Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Dobrecovs: "Svētdien, ļoti iespējams, laukumā redzēsim Verpakovski"

Dobrecovs: "Svētdien, ļoti iespējams, laukumā redzēsim Verpakovski"
FK "Liepāja" prezidents Māris Verpakovskis

Trešdien, 16.aprīlī, FK "Liepāja" savā laukumā spēkosies ar SMScredit.lv virslīgas tabulas kaimiņiem FK "Jelgavas" futbolistiem. Pirmā spēle Liepājā uz dabīgā laukuma. Stadionā "Daugava” spēles sākums plkst.19:00.

FK "Liepāja" komandai sezona iesākusies uz pozitīvas nots, uzvarēti "Skonto" futbolisti un FS "Metta/LU", neizšķirti izbraukumā cīnījušies ar BFC "Daugavpils" futbolistiem, un Kurzemes derbijā piedzīvots zaudējums ar rezultātu 2:3. Spēļu kalendārs komandai ir saspringts, jo spēles aizvada gandrīz katru trešo dienu. FK "Liepāja" trenējas pilnā sastāvā, arī kluba prezidents Māris Verpakovskis smagi strādā, lai varētu doties laukumā.

FK "Liepāja" galvenais treneris Viktors Dobrecovs:” Mazliet kājas ir kļuvušas smagākas, bet tas skaidrojams ar pāreju no mākslīgā seguma uz dabīgo. Pēc dažiem treniņiem uz dabīgā seguma viss būs kārtībā un spēlētāji būs gatavi spēlei. Šonedēļ centīsimies iegūt maksimāli iespējamos punktus abās spēlēs. Esam pierādījuši, ka varam spēkoties ar jeb kuru pretinieku. Vai Māris Verpakovskis spēlēs? Trenējas un jau tuvākā, laikā varētu doties laukumā. Trešdien vēl ne, bet svētdien ļoti iespējams, ka redzēsim viņu laukumā”.

FK "Liepāja" kluba prezidents Māris Verpakovskis: „Ņemot vērā īso laika posmu, komandas sagatavošanās procesā, esam apmierināti ar sezonas sākumu. Centīsimies noturēt sasniegto līmeni, kā arī strādāsim, lai to ar laiku uzlabotu. Prieks par daudzajiem atbalstītājiem tribīnēs un gaidām vēl vairāk uz nākamām spēlēm. ”

Svētdienas spēli varētu dēvēt par centrālo nedēļas spēli Liepājā, īstu Lieldienu svētku sajūtu sagādās FK "Liepāja". Stadionā tiek gaidīti gan vecāki, gan bērni, būs atrakcijas, laba mūzika, kā arī garšīgas uzkodas un dzērieni, lai līdzjutējiem svētdienas futbola spēli padarītu par skaistiem futbola svētkiem Liepājā.

FK "Liepāja" gaida visus atbalstītājus trešdien plkst.19:00 stadionā "Daugava”, kā arī uz Lieldienu svinēšanu sportiskā garā svētdien plkst.14:00 stadionā "Daugava”. Biļešu cenas: pieaugušiem – 3 eiro, bērniem – par brīvu, studentiem un pensionāriem – 1,50 eiro

Informāciju sagatavoja:
Dāvids Jansons
FK "Liepāja" preses sekretārs


Slēpts komentārs: pi_cis
, 2014-04-15 21:11, pirms 10 gadiem
Izcila ziņa!
, 2014-04-15 21:16, pirms 10 gadiem
Lūk to es saucu par Lieldienu!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-04-15 21:22, pirms 10 gadiem
Bomba!
, 2014-04-15 21:22, pirms 10 gadiem
Gaidīšu ar nepacietību, par lielu Liepāju!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-04-15 21:30, pirms 10 gadiem
Liepājnieki par godu šim varētu salasīt arī 2tk skatītāju!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-04-15 21:41, pirms 10 gadiem
Jā, Teemu taisnība... labāk viena miljona pilsēta bez stadiona un ar komandu, kurai nav ko ēst, nevis 50 k pilsēta ar stadionu un komandu, kura pat no m... var ziloni uzpūst

Par lielu mēslpilsē... vaij... atvainojos, Rīgu!!!
, 2014-04-15 21:42, pirms 10 gadiem
Būtu Rīgai ar ko lepoties, vispār nebūtu tādas diskusijas.

Pat pirmie Latvijas čempioni no kurienes... Liepājas
, 2014-04-15 21:43, pirms 10 gadiem
Un žēl ka Arsenal un West Ham nevar abas... zaudēt
, 2014-04-15 21:44, pirms 10 gadiem
Теемu Sахои rakstīja: Taisnība. Es varētu piekrist, bet Liepāja ir bāls klubs, ar bāliem sasniegumiem. Un debīlākajiem faniem Latvijā, izņemot tos, kuri ar banneriem rus valodā stāv tribīnē, tie ko sajēdz. Pārējie ir muļķi pa lielam.
Robi mierā, pietiks taisīt profilus, nu jau pat LV klubus sāksi zākāt, ne kauna, ne goda
, 2014-04-15 22:29, pirms 10 gadiem
Теемu Sахои rakstīja: Lipeāja ir maza Un lielāka nekļūs.. PSRS čempī jums tur nāca 10k skatītāju. Tagad tur uz grunti sen aizgājis.. tā ir ka visi tur duraki..
Pasaki ko tu pipa un es pateiksu kas tu tads esi.
, 2014-04-15 22:32, pirms 10 gadiem
Sportacentram vajadzētu izveidot kaut kādu sistēmu, kur tikko izveidotajiem jaunajiem profiliem nedēļu vai divas būtu liegta iespēja komentēt. Kaut nedaudz varētu cīnīties ar troļļiem
, 2014-04-15 22:36, pirms 10 gadiem
Svētdienas spēli varētu dēvēt par centrālo nedēļas spēli Liepājā, īstu Lieldienu svētku sajūtu sagādās FK "Liepāja". Stadionā tiek gaidīti gan vecāki, gan bērni, būs atrakcijas, laba mūzika, kā arī garšīgas uzkodas un dzērieni, lai līdzjutējiem svētdienas futbola spēli padarītu par skaistiem futbola svētkiem Liepājā.
Vot sito es saprotu!Lai izdodas svetki,un ne tikai Liepaja.Seska kungs viena runa ar ceribam izteicas:Lai katra majas spele ar FK Liepaja lidzdalibu klutu skatitajiem par svetkiem.Lai jums un mums viss izdodas!
Slēpts komentārs: suvass
, 2014-04-15 22:45, pirms 10 gadiem
Jūtu, svētdien skatītāji gāzis riņķī stadionu.Burtiski!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-04-15 23:51, pirms 10 gadiem
kanvit rakstīja: Svētdienas spēli varētu dēvēt par centrālo nedēļas spēli Liepājā, īstu Lieldienu svētku sajūtu sagādās FK "Liepāja". Stadionā tiek gaidīti gan vecāki, gan bērni, būs atrakcijas, laba mūzika, kā arī garšīgas uzkodas un dzērieni, lai līdzjutējiem svētdienas futbola spēli padarītu par skaistiem futbola svētkiem Liepājā.
Vot sito es saprotu!Lai izdodas svetki,un ne tikai Liepaja.Seska kungs viena runa ar ceribam izteicas:Lai katra majas spele ar FK Liepaja lidzdalibu klutu skatitajiem par svetkiem.Lai jums un mums viss izdodas!
Kādi svētki? Ja preses sekretārs uz spēlēm pat programmiņas nevīžo uztaisīt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-04-16 08:22, pirms 10 gadiem
eddy707 rakstīja: Sportacentram vajadzētu izveidot kaut kādu sistēmu, kur tikko izveidotajiem jaunajiem profiliem nedēļu vai divas būtu liegta iespēja komentēt. Kaut nedaudz varētu cīnīties ar troļļiem
Sportacentrā ir tā:
Ja pēc futbola spēles raksti vienu komentu pēc otra(pa tēmu,un bez rupjībām) ,tevi var brīdināt! - nav ko te pārāk daudz izteikties

Ja daudz diskutē Olimpiādes laikā ,tevi var nobanot-jo pārāk daudz zini

bet šādus te trollīšus neaiztiek,tā šeit ir aizsargājama suga,nu ja pārāk trollītim aiziet ciet tad var dabūt gan brīdinajumu gan banu!
Kā redzams šeit ko šis Теемu Sахои raksta tas ir pieļautās normas robežās,jo nav ne brīdināts,ne banots(uz šo brīdi)!
, 2014-04-16 13:45, pirms 10 gadiem
Super ziņa! Liepājniekiem viss skaidrs, kur Lieldienas jāsvin. Personīgi negaidīju, ka jau tik ātri Verpis būs gatavs, bet acīmredzot ir savlaicīgi atguvis formu. Nu bet pie šādas spēļu intensitātes, kāda ir šobrīd, nekas nevar būt labāks par spēlējošu kluba prezidentu.
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
15

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.