100.spēles]

Spēle pret Liepāju tev kļūs par 100. FS „METTA/Latvijas Universitātes” rindās. Vai to zināji?
Nebiju tik konkrēti izsekojis līdz, bet zināju, ka šosezon kaut kad jābūt. [smaida]

Vai ierodoties šeit, biji domājis, ka sasniegsi šādu skaitli?
Tajā brīdī par to nedomāju, galvenais bija spēlēt un sevi pierādīt.

Kura spēle vai moments tev palicis atmiņā visspilgtāk?
Viens no momentiem, kas palicis atmiņā, ir no pirmās sezonas Virslīgā, kad pēdējā kārtā uzvarējām „Liepājas metalurgu” ar 1:0 un saglabājām vietu Virslīgā.

Ja par atmiņā palikušajām spēlēm, viena no trakākajām iespējams bija Daugavpilī, lietus laikā. Vai ko tādu līdz tam biji piedzīvojis laukumā? Kā bija spēlēt tādos laikapstākļos?
Oficiālās spēlēs tā nebija gadījies. Pa zemi bumbu kontrolēt nebija iespējams, spēlēt varēja tikai pa gaisu. Vārtus guvām tieši sākoties lietum, tāpēc laikam mums tas nāca par labu. Mēs labāk pielāgojāmies laika apstākļiem.

Vēl viens jautājums par atmiņām. Uzskaitīti ir vārti un tie tev šobrīd ir 5, taču piespēles ir krietni vairāk - kas palicis atmiņā visspilgtāk, kāds no vārtu guvumiem vai kāda no rezultatīvajām piespēlēm un kura?
Tā varētu būt piespēle Gačam [Gatim Kalniņam] Virslīgas 1. sezonā, kad otrajā spēlē nospēlējām neizšķirtu 1:1 ar Daugavpils „Daugavu”. Tie turklāt arī sanāca mūsu pirmie vārti Virslīgā.

Vai 100 spēle tev nozīmē ko īpašu?
100 ir ļoti zīmīgs skaitlis, tāpēc iešu laukumā un centīšos šo spēli padarīt īpašu. Šobrīd punkti mums ir vajadzīgi un katra spēle ir svarīgi neatkarīgi vai tā ir simtā vai kāda cita.

[Pēc 100.spēles]

Droši vien nekādu lielo prieku zaudējums 100. spēlē nesagādāja, bet kā bija dodoties laukumā? Juti kādu saviļņojumu?
Pēc zaudējuma nekāds prieks nevar būt. Skatītājiem spēle bija interesanta. Vairāk koncentrējos pašai spēlei, un tādā ziņā viss bija kā parasti, īpaša saviļņojuma nebija.

Veiksme "Mettai" stāvēja klāt ilgi un pretinieku sistās bumbas spītīgi ilgi nelidoja vārtos. Kas, tavuprāt, pietrūka, lai to izmantotu un lauztu spēli?
Līdz galam neizpildījām spēles plānu, uzdevumus, tāpēc bieži iekritām aizsardzībā un Liepājai radās momenti. Darģis malacis, pavilka. Būtu Edža [Edgars Vardanjans] iesitis, tas varētu salauzt spēli, jo pretiniekam it kā pārsvars un momenti, bet mēs izvirzāmies vadībā. Kopumā vajadzēja nospēlēt veiksmīgāk.

Izmantotie resursi:
METTA

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja