Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

"Jelgavai" pievienojas Savčenkovs

"Jelgavai" pievienojas Savčenkovs
Igors Savčenkovs
Foto: M.Jankovskis, Sportacentrs.com

SMScredit.lv Virslīgas kluba "Jelgava" rindas pastiprinājis aizsargs Igors Savčenkovs, kurš jelgavnieku rindās spēlēja arī 2010.gadā.

31 gadu vecais aizsargs Igors Savčenkovs atgriezies "Jelgavas" rindās, vēsta kluba "Twitter" konts. Pieredzējušais futbolists pārstāvēs Jelgavas komandu līdz šīs sezonas beigām.

Iepriekš Savčenkovs pārstāvēja Kutaisi "Torpedo" komandu. Aizsargs piedalījās 16 spēlēs (13 – pamatsastāvā) un guva divus vārtus. Pirms šīs Virslīgas sezonas Savčenkovs kādu laiku trenējās Rīgas "Skonto" rindās, piedaloties arī Ziemas kausā.

Pagājušogad Savčenkovs spēlēja Daugavpils "Daugavā". Pirms tam aizsargs ir spēlējis arī "Skonto", "Ventspils" un "Jelgavas" sastāvā. Jelgavnieku rindās Savčenkovs pavadīja daļu no 2010.gada sezonas, savukārt kopā ar ventspilniekiem ir kļuvis par trīskārtējo Latvijas čempionu (2007., 2008. un 2011.gadā).

Izmantotie resursi:
FK Jelgava (fkjelgava) on Twitter
Live scores, results, fixtures, tables,...


, 2014-08-15 08:48, pirms 10 gadiem
Jelgava nopietni gatavojās tikt pie bronzas.Domāju,ja Igors ir formā,tad būs labs pastiprinājums Jelgavas aizsardzībā.
, 2014-08-15 09:00, pirms 10 gadiem
Jelgavai jau taa aizsardziiba laba, buutu labaak par uzbrukumu padomaajushi .
, 2014-08-15 09:12, pirms 10 gadiem
rronijs rakstīja: Jelgavai jau taa aizsardziiba laba, buutu labaak par uzbrukumu padomaajushi .
Jelgavai ubrukumu bieži noslēdz aizsargi. Savčenkovs to ļoti labi prata darīt. Osītim tikai jāizmet auts. Lai veicas!
, 2014-08-15 10:37, pirms 10 gadiem
Ievērojams pastiprinājums Virslīgas ietvaros. Tas tikai pierāda, ka Jelgavai šogad mērķi ir tie augstākie un varēšana arī būs. Savčenkovs lieliski spēlē ar galvu un vajadzības gadījumā būs laba alternatīva Ošam un Gubinam. Kā ne kā savulaik bija pat izlases kandidātos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
43

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
14

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.