Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Atbalsta slēgtās futbola halles būvniecības ieceri Liepājā

Atbalsta slēgtās futbola halles būvniecības ieceri Liepājā
Foto: liepaja.lv

Turpinot pilnveidot sporta infrastruktūru Liepājā, 15. marta Liepājas domes sēdē deputāti atbalstīja slēgtās futbola halles būvniecības ieceri. Futbola halles būvniecību Zvejnieku alejā 2/4 plānots pabeigt 2020. gadā.

Projekta rezultātā pilsētā tiks uzbūvēta slēgta tipa futbola halle, kas tiktu izmantota bērnu un jauniešu sporta aktivitātēm, profesionālo futbola komandu treniņiem un spēļu norisei, tajā skaitā, starptautiska mēroga sporta sacensībām.

Projekta provizoriskās būvniecības izmaksas plānotas 8,5 miljonu eiro apmērā. Projekta kopējās izmaksas var tikt precizētas pēc publiskā iepirkuma rezultātiem.

Liepājā ir senas un spēcīgas futbola tradīcijas un tās komandas sasniegušas labus panākumus. Viens no priekšnoteikumiem komandu sasniegumiem ir izveidotā sporta infrastruktūra – Liepājā ir vairāki futbola laukumi gan ar dabīgo zālāju, gan ar mākslīgo segumu. Tomēr gada aukstajos mēnešos treniņu un spēļu iespējas kļūst ierobežotas.

Slēgtā tipa futbola halle veicinātu gan jauno futbola spēlētāju, gan arī augstas klases sportistu sagatavošanu un nodrošinātu sporta pasākumu norisi Liepājā un tuvākajā reģionā visu gadu.

Informāciju sagatavoja
Liepājas pilsētas pašvaldības administrācijas
Sabiedrisko attiecību un mārketinga daļas
sabiedrisko attiecību speciāliste
Dace Freidenfelde


Slēpts komentārs: sabikas
, 2018-03-15 16:01, pirms 6 gadiem
Iniciatīva apsveicama, tikai vai uz atklāšanas laiku būs vēl palikuši kādi sportot gribētāji, vai nebūs visi izbraukuši uz Īriju?
, 2018-03-15 16:04, pirms 6 gadiem
sabikas rakstīja: Aizbrauc uz Āziju, piesoli pārsimts strādniekiem, ka dabūs ES pasi, ja pastrādās pāris mēnešus par minimālo LV algu (var arī riekstiņos maksāt), izmaksas samazināsies ievērojami. Plus iedzīvotāju skaita pieaugums Liepājā
Un kopš kura laika pasi piešķir par to, ka esi valstī pastrādāji kādu laiku?
Starpbrīdī, pirms matemātikas, nodomāji, ka esi baigais komiķis?
, 2018-03-15 16:10, pirms 6 gadiem
sabikas rakstīja: Aizbrauc uz Āziju, piesoli pārsimts strādniekiem, ka dabūs ES pasi, ja pastrādās pāris mēnešus par minimālo LV algu (var arī riekstiņos maksāt), izmaksas samazināsies ievērojami. Plus iedzīvotāju skaita pieaugums Liepājā
Tajā pašā brīdī kārtējās 100 ģimenes darbaspējīgā vecumā sakramātu koferus un aizbrauktu no Latvijas uz neatgriešanos, valstij zaudējot miljonus.
, 2018-03-15 16:48, pirms 6 gadiem
Būs arī Ventspilniekiem kur trennēties ziemās
, 2018-03-15 17:01, pirms 6 gadiem
rihardilio rakstīja: Un kopš kura laika pasi piešķir par to, ka esi valstī pastrādāji kādu laiku?
Starpbrīdī, pirms matemātikas, nodomāji, ka esi baigais komiķis?
Jā, starpbrīdī, pirms 8 gadiem izdomāju tieši šodien būt komiķis.
Es, starpcitu, rakstīju "piesolīt". Galvenā doma bija, ka izmaksas ir jau tagad pārāk lielas, un ka būtu iespējams ietaupīt.

Par tām 100 ģimenēm, jādomā, kā līdz šim viņas ir izdzīvojušas un nav jau aizbraukušas. Ja viens īstermiņa projekts liek NEaizbraukt tik daudz ģimenēm, tad jādomā, vai šeit valstiskā līmenī viss ir kārtībā un kādēļ Sesks jau nez kuro reizi pēc kārtas tiek ievēlēts par mēru?
, 2018-03-15 17:22, pirms 6 gadiem
Ja jau par izmaksām, tad kādus 50% dos LFF (UEFA), kādu daļu arī valsts finansēs, kā tādos projektos pieņemts. Ieekonomēt var vienmēr, bet vai tas arī vienmēr ir vajadzīgs? Jo ietaupīs ne jau uz otkatiem, bet uz būvniecību, infrastruktūru, izejmateriāliem, tā nu diemžēl ir vienmēr bijis.
, 2018-03-15 17:53, pirms 6 gadiem
Uzskatu ka Liepāja to ir pelnijusi. Tur jaunatnes futbols ir laba līmeni.
, 2018-03-15 17:56, pirms 6 gadiem
Super, pirmais solis pareizajā virzienā! To daudzo skolas un pagalma laukumu (ar ko dižojas LFF) vietā sen varēja uzbūvēt vairākas šādas halles,dažādos reģionos. Protams arī skolās un pagalmos vajag laukumus,
bet par to primāri jādomā Pašvaldībām ar Izglītības ministriju un tikai tad LFF var ņemt līdzdalību.
, 2018-03-15 18:39, pirms 6 gadiem
Liepājnieki malači.
Te LFF nebija gadījumā šādi projekti jārealizē izmantojot to FIFA/UEFA naudu?
Halo Guņa!? Ai atvaino, tu jau domā ko darīt pēc LFF.
, 2018-03-15 18:47, pirms 6 gadiem
Anet rakstīja: Uzskatu ka Liepāja to ir pelnijusi. Tur jaunatnes futbols ir laba līmeni.
Vienīgā problēma ka tikpat kā vairs nav jaunatnes.
, 2018-03-15 18:56, pirms 6 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Tajā pašā brīdī kārtējās 100 ģimenes darbaspējīgā vecumā sakramātu koferus un aizbrauktu no Latvijas uz neatgriešanos, valstij zaudējot miljonus.
Tad jau nedaram vispaar neko needam,nedzeram un ziedojam tam 100 gimenem,es ar neesmu apmierinats ar situaciju darba joma,bet tas nenozime ka pilseta neko nevajag,cikstet jau var,bet ja smadzenes ir tad prom nebrauks
, 2018-03-15 19:12, pirms 6 gadiem
apsveicami, ka ir pirmā pilsēta parādījusies, kurai ir konkrēts plāns futbola infrastruktūras uzlabošanai. jautājums gan cik ļoti tur par skatītājiem būs padomāts? cerams, ka nebūs līdzīgi kā Rīgas esošajās hallēs.
, 2018-03-15 20:07, pirms 6 gadiem
Lai tik būvē! Atbalstām!
, 2018-03-15 20:10, pirms 6 gadiem
bobrix rakstīja: Tad jau nedaram vispaar neko needam,nedzeram un ziedojam tam 100 gimenem,es ar neesmu apmierinats ar situaciju darba joma,bet tas nenozime ka pilseta neko nevajag,cikstet jau var,bet ja smadzenes ir tad prom nebrauks
Tu vnk nesaprati, ko es Teicu.
, 2018-03-16 00:20, pirms 6 gadiem
BEIDZOT! Pat nedaudz neticās, ka vecā čekista (Indriksona) varas laikā kaut, kas tāds vispār varētu notikt.
, 2018-03-16 00:21, pirms 6 gadiem
ffwrd rakstīja: apsveicami, ka ir pirmā pilsēta parādījusies, kurai ir konkrēts plāns futbola infrastruktūras uzlabošanai. jautājums gan cik ļoti tur par skatītājiem būs padomāts? cerams, ka nebūs līdzīgi kā Rīgas esošajās hallēs.
Dotajā mirklī Latvijā ziemā spēlēt futbolu pilnvērtīga izmēra laukumā ir luksusa lieta - tā, ka par tribīnēm es domāju nav tā lielākā galvas sāpe.
, 2018-03-16 08:00, pirms 6 gadiem
Klavulapa-1, 2018-03-15 16:48, vakar, ignorēt, atbildēt
Būs arī Ventspilniekiem kur trenēties ziemās

Pareizi,jo mazam imperatoriņam futbols neinteresē un pazīmējās viņš pie futbola tikai tad ,kad jāapsveic ar titula izcīnīšanu un tāpēc,kamēr šis vīriņš Ventspilī būs pie varas,tikmēr braukāsim uz Liepāju.Pat apgaismojuma ierīkošanu Ventspils OC stadionā nespēj(negrib vai neļauj) izdarīt nu jau drīz būs 20 gadi,kopš funkcionē stadions ar OC statusu.Visa aizbildināšanās ,par dārgu un neatmaksājas.Laikam gaida,kad klubs to izdarīs par savu naudu,laukumā,kuru klubam ir jāīrē.Cirks un nekas vairāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-03-16 12:12, pirms 6 gadiem
Ambrē rakstīja: BEIDZOT! Pat nedaudz neticās, ka vecā čekista (Indriksona) varas laikā kaut, kas tāds vispār varētu notikt.
Man tāds stulbs jautājums, bet kāds sakars te ar Indriksonu? Kurš iepriekš ir liedzis klubam meklēt atbalstu pašvaldībā savai idejai? Un kāds sakars tam ar LFF?
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
15

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.