Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Aigars Prūsis

Video: Pertija: "Vēl nespējam atrast savu zelta vidusceļu"

Pēcspēles komentāri pēc FK "Liepāja/MOGO" un RFS spēles Liepājā, 2017.gada 15.aprīlī.

, 2017-04-16 00:18, pirms 7 gadiem
Nū, Tamaz...
Sākās atrunas. Komanda nav uzbūvēta. 3 mēneši... tikai doti.
RFS un Rigai bija vairāk laika?!

Par 1. numura pārliecību laukumā var piekrist, tiešām daļa ieslēdzas pēc 0-1. Un par bumbas atņemšanu man simpatizē Tamaza prasīgums.

Pārmest Kļavam šodien kaut ko, tas jau ir par traku. Ko darīja Eristāvi, Karašauks, Torezs, Mickēvičs, Afanasjevs. Šie zēni bumbulēja līdz paŗbumbulēja vai cēla bumbas ceļu augstumā. Kļava nebija malā, bet centrā, ko viņam iet caurgājienā no 60 līdz 20 metram?!?!?
Vārtus sagatavoja Keitā ar Hmizi.

Uzliec Jurkovski vienreiz startā un tad paskaties.
, 2017-04-16 00:24, pirms 7 gadiem
Tamaz nervozi un nesakarīgi sāk runāt.
, 2017-04-16 00:38, pirms 7 gadiem
TORES rakstīja: Tamaz nervozi un nesakarīgi sāk runāt.
2 zāģi mājās komandām, ko pērn atlaistais pārspēja pārliecinoši, ož tak!
, 2017-04-16 00:51, pirms 7 gadiem
Ja dumaju Tamaz čto nado jesčo dva gruzina i dva karašauskasa i vsjo budet na visokom urovne. Da perestaņ piļikaķ kamaz!
, 2017-04-16 00:52, pirms 7 gadiem
Otvratiteļno sigral tvaji koriši,nevis Kļava!
, 2017-04-16 07:37, pirms 7 gadiem
Zelta vidusceļš : Liepāja - Tblisi.
, 2017-04-16 07:47, pirms 7 gadiem
nē, nē - zelta vidusceļš ir Liepāja - Tbilisi - Mauritānija
, 2017-04-16 07:48, pirms 7 gadiem
sasperjods-k rakstīja: Nū, Tamaz...
Sākās atrunas. Komanda nav uzbūvēta. 3 mēneši... tikai doti.
RFS un Rigai bija vairāk laika?!

Par 1. numura pārliecību laukumā var piekrist, tiešām daļa ieslēdzas pēc 0-1. Un par bumbas atņemšanu man simpatizē Tamaza prasīgums.

Pārmest Kļavam šodien kaut ko, tas jau ir par traku. Ko darīja Eristāvi, Karašauks, Torezs, Mickēvičs, Afanasjevs. Šie zēni bumbulēja līdz paŗbumbulēja vai cēla bumbas ceļu augstumā. Kļava nebija malā, bet centrā, ko viņam iet caurgājienā no 60 līdz 20 metram?!?!?
Vārtus sagatavoja Keitā ar Hmizi.

Uzliec Jurkovski vienreiz startā un tad paskaties.
Šeit nepiekritīšu, kas attiecas uz sagatavošanos. To pat bez preses konferences varēja vakar stadionā pamanīt, ka komanda vēl nav uztaustījusi savu spēli un ir meklējumos. Atgādinu, neaizstāvu nevienu un šo pateicu jau pirms Pertijas, ka Tamazs vēl taustās. Vai tad Rīga un RFS kaut ko pārdabisku rāda? Tieši tas pats, kas Liepājā, tikai šeit ir runa par psiholoģiju un realizāciju un protams, veiksmi. Pavēro, kuras komandas uz doto brīdi rāda stabilāko spēli? Tās, kuras bez maz vai izrakstīja no medaļu pretendentiem pirms sezonas. Tās ir Ventspils un Spartaks, jo tur notika vismazāk rotācijas pirms sezonas komplektācijā. Esmu optimists, un nekāds "līdējs" kādam kaut kur, ceru, ka viss būs labi un viss izdosies.
, 2017-04-16 07:49, pirms 7 gadiem
sasperjods-k rakstīja: 2 zāģi mājās komandām, ko pērn atlaistais pārspēja pārliecinoši, ož tak!
Pērn atlaistam pretī bija cita Riga un cita RFS.
, 2017-04-16 08:43, pirms 7 gadiem
Key Nr.23 rakstīja: Pērn atlaistam pretī bija cita Riga un cita RFS.
Tāpat kā paši bija citi, ne?
Vieni gājuši uz piekšu, otri taustās
, 2017-04-16 08:46, pirms 7 gadiem
Key Nr.23 rakstīja: Šeit nepiekritīšu, kas attiecas uz sagatavošanos. To pat bez preses konferences varēja vakar stadionā pamanīt, ka komanda vēl nav uztaustījusi savu spēli un ir meklējumos. Atgādinu, neaizstāvu nevienu un šo pateicu jau pirms Pertijas, ka Tamazs vēl taustās. Vai tad Rīga un RFS kaut ko pārdabisku rāda? Tieši tas pats, kas Liepājā, tikai šeit ir runa par psiholoģiju un realizāciju un protams, veiksmi. Pavēro, kuras komandas uz doto brīdi rāda stabilāko spēli? Tās, kuras bez maz vai izrakstīja no medaļu pretendentiem pirms sezonas. Tās ir Ventspils un Spartaks, jo tur notika vismazāk rotācijas pirms sezonas komplektācijā. Esmu optimists, un nekāds "līdējs" kādam kaut kur, ceru, ka viss būs labi un viss izdosies.
Cilvēki dalās 2 daļās:
Kas Pertiju redz kā cēlēju un kas viņu redz kā tukšo lozi
Cilvēki dalās divās daļās:
Kas Pertijam dod vēl laiku un kas viņam vairs laiku nedod un netic

