Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Žigajevs atgriežas "Ventspilī"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Žigajevs atgriežas "Ventspilī"
Jurijs Žigajevs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas futbola čempionvienība "Ventspils" ceturtdienas vakarā paziņoja par pussarga Jurija Žigajeva atgriešanos Kurzemes klubā pēc neveiksmīga posma Polijā.

26 gadus vecais pussargs, kurš ir arī Latvijas izlases rotācijā, "Ventspilī" spēlēja jau no 2008. līdz 2010. gadam, bet pērn devās izmēģināt spēkus uz Poliju, pievienojoties Lodzas "Widzew". Karjeras posms Polijā Žigajevam neizdevās savainojuma dēļ.

Žigajevs oficiāli atgriezies "Ventspilī", kuras sastāvā drīkstēs spēlēt no 2. jūlija, kad Latvijā atvērsies transfēru logs. Kluba izpilddirektors Dmitrijs Hohlovs Sportacentrs.com atklāja, ka ar Žigajevu noslēgts ilgtermiņa līgums, nevis panākta vienošanās par sadarbību līdz Latvijas sezonas beigām.

Žigajevs neslēpj prieku par atgriešanos Ventspilī: "Protams, mani pārņem emocijas. Vienmēr ir lieliski un patīkami atgriezties komandā, kuru droši varu saukt par dzimto komandu. Kad aizgāju uz "Widzew", teicu, ka turpināšu būt dzeltenzilo fans. Ļoti priecājos, kad "Ventspils" pagājušajā sezonā ieguva Zelta dubli, uzvarot čempionātā un kausā.

Šīs sezonas pirmajā pusē komandai diemžēl ne viss ir izdevies, taču esmu pārliecināts, ka "Ventspils" noteikti izlabos situāciju, jo mums ir talantīgs un ambiciozs kolektīvs, kas ļoti vēlas izpildīt pašus nopietnākos uzdevumus. Ceru, ka spēšu dot ieguldījumu. Uz tikšanos stadionā!"

Ar čempioniem šajās dienās trenējas arī Jevgeņijs Kosmačovs. 24 gadus vecais pussargs februārī tika izīrēts Ukrainas pirmās līgas klubam "Sevastopol". Šajā komandā nomainījies galvenais treneris, tāpēc pagaidām nav zināms, vai Kosmačovs atgriezīsies Ukrainā. Nav izslēgts, ka viņš varētu turpināt spēlēt "Sevastopol". Tiesa, vismaz tuvākajā laikā Kosmačovs atkal būs "Ventspils" kreklā, jau pavisam drīz atkal priecējot Virslīgas cienītājus.

"Ventspils" čempionātu sākusi neapmierinoši, pēc 12 spēlēm ieņemot tikai 4. vietu. Ventspilnieki jau piedzīvojuši četrus zaudējumus, kas noveda pie čempionu sezonas galvenā trenera Sergeja Podpalija atlaišanas. Nākamais mačs "Ventspilij" būs svētdien, 17. jūnijā, izbraukumā pret Rīgas "Daugavu". Spēli tiešraidē piedāvās Sportacentrs.com.

Izmantotie resursi:
FK Ventspils

  +4 [+] [-]

, 2012-06-14 22:39, pirms 12 gadiem
ļoti patīkami jaunumi

  +1 [+] [-]

, 2012-06-14 22:44, pirms 12 gadiem
Žigajevs spēlēs no 2.jūlijā, bet Kosmačovs jau jūnijā?

  +5 [+] [-]

, 2012-06-14 23:04, pirms 12 gadiem
1 rakstīja: Žigajevs spēlēs no 2.jūlijā, bet Kosmačovs jau jūnijā?
jā, jo Kosmačovs joprojām skaitās FKV vecis, jo bija izīrēts, bet Žigajevam jāgaida, kad atvērsies transfēru logs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-06-15 00:01, pirms 12 gadiem
Bronsons rakstīja: ļoti patīkami jaunumi
prieks LV futbola jau ne pārāk
šāda vecuma spēlētājiem, kas ir tuvu izlasei tomēr būtu jāspēlē augstākā limenī.
protams, vpilij tas ir krietns pastiprinājums
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-06-15 07:05, pirms 12 gadiem
Cerams,ka Jurijs atgūsies pēc neveiksmju perioda.Kā redzams,ne visiem spēlēšana ārzemēs nes dividendes.Ja neesi zvaigzne,tad traumju gadījumā ar tevi neviens neauklēsies.Izmetīs, kā vecu galošu.Tomēr domāju,lai pastiprinātu komandu,nāksies kļūt veselam un krietni pastrādāt treniņos.Lai veicās,jo pussargu līnijā vajadzīgs pastiprinājums.

  +2 [+] [-]

, 2012-06-15 08:55, pirms 12 gadiem
Jā, labs papildinājums! Veiksmi Jurijam un bez traumām!!

     [+] [-]

, 2012-06-15 11:24, pirms 12 gadiem
Žēl, ka karjera Polijā neizdevās tāda kā cerēts. Bet atgriešanās Ventspilī ir vērtējama tikai ar plusa zīmi, manuprāt. Līdzīgi kā Kļava Metalurgā, atgriezies no Krievijas, Žigajevs tagad varēs uzņemt sportisko formu Ventspilī, jo nešaubīgi būs pamatsastāva spēlētājs. Izlasei tas būtu liels devums, ja Žiga atgrieztos. Lai veicas.

Par Kosmačovu - ceru, ka viņš paliks Ukrainā, jo tur bija labi iespēlējies un tikai nedaudz pietrūka līdz iekļūšanai Premjerlīgā. Līmenis tur ir labs. Ceru, ka viņš paliks tur.