Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Karašausks un Pertija - labākie Virslīgā maijā

Krišs Upenieks

Karašausks un Pertija - labākie Virslīgā maijā
Tamazs Pertija un Artūrs Karašausks
Foto: Futbola Virslīga

Žurnālistu un līdzjutēju balsojumā par šīs SynotTip Virslīgas sezonas maija labāko spēlētāju atzīts FK ''Liepāja/Mogo'' uzbrucējs Artūrs Karašausks, savukārt Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padomes vērtējumā labākā trenera balvu saņem Tamazs Pertija (arī FK ''Liepāja/Mogo'').

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padome un biedrība ”Latvijas Futbola Virslīga” aizvadītajā nedēļā izvirzīja piecus kandidātus SynotTip futbola Virslīgas maija labākā spēlētāja balvai no Sportland. Starp tiem bija Valērijs Šabala (Riga FC), Dāvis Indrāns (FK Metta/Latvijas Universitāte), Jevgeņijs Kazačoks, Jevgeņijs Nerugals (abi Spartaks Jūrmala), kā arī Artūrs Karašausks (FK Liepāja/Mogo). Žurnālistu un līdzjutēju balsojumam noslēdzoties kļuva zināms, ka labākā spēlētāja titulu pārliecinoši iegūst Karašausks.

Līdz ar 7.kārtu, kas risinājās maija pirmajā nedēļas nogalē, Artūra Karašausa un Tamaza Pertijas pārstāvētā FK ,,Liepāja/Mogo'' uzsāka savu veiksmīgo uzvaru sēriju, ar 3:1 uzveicot FK ,,Metta/Latvijas Universitāte'', savukārt nedēļu vēlāk ar 2:0 pārspējot citu Rīgas klubu ,,Riga FC’’. Ja pret studentiem Artūrs Karašausks atzīmējās ar vienu vārtu guvumu, tad sekojošajā mačā abi vārti tieši šim uzbrucējam. Savu vārdu Karašausks teica arī gaidāmajā mājas spēlē pret ,,Jelgavu’’, kad uzvarā ar 3:0 bija precīzs 89.minūtē, savukārt mēneša noslēdzošajā spēlē uzvarā 2:1 pār ,, Babīti/Dinamo’’ Karašausks guva komandas pirmos vārtus. Lai arī nesagaidījis izsaukumu uz nacionālo izlasi, Karašausks teju vienbalsīgi žurnālistu balsojumā atzīts par aizvadītā mēneša labāko spēlētāju Virslīgā. Zīmīgi, ka FK Liepāja/Mogo maija ietvaros kopvērtējuma tabulā spēja pacelties no 6. uz stabilu 2.vietu.

Mēneša labākie Artūrs Karašausks un Tamazs Pertija tiks sveikti ar piemiņas balvām un dāvanām no sporta preču veikala Sportland. Abi izcilnieki balvas saņems jau gaidāmajā spēlē, kas risināsies svētdien, 18.jūnijā. Šajā mačā liepājnieku pretiniece būs ''Ventspils''. Mača tiešraide būs vērojama Sportacentrs.com TV.

Atgādinām, ka mēneša labākā futbolista balvas kandidātus izvirza LFF Treneru padome un Latvijas Futbola Virslīga, kam seko Latvijas sporta žurnālistu un līdzjutēju balsojums Facebook, savukārt labākā trenera noteikšana ir LFF Treneru padomes kompetencē.

Ar detalizētu žurnālistu balsojumu variet iepazīties ŠEIT.

Izmantotie resursi:
SynotTip virslīga

  +2 [+] [-]

, 2017-06-15 15:31, pirms 7 gadiem
Tik nesakiet to Starikam. Handriks ķers.

  -1 [+] [-]

, 2017-06-15 15:34, pirms 7 gadiem
Tamazam labākā trenera balva par to, ka dabūja Karašausku uz Liepāju?

  -2 [+] [-]

, 2017-06-15 15:57, pirms 7 gadiem
Namej, ej pakaries

  -2 [+] [-]

, 2017-06-15 17:30, pirms 7 gadiem
bondža rakstīja: Namej, ej pakaries
Naiva cerība