Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

No "Ventspils" pārgājis futbolists kļuvis par pirmo krievu Ukrainas čempionātā kopš 2014. gada

Ints Megnis
Ints Megnis

No "Ventspils" pārgājis futbolists kļuvis par pirmo krievu Ukrainas čempionātā kopš 2014. gada
Vasilijs Pavlovs (pa labi) "Ventspils" kreklā. Foto: FK "Ventspils"

Uzbrucējs Vasilijs Pavlovs, kurš iepriekšējo sezonu aizvadīja Latvijas vienībā "Ventspils", pievienojies Odesas "Chernomorets" un kļuvis par pirmo krievu futbolistu Ukrainas čempionātā kopš 2014. gada. Tiesa, vēlāk noskaidrojās, ka viņš sacensībām pieteikts kā Moldovas pilsonis.

2014. gadā Krievija iebruka Ukrainā un okupēja Krimas pussalu. Kopš tā laika neviens krievu futbolists Ukrainas čempionātā nav spēlējis - par līdz šim kļuva pussargs Sergejs Karetkins, kurš 2014. gadā vienā mačā pārstāvēja Doņeckas "Metallurg". Zīmīgi, ka viņš ir dzimis un uzaudzis Ukrainā, bet pašlaik pārstāv lielo kaimiņvalsti.

Pavlovs pagājušajā sezonā piedalījās 12 spēlēs Latvijas Virslīgā. Savukārt vienīgos vārtus Pavlovs iesita uzvarētā Latvijas kausa pusfināla spēlē.

Kurzemes klubam viņš pievienojās vasaras pāreju periodā, bet uz Odesas komandu pārgāja kā brīvais aģents. Vēlāk gan kļuva zināms, ka "Chernomorets" komandai viņš tiks pieteikts kā moldāvs.

"Vasilijs sevi pozicionē kā Moldovas pilsonis, līdz ar to pāreja noformēta ar Moldovas pasi," izteicies Odesas komandas preses pārstāvis Sergejs Martinovs.

Izmantotie resursi:
https://matchtv.ru/football/matchtv...

  +2 [+] [-]

, 2019-02-15 13:18, pirms 5 gadiem
Nesaprotami ,kā spēlētājs ,kas sezonu paavadījis vienā no zemākā līmeņa čempionātiem,un tajā nav spējis būt rezultatīvs ,ticis diezgan normāla komandā.....

     [+] [-]

, 2019-02-15 14:19, pirms 5 gadiem
Vasilijs Pavlovs pērn bija Ventspilij absolūti tukšais pirkums,tāpat kā Artjoms Fiļimonovs.Uz laukuma pērn virslīgas mačos Pavlovs bija 12 reizes un tikai vienu maču nospēlēja no sākuma līdz beigām.Kluba vadības teiktais,ka Vasilijs atvieglo spēli Tosinam un Adelekem ,neko vairāk par smīnu izsaukt nevarēja.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-16 00:27, pirms 5 gadiem
Lūk ko nozīmē lieliski aģenta sakari, visu sezonu neko neparādīt, bet tikt vairākus līmeņus augstāk

     [+] [-]

, 2019-02-16 02:37, pirms 5 gadiem
alguns rakstīja: Vasilijs Pavlovs pērn bija Ventspilij absolūti tukšais pirkums,tāpat kā Artjoms Fiļimonovs.Uz laukuma pērn virslīgas mačos Pavlovs bija 12 reizes un tikai vienu maču nospēlēja no sākuma līdz beigām.Kluba vadības teiktais,ka Vasilijs atvieglo spēli Tosinam un Adelekem ,neko vairāk par smīnu izsaukt nevarēja.
Toties man kā svarcēlājam atmiņā palika viņa ciska - 200 kg ar tādu tupties var nakts laikā.