Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Kļosovs oficiāli apstiprināts par "Ventspils" galveno treneri

Ints Megnis
Ints Megnis

Kļosovs oficiāli apstiprināts par "Ventspils" galveno treneri
Igors Kļosovs. Foto: fkventspils.com

Par seškārtējās Latvijas čempionvienības futbolā "Ventspils" galveno treneri oficiāli apstiprināts vietējais speciālists Igors Kļosovs, kurš iepriekšējās spēlēs bija pienākumu izpildītājs. Kļosovs kļuvis par vienpadsmito treneri vienības vēsturē.

"Stādīt priekšā Igoru Latvijas futbola līdzjutējiem nav nepieciešamības: pieredzējis speciālists, daudzus gadus strādājis augstā līmenī. Tā ir gan Latvijas izlase, gan Latvijas klubi, kā arī bagāta starptautiska pieredze Maskavas “Spartak”, kā arī augstāko divīziju klubos Azerbaidžānā un Moldovā," izteicies “Ventspils” komandas sporta direktors Andrejs Butriks. "Saprotam, ka Igors Kļosovs pārņēmis mūsu klubu ne tajā vienkāršākajā periodā. Esam pārliecināti, ka šis solis šajā situācijā ir loģisks. Viņš otro gadu strādā komandā, brīnišķīgi zina futbolistus un mūsu prasības, kam šobrīd ir liela nozīme. Nav laiks krist galējībās, svarīgi saglabāt vēsu galvu un ticēt izvēlētajam virzienam. Tad uzvaras noteikti atnāks."

"Nešaubos, ka sarežģītais periods, kurā nokļuvis klubs, tuvākajā laikā tiks pārvarēts. Igoram Kļosovam ir visas nepieciešamās kvalitātes tam, lai mūsu klubs atsāktu uzvarēt un atgrieztos tajās pozīcijās, kurās "Ventspils" pieradusi atrasties," pauž Butriks.

Šī mēneša sākumā "Ventspils" komandas galvenā trenera amatu negaidīti atstāja Dejans Vukičevičs, kura vietā par pienākumu izpildītāju tika iecelts speciālista līdzšinējais palīgs Kļosovs. Viņš 2008. gadā kļuva par trešo Latvijas treneri, kurš ieguva UEFA "Pro" trenera licenci, pēc Aleksandra Starkova un Jurija Andrejeva. Vairākus gadus Kļosovs bija Starkova asistents Latvijas nacionālajā izlasē, tāpat abi speciālisti kopā strādājuši Krievijas Premjerlīgas klubā Maskavas ‘’Spartak’’, kā arī Azerbaidžānā ar Baku komandu. Nesen Kļosovs bija Moldovas spēcīgākās komandas Kišiņevas ‘’Dacia’’ galvenais treneris - arī šī komanda pieder "Ventspils" īpašniekam Adlanam Šišhanovam.

Zīmīgi, ka iepriekšējā spēlē no malas izskatījās, ka komandu vada tieši Šišhanovs. "Prezidents mums ir svarīga figūra. Viņa klātbūtne allaž uzmundrina komandu. Gan man, gan futbolistiem viņa klātbūtne ir tikai un vienīgi pozitīva. Varbūt ne visiem viss ir skaidrs, bet, ja uzmanīgi ieklausīties tajā, ko viņš saka, tad pārsvarā tā ir motivējošā, emocionālā sadaļa. Viņš nevada spēli kā tādu, taču ļoti spēcīgi dod savu enerģiju. Viņš ir emocionāls cilvēks, kurš šo komandu uzvelk. Komandai tas ir nepieciešams. Viņš nav vienaldzīgs. Uzskatu, ka tas ir pozitīvi, ka ir šis cilvēks, kurš jūt līdzi komandai par 100%," to komentēja Kļosovs.

Kļosovam esot pienākumu izpildītājam, "Ventspils" komandai nesekmējās labi - tā nospēlēja 1:1 ar "Jelgavu" un ar 1:2 piekāpās "Mettai", noslēdzošos vārtus ielaižot kompensācijas laika trešajā minūtē. Līdz ar to "Ventspils" ar 13 punktiem 11 spēlēs šobrīd kopvērtējumā ir vien piektajā vietā, turklāt arī divām aiz tās esošajām komandām ir tikpat daudz punktu.

Izmantotie resursi:
https://fkventspils.com/igors-kloso...

     [+] [-]

, 2019-05-16 10:06, pirms 5 gadiem
Ventspils sāk pārvērsties par Latvijas Chelsea - ambīcijas lielas, trenerus maina katru gadu, pat pusgadu, bet rezultāta kā nav, tā nav.

     [+] [-]

, 2019-05-16 11:38, pirms 5 gadiem
Butrix pazudīs, līmenis sāks celties.
Bezpalova laikā Ventspils bija zenītā, kopš tā laika beigām viss iet uz leju.
Beidziet vainot darbiniekus, ķerieties klāt priekšniekiem.

  -1 [+] [-]

, 2019-05-16 13:08, pirms 5 gadiem
Kļosovs PSRS atrauga......

     [+] [-]

, 2019-05-16 15:56, pirms 5 gadiem
Kurš asistēs?