Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Strīdā starp Kazačoku un Koļesovu pret "Ventspili" LFF pieņem klubam labvēlīgu lēmumu

Strīdā starp Kazačoku un Koļesovu pret "Ventspili" LFF pieņem klubam labvēlīgu lēmumu
Jevgeņijs Kazačoks. Foto: LFF

Latvijas Futbola federācijas Spēlētāju statusa un pāreju komisija izskatījusi Jevgeņija Kazačoka un Ņikitas Koļesova iesniegumus pret "Ventspili". Pieņemts lēmums par to noraidīšanu, paziņojis Kurzemes klubs.

"Komisija izskatīja Jevgeņija Kazačoka un Ņikitas Koļesova iesniegumus pret "Ventspili" attiecībā uz spēlētāju darba līgumiem un ti kā esošiem pārkāpumiem, par ko šie spēlētāji iepriekš izteikušies plašsaziņas līdzekļos, nepamatoti nomelnojot mūsu kluba vārdu," piektdien rakstīts futbola kluba "Ventspils" mājaslapā.

"Iesniegumu izskatīšanas rezultātā komisija pieņēma lēmumu pilnībā noraidīt spēlētāju finansiālās pretenzijas pret "Ventspili", jo pretenzijām nav nekāda juridiskā pamatouma. No savas puses "Ventspils" izsaka pateicību par objektīvo un profesionālo attieksmi šīs situācijas izskatīšanā. Mūsu klubam nebija šaubu par mūsu pozīcijas korektumu, un esam gandarīti, ka veselais saprāts dotajā situācijā guva virsroku," paudis klubs.

Jāatgādina, ka marta otrajā pusē portāls Sportacentrs.com publicēja materiālu, kurā Kazačoks un Koļesovs izteica pretenzijas pret "Ventspils" attieksmi. Vēlāk Valsts ieņēmumu dienests veica kratīšanu ar "Ventspili" saistītos objektos, vēršoties pret algu maksāšanu aploksnēs.

Izmantotie resursi:
https://fkventspils.com/fk-ventspil...


, 2020-05-15 20:54, pirms 4 gadiem
Koļesova stāstītajā jau bija norādes, ka viss nav tik vienkārši, kā likās viņa juristam:

rumāņu pusē palika risks, ka, noslēdzot līgumu ar mani, "Ventspils" iesniedz apelāciju federācijā.
ar šiem klubiem sāka veikt pārrunas, tie saskatīja riskus, ka klubam, kas mani paņems, var tikt piespriests transfēru liegums
, 2020-05-16 10:30, pirms 4 gadiem
Tagad ar viss to LFF kantori ir skaidrs,tiem nekas vairs nav svēts.Piesegt klubu kas maksā aploksnēs,nez cik tad Adlans piesolījā aploksnē ko Pukinska kungs?
, 2020-05-16 13:05, pirms 4 gadiem
maikls19 rakstīja: Tagad ar viss to LFF kantori ir skaidrs,tiem nekas vairs nav svēts.Piesegt klubu kas maksā aploksnēs,nez cik tad Adlans piesolījā aploksnē ko Pukinska kungs?
Jeb atldzība ,par Gorkša novākšanu no amata...
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
15

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.