Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Virslīgas 14. kārtas simboliskā izlase

Virslīgas 14. kārtas simboliskā izlase

Vārtsargs:

Kostiantyn Makhnovskyi (FK Ventspils) – noteikti var diskutēt par pirmajiem ielaistajiem vārtiem pret Liepāju, tomēr kopumā darba bija ļoti daudz un noteikti viens no galvenajiem faktoriem, kas atstāja Ventspili spēlē.

Aizsardzība

Krišs Kārkliņš (Valmiera FC) – lai arī tīrajās aizsardzības darbībās prasītos šķipsnu labāka darbība, tomēr kļuvis par lielisku patronu piegādātāju Arokodarem.
Krists Kristers Gulbis (FK Metta) – beidzot kādam Mettas spēlētajam izdevusies spēle divcīņās (82% uzvarētu), bez tam guva arī vārtus un ieguva labāko InStat indeksu komandā (258).
J. Akpudje (BFC Daugavpils) – spēles laikā kaut ko nesadalīja ar savu komandasbiedru un tika mazliet pagrūsts soda laukumā. Neskatoties uz to, Akpudje aizvadīja ļoti labu spēli un ir galvenais aizsardzības balsts komandā.
Ziga Lipuscek (RFS) – ja nebūtu ventspilnieku vārti spēles izskaņā, tad visai droši, ka kārtas simboliskajā izlasē būtu iekļuvis Roberts Zelmanis, bet šoreiz sausā spēle un lieliska spēle divcīņās no Lipusceka puses.

Pussargi:

Baiano – pēc uguņošanas pirmajā aplī ir manāmi klusāks otrajā. Spēlē pret Jelgavu guva vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli.
H. Ukpa (FK Liepaja) – ar labu individuālo tehniku apveltītais puisis guva pirmos vārtus Virslīgā. Nebūtu pārsteigums, ja Ukpa būs nākamais Fantasy atklājums.
Pedrinho (Riga FC ) – iespējami labākā debija ar uzvaras vārtiem. Kopumā atstāja visai labu iespaidu, bet drīzāk šobrīd laba maiņa Brisolam, nekā reāls konkurents viņam.
Lucas Villela (FK Ventspils) – šķiet neatlaidīgākais spēlētājs laukumā, pārsteidzoši labs divcīņās un piespēles autors vārtiem, kas izlīdzināja rezultātu.

Uzbrukums:

Krollis Raimonds (FK Metta) – pēc šīs spēles par Krolli runā daudz un pamatoti. Vienīgais latvietis Virslīgā, kas klasificējas bombardiera uzplečiem.
T. Arokodare (Valmiera FC) - daudz nav ko piebilst, pēdējās četrās spēlēs guvis deviņus vārtus. Priekšā spēle pret Liepāju, kura galīgi nav tā labākā komanda gaisa divcīņās...

Kārtas mīnusnieki

Dāvis Ošs un Rudolfs Soloha – abi rādīja kļūdu paraugdemonstrējumus un diemžēl Oša kļūda šoreiz, iespējams, maksāja Spartakam vismaz punktu. Vārtsargu kļūdu bagātajā sezonā, Ošam šī nebija pirmā rupjā kļūda.
FK Jelgava – komandā izskatās, ka pilnībā izpūtusi gaisu un patiesi brīnums, ka tā atrodas tikai 5p attālumā no Eirokausiem.
Abdulla Genaev (FK Ventspils) – pilnīgi neredzams spēlētājs un nedeva ventspilnieku uzbrukumam nekādu jaudu.