Man pašam pēc būtības ir vienalga, ka tik komandai iet. Un, ja neiet, es tāpat iešu uz spēlēm. Bet te rakstīšu, ko redzu es. Un es dodu savu skatījumu. Neviens man tur nav brālis vai draugs. Bet bez Liepājas futbola varētu nobeigties.
Tāpēc paldies milzu par centieniem, bet savas domas korekti izteikšu.
Un ticu, ka dažās svārstīgās situācijās labs viedoklis no malas nav tik nederīgs.
, 2017-04-16 08:48, pirms 7 gadiem
Key23
Atbildi lūdzu: Vai vakar uzbrauciens pa priekšu Kļavam bija pamatots?
, 2017-04-16 09:14, pirms 7 gadiem
Key23,tu esi idiots,visi futbolisti pa kluso saka,ka Zuntners jaunakais čudī un līdz ar viņa naudu dzivo
, 2017-04-16 09:16, pirms 7 gadiem
sasperjods-k rakstīja: Key23
Atbildi lūdzu: Vai vakar uzbrauciens pa priekšu Kļavam bija pamatots?
Ja godīgi, tad nē. Jau vakar rakstīju, ka manuprāt no vakardienas izvēlētā sastāva ārā krita 2-3 spēlētāji. Vai neiederējās modelī, vai nenoskaņojās, vai psiholoģiskais slogs, nezinu. Tagad viņus negribētu nosaukt, bet pret Oskaru pretenziju, vismaz man, nebija. Varbūt kaut ko tik detalizēti futbolā nesaprotu, kā Pertija, varbūt. Kuri spēlētāji manuprāt izkrita, nesaukšu uzvārdos, bet viena vietā no viņiem sākuma sastāvā, pilnīgi droši varēja laist Jurkovski.
, 2017-04-16 09:23, pirms 7 gadiem
TORES rakstīja: Key23,tu esi idiots,visi futbolisti pa kluso saka,ka Zuntners jaunakais čudī un līdz ar viņa naudu dzivo
Varētu konkrētāk izskaidrot? Atkal kašķi meklē? Tāpēc jau te nav jēgas neko rakstīt, jo pie jebkura raksta esi idiots, pakaļlaizis vai tml. Pats pat pret saviem principiem dažkārt nolaižos līdz tādu idiotu līmenim kā tu un vēl daži. Ja gadus 10 atpakaļ šeit info par futbolu bija procenti 60, pārējās negācijas, tad tagad jau 10% ir ko lasīt. Pārējais ir viena otra vai kādas personas, personu grupas nolikšana, apliešana ar samazgām. Ja jau tā patīk, varu turpināt rakstīt arī jums saprotamā idiotu valodā.
, 2017-04-16 10:12, pirms 7 gadiem
Nav iesistu vārtu un tas ir viss. Ja pretiniekam sanāk vienu iebakstīt tad zāğis. Būsim godīgi RFS bija divi izgājieni pret vārtsargu kur mūs paglāba uzbrucēju nemācēšana trāpīt vārtos. Vārtus iesita U21 spēlētājs kamēr Liepājai savējie vietējie U21 pamata spēlētāji deldē soliņu!
, 2017-04-16 11:01, pirms 7 gadiem
kasisk rakstīja: Nav iesistu vārtu un tas ir viss. Ja pretiniekam sanāk vienu iebakstīt tad zāğis. Būsim godīgi RFS bija divi izgājieni pret vārtsargu kur mūs paglāba uzbrucēju nemācēšana trāpīt vārtos. Vārtus iesita U21 spēlētājs kamēr Liepājai savējie vietējie U21 pamata spēlētāji deldē soliņu!
Pagājušajā spēlē, manuprāt, Eristavi un Karašausks pie pretinieku soda laukuma un tajā, pārturēja bumbu. Ja par izgājieniem 1:1, tad vienā epizodē neveiksmīgi kā pēdējas pēc standartiem palikušais Strumija ar galvu nospēlēja, otrajā epizodē filigrānu piespēli Kovaļam izdarīja Sorokins, pārmetot bumbu pāri Hmizam. Višņakova izgājiens jau bija sekas tam, ka FKL veica pārkārtošanos ( spēle ar 3 aizsargiem, kur Hmizs pārgāja balsta pussarga pozīcijā ), lai vairāk uzbruktu, tāpēc to neņemsim īpaši vērā. Pie ielaistiem vārtiem tur gan varētu būt nelielas pretenzijas 2 FKL spēlētājiem.
, 2017-04-16 12:10, pirms 7 gadiem
FKL sniegumu vērtēsim pēc sezonas, nevis pēc katra zaudējuma
, 2017-04-16 13:11, pirms 7 gadiem
Piekrītu apgalvojumam,ka visstabilākās ir komandas,kur sastāvi nav daudz ko mainījušies,bet tikai minimāli pastiprinājušies, jo ir labāka savstarpējā sapratne laukumā.Pertijas spēles filozofija un prasības ir koncentrētas uz maksimālu pašatdevi un presingu laukumā,kas vairāk der jaunajiem spēlētājiem.Pieredzējušie futbolisti,kādi pamatā ir Liepājas sastāvā,vairāk piemēroti spēlēt radošu cita stila futbolu.Tāpēc pieļauju varbūtību,ka Tamaza mērķi Liepājā nemaz nerealizēsies.
, 2017-04-16 13:45, pirms 7 gadiem
Ne Tamaza mērķi,bet zuntnera iedomābības.
, 2017-04-16 22:04, pirms 7 gadiem
Key Nr.23 rakstīja: Ja godīgi, tad nē. Jau vakar rakstīju, ka manuprāt no vakardienas izvēlētā sastāva ārā krita 2-3 spēlētāji. Vai neiederējās modelī, vai nenoskaņojās, vai psiholoģiskais slogs, nezinu. Tagad viņus negribētu nosaukt, bet pret Oskaru pretenziju, vismaz man, nebija. Varbūt kaut ko tik detalizēti futbolā nesaprotu, kā Pertija, varbūt. Kuri spēlētāji manuprāt izkrita, nesaukšu uzvārdos, bet viena vietā no viņiem sākuma sastāvā, pilnīgi droši varēja laist Jurkovski.
Izrādās, ka Tavas domas ir līdzīgas man.
Tas jau nozīmē, ka te ir likumsakarības mūsu vērojumos.
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.
"Grobiņa" svin Deivida Dobrecova vārtu guvumu. Foto: Aiga Veisa
121

Liepāja pieder "Grobiņai": Dobrecova vīri derbijā satriec bagātākos kaimiņus

Šovakar otro uzvaru Latvijas futbola Virslīgas sezonā izcīnīja debitante "Grobiņa"/LFS, kas principiālajā derbijā ar 3:2 pieveica "Liepāju". Uzvaras vārtus guva galvenā trenera Viktora Dobrecova 27 gadus vecais dēls Devids.
Petrs Marešs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS
15

Marešam meistarīgs tālsitiens, RFS pasniedz "Mettai" baranku un pārņem vadību

Latvijas futbola Virslīgas līderpozīcijā izvirzījusies titula glabātāja RFS, savā laukumā ar 2:0 pārspējot citu galvaspilsētas vienību "Mettu".