Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"Ventspils" vārtsargs Vlasovs pievienojies Jūrmalas "Spartakam"

"Ventspils" vārtsargs Vlasovs pievienojies Jūrmalas "Spartakam"
Aleksandrs Vlasovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Daugavpilī dzimušais vārtsargs Aleksandrs Vlasovs lauzis līgumu ar FK "Ventspils" un pievienojies Jūrmalas "Spartakam", vēsta Latvijas Virslīgas mājaslapa. Vlasovs tādējādi kļuvis par desmito "Spartaka" papildinājumu vasaras pāreju periodā.

Aleksandrs Vlasovs, kuram maijā apritēja 26 gadi, transfēru perioda pēdējā dienā esot lauzis līgumu ar "Ventspili" un pārgājis uz Jūrmalas "Spartaku", kas Latvijas futbola čempionāta tabulā šobrīd ieņem piekto vietu. Virslīgas sezonu "Ventspils" vārtos iesāka tieši Vlasovs, taču pēc tam viņš apmainījās vietām ar Vitāliju Meļņičenko un šosezon kopumā aizvadījis tikai divas spēles - turklāt abas pret "Spartaku". Pret Jūrmalas klubu Vlasovs abos mačos ielaida pa diviem vārtiem - 3:2 Ventspilī un 0:2 Jūrmalā.

Vasaras transfēru periodā vietu pamatsastāvā zaudēja arī Meļņičenko, jo dzimtajā Ventspilī pēc sešu gadu prombūtnes Čehijā atgriezās Maksims Uvarenko. "Spartaka" rindās sezonas sākumā vārtos stāvējuši gan Jānis Skābardis, gan Pāvels Naglis, bet nu pamatvārtsargs ir Andrejs Pavlovs. Sezonas gaitā "Spartaks" papildinājās arī ar Viktoru Morozu, bet vasaras pāreju periodā bez Vlasova pieteikti vēl deviņi spēlētāji - Vafuto Doso, Deniels Calkovskis, Jevgēņijs Golovins, Daniils Ulimbaševs, Žeraldu Batišta, Alešandru Araužu, Fransisko Serna un Djego Agudelo. Komandai varēja pievienoties arī Aleksejs Višņakovs, taču viņš karjeru, visticamāk, turpinās Kaļiņingradas "Baltika".

Izmantotie resursi:
Futbola Virslīga - Sākums


, 2012-08-15 14:28, pirms 12 gadiem
Vai ''Spartakā'' vēl spēlē J.Kačanovs, Batista, vārtsargs Naglis, Rjabinskis, Geiko?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-08-15 15:46, pirms 12 gadiem
Spartaku uz 3. līgu
, 2012-08-15 16:43, pirms 12 gadiem
Īsti nesaskatu jēgu, jo Pavlovs jau tomēr labs!
, 2012-08-15 17:02, pirms 12 gadiem
Es ceru ka šis Spartaka sapnis nebeigsies ātri.
, 2012-08-15 17:18, pirms 12 gadiem
1 rakstīja: Vai ''Spartakā'' vēl spēlē J.Kačanovs, Batista, vārtsargs Naglis, Rjabinskis, Geiko?
kačanovs,naglis,rjabinskis netrenējās ar komandu,pārējie gan
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.
"Grobiņa" svin Deivida Dobrecova vārtu guvumu. Foto: Aiga Veisa
121

Liepāja pieder "Grobiņai": Dobrecova vīri derbijā satriec bagātākos kaimiņus

Šovakar otro uzvaru Latvijas futbola Virslīgas sezonā izcīnīja debitante "Grobiņa"/LFS, kas principiālajā derbijā ar 3:2 pieveica "Liepāju". Uzvaras vārtus guva galvenā trenera Viktora Dobrecova 27 gadus vecais dēls Devids.
Petrs Marešs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS
15

Marešam meistarīgs tālsitiens, RFS pasniedz "Mettai" baranku un pārņem vadību

Latvijas futbola Virslīgas līderpozīcijā izvirzījusies titula glabātāja RFS, savā laukumā ar 2:0 pārspējot citu galvaspilsētas vienību "Mettu".