Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

LFF šī gada budžets pārsniegs 10 miljonus eiro

LFF šī gada budžets pārsniegs 10 miljonus eiro
Edgars Pukinsks un Kaspars Gorkšs. Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas Futbola federācija (LFF) otrdien valdes sēdē beidzot apstiprinājusi 2019. gada budžetu, kas tiek plānots 10 556 425 eiro apmērā.

Federācijas administrācija uzsver, ka budžeta izveidošanā ņemtas vērā visu Latvijas futbola attīstības segmentu intereses, vajadzības un LFF iespējas maksimāli lietderīgi izmantot esošo finansējumu, kā arī piesaistīt iepriekš neapgūtu starptautisko finansējumu. Rēķinoties ar augošajiem izdevumiem, kas rodas, palielinoties dažādu Latvijas izlašu spēļu skaitam un organizēto pasākumu klāstam, šīgada LFF budžets ticis optimizēts, piekopjot maksimāli efektīvu pieejamo līdzekļu izmantošanu visu futbola attīstības segmentu nodrošināšanai.

Nākotnes budžeta vajadzību nodrošināšanai LFF valde uzdevusi federācijas ģenerālsekretāram Edgaram Pukinskam izstrādāt ilgtermiņa federācijas budžetu trīs gadu termiņam, tajā paredzot izdevumu optimizēšanu attiecībā pret ieņēmumiem, lai ilgtermiņā tiktu nodrošināta budžeta sabalansētība. Līdz ar to, kaut federācija neatklāj precīzus plānotos ieņēmumus un izdevumus, noprotams, ka budžets nav pilnībā sabalansēts. Tāpat LFF uzsver, ka arī pēc budžeta apstiprināšanu valde patur tiesības nākamajā tikšanās reizē budžetā veikt korekcijas, ja tam būs nepieciešamība.

Kā vēsta LFF, kontekstā ar 2019. gada budžetu skatot arī LFF un biedrības "Latvijas Futbola Virslīga" sadarbības līguma piedāvājumu un biedrības izvirzītās prasības, federācijas valde aicinājusi biedrības "Latvijas Futbola Virslīga" valdi, kā arī Virslīgas klubu vadības pārstāvjus uz tikšanos nākamajā LFF valdes sēdē 11. februārī, lai vienotos par stratēģiskās sadarbības principiem attiecībās starp LFF un biedrību "Latvijas Futbola Virslīga".

Tāpat valdes sēdē nolemts, ka, turpinot izvērtēt mācību un treniņu centra "Staicele" darbību, LFF sper nākamos soļus, analizējot iepriekš veiktajā bāzes juridiskajā, finansiālajā un sportiskajā auditā konstatētās nepilnības. Valde informēta, ka LFF vadība paredzējusi tikšanos ar Alojas novada domi, lai pēc iepriekš bāzes vadībai izvirzītajām prasībām izdiskutētu bāzes uz Ģenerāļa Pētera Radziņa Staiceles Sporta profesionālās vidusskolas nākotni, kā arī īstenotu LFF izraudzīta prokūrista apstiprināšanu.

LFF valde apstiprinājusi arī gaidāmās sezonas sacensību reglamentus Virslīgai, 1. līgai A, 1. līgai B, 2. līgai un Latvijas kausam, kā arī Disciplināro reglamentu un tā pielikumu.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/11480/apstipri...


, 2019-01-15 19:05, pirms 5 gadiem
Esmu drošs, ka daļa šī budžeta tiks "lietderīgi izmantota" organizējot sapulces pirms izlases spēlēm izbraukumā. Nu tādas, kurās nekas netiek nolemts.
, 2019-01-15 22:51, pirms 5 gadiem
Delfi.lv bija raksts par Staiceles bāzi.

https://www.delfi.lv/sports/news/fu...
Deņiss Rogovs. Foto: FK Tukums 2000
22

Negaidītais varonis Rogovs un vēla pendele ļauj Tukumam izcīnīt otro uzvaru

Šodien Latvijas futbola Virslīgas otrās kārtas beidzamajā spēlē "Tukums 2000"/"Telms" izbraukumā otrajā puslaikā pazaudēja vadību, taču ar pendeles palīdzību pieveica "Jelgavu" – 3:2. Divus vārtus guva aizsargs Deņiss Rogovs, kurš iepriekš nebija izcēlies ar rezultatīviem sitieniem.
Daugavpiliešu vārtsargs Frenks Orols. Foto: Ruslans Antropovs
16

Orols glābj, "Daugavpilij" otrā sausā spēle, noraidījums un pirmā uzvara

Jau otro sauso spēli un pirmo uzvaru "TonyBet" Virslīgas sezonā nopelnījusi "Daugavpils", kas savā laukumā pārspēja debitanti "Grobiņas SC"/LFS (2:0), kas vēl turpina gaidīt pirmos vārtus augstākajā līgā. Pa vārtiem guva leģionāri Bartelemī Djedjū un Aleksejs Golijanins, bet mača izskaņā noraidīts tika Rinalds Aizups. LFF teksta tiešraidē norādīta 600 skatītāju klātbūtne.
Mirklis no "Riga" un "Audas" spēles. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
9

Regža imitē pirms nedēļas paveikto, "Riga" desmitā sausā uzvara pār "Audu" pēc kārtas

Otro panākumu ar 1:0 Latvijas futbola Virslīgā šosezon izcīnīja "Riga", kura pieveica "Audu". Vicečempione pret šo pretinieku guva desmito uzvaru bez ielaistiem vārtiem pēc kārtas.