Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Osipovs: "Žēl, ka atdevām punktus un sabojājām turnīra veiksmīgo sākumu"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Osipovs: "Žēl, ka atdevām punktus un sabojājām turnīra veiksmīgo sākumu"
Vladimirs Osipovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc Virslīgas 4. kārtas spēles, kurā "Spartaks" negaidīti ar 2:1 viesos pārspēja "Liepājas metalurgu", zaudētāju treneris izteica nožēlu, ka sabojāts veiksmīgais turnīra sākums.

Vladimirs Osipovs, "Liepājas metalurga" treneris: „Žēl, ka atdevām punktus. Kā jau minēju iepriekš, „Spartaks” bija jau pamanāms 1. līgā, komanda arī tagad izskatās labi. Savu pienesumu dod kolumbiešu futbolisti, kuri labi kustas, ir ar labu tehniku, ir pieredzējuši, kaut arī jauni. Pretinieku komanda laukumā iznāca pārliecinoši. Mūsu pirmais ielaistais gols ir uz aizsargu rēķina – nevar skatīties, kā cīnās viens pats vārtsargs. Otrais gols tika iesists lieliski. Daudz brāķa komandai laukuma vidū, arī pie standartu izspēles. Otrajā puslaikā mēģinājām atspēlēties, bet traucēja arī smagais laukums. Metalurgiem bija veiksmīgs Virslīgas sākums, žēl, ka tagad zaudējām.”

Oļegs Blagonadeždins, „Spartaka” treneris: „Spēlējām ar labu komandu. Cik esmu redzējis metalurgu spēli, tā ir komanda ar pieredzi, tajā ir daudz izlases spēlētāju, tāpēc spēlei gatavojāmies nopietni. Negribu daudz runāt uz emocijām, jāskatās spēle vēlreiz. Pirmajā puslaikā spēle bija laba un ātra. Grūtas uzvaras tā arī nāk.”

Izmantotie resursi:
Futbola Virslīga - Sākums

     [+] [-]

, 2012-04-14 18:24, pirms 12 gadiem
Pats vainīgs Volodja. Rezultātu pirmkārt prasa jau no trenera. Labi, pašlaik sezonas sākums un pievērsim acis, tjipa ka nekas nav bijis. Bet pēc mēneša, būs barga kritika, ja nekas nemainīsies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-04-15 00:08, pirms 12 gadiem
Principā nav ieteicams zaudēt punktus "otrā ešelona" komandām,beigās var pietrūkt.Šobrīd LM-FK Spartaks 1-2;FC Daugava-FS Metta/LU 1:1;
un Skonto FC-FC Jūrmala 3:3 Mani priecē tas,ka šajā sarakstā pagaidām nav FK Ventspils un ceru,ka tik ātri arī neparādīsies.Ceru ,nebūšu piesaucis nelaimi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-04-15 10:32, pirms 12 gadiem
Punktus zāudēs visi pretendenti uz medaļām,ieskaitot arī spēlēs ar otrā ešelona komāndām.Trijniekā iekļūs tās komāndas,kuras visstabilāk nospēlēs visu sezonu,bez pamatīgiem kriteniem un bedrēm.Vieglāk būs tam komāndām,kurām ir garāks rezervistu soliņš,labāka fiziskā sagatavība un lielāka pieredze spēlēs virslīgā.Dažas komāndas,kuras tagad pretojās kā līdzīgs ar līdzīgu ar favorītiem,ar laiku nosēdēsies un spēlēs par izdzīvošanu.Tā rāda virslīgas pieredze un statistika.Gribētos,lai tā nenotiktu,vēlos lai komāndas tabulā ietu punkts punktā,bet nu redzēsim,kā būs tālāk.Novēlu visām komāndām stabilu sportisku formu un finansējumu.