Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Pertija: "Gorkšu redzu kā vienīgo cienījamo kandidātu uz prezidenta amatu"

Andris Liepa
Andris Liepa

Pertija: "Gorkšu redzu kā vienīgo cienījamo kandidātu uz prezidenta amatu"
Tamazs Pertija un Mareks Zuntners
Foto: FK "Liepāja/Mogo"

27. aprīlī notiks Latvijas Futbola federācijas (LFF) jaunā prezidenta vēlēšanas. Kandidāti ir trīs - Kaspars Gorkšs, Vadims Ļašenko un Krišjānis Kļaviņš. Savu viedokli portālam Sportacentrs.com paudis ''Liepājas/Mogo'' galvenais treneris Tamazs Pertija.

Tamazs Pertija, FK "Liepāja"/"Mogo" galvenais treneris: "Pirmkārt, vēlos uzsvērt, ka neviens no LFF prezidenta amata kandidātiem nav ne mani radinieki, ne arī tādi kandidāti, kuri var nodrošināt kaut kādas priekšrocības man. Vienmēr cenšos runāt taisnību un uzskatu, ka man ir tiesības runāt par Latvijas futbolu, jo esmu šeit jau 20 gadus - 10 gadus kā futbolists un nu jau 11 gadus kā treneris, kura komandas vienmēr cīnījušās par čempionu titulu, ir spēlējušas Eirokausos. Tad, lūk, uzskatu, ka LFF prezidentam, pirmkārt, jābūt spēcīgam patriotam, otrkārt, jābūt labi izglītotam futbola jomā. Uzskatu, ka labākais variants ir Gorkšs, jo viņa skatījums uz futbolu ir ļoti mūsdienīgs. Esmu ar viņu runājies par futbola lietām - arī tad, kad vēl nezināju, ka viņš vēlas pretendēt uz šo amatu, un jau tad no viņa lēca ārā tādas frāzes, ka nav šaubu par viņa spēju gūt panākumus. Viņa galvā, pirmkārt, ir akcents, ka futbolā nedrīkst būt korupcija. Ir jāaizvāc no futbola korupcija, aizkulišu un kabinetu, kuros kaut kas izšķiras, lietas. Visam jāizšķiras futbola ceļā. Gorkšam šāds domu gājiens ir un arī mūsu sarunās vairākkārt izskanēja šī doma par korupcijas izskaušanu. Man tā ļoti patīk.

Plus neuzskatu, ka Kaspars kā futbolists bija talantīgākais no tiem, kurus šo 20 gadu laikā esmu Latvijā redzējis. Viņam nebija tāda talanta kā Verpakovskim, Paharam, Astafjevam, Stepanovam, Laizānam un vēl vairākiem puišiem. Gorkšs visu panāca ar savām darba spējām. Viņš ir puisis, kurš principā visu sasniedza pats. Viņš ir ļoti čakls, un viņš to ir pierādījis ar savu futbolista karjeru. Godīgi sakot, pēdējā gada laikā kā treneris viņu kā futbolistu kritizēju, jo acīmredzot visas viņa domas jau bija LFF prezidenta posteņa virzienā. Tomēr viņa uzvedība laukumā vienmēr ir rādījusi, ka viņš ir līderis. Viņam ir mūsdienīga domāšana. Viņš tik daudz gadus nospēlēja Anglijā un, piedodiet man, tur vājš cilvēks tik ilgi nenoturētos. Tas liecina, ka viņam ir spēcīgs raksturs.

Latvijas futbolā visvairāk trūkst mūsdienīgas domāšanas, kā jāaudzina jaunie spēlētāji. Ja agrāk par notiekošo Latvijas izlasē varēja pasmaidīt, tad tagad tas izraisa jau smieklus, jo ir sajūta, ka izlase pārvērtusies par kaut kādu ģimenes biznesu - tiek ņemti tādi futbolisti, kuri būs gatavi nevis rīt, bet parīt, tādi, kurus nepazīst pat Latvijas čempionātā. Domāju, Kaspars ar šīm lietām tiks skaidrībā, jo viņš saprot, ka izlase ir Latvijas futbola simbols. Viņš ar šo situāciju cīnīsies un tiks galā jau ar savām pirmajām darbībām. Noklausoties interviju ar viņu, man patīk lietas, ko viņš plāno mainīt un padarīt mūsdienīgāku. Mums ir lielas problēmas bērnu futbolā, un, domāju, Kaspars to lieliski apzinās, pats izejot tam visam cauri, jau sākot ar "Audu".

Ir problēmas tieši pašā futbolā. Bērnu futbolā ir daudz nekompetentu treneru. Atkāpei - lasīju sava drauga Koļesņičenko interviju, kurā viņš saka, ka "Liepāja" daudz savu spēlētāju atdod īrē. Varu atbildēt - "Liepāja" īrē neatdod futbolistus, kuri ir pamatsastāva cienīgi. Atdodam futbolistus, kuri neprogresē un kuriem nepieciešama spēļu prakse, lai sevi atkal atrastu. Nekad nešķiramies no perspektīviem, talantīgiem spēlētājiem.

Kas attiecas uz Gorkša konkurentiem, esmu personīgi pazīstams ar Ļašenko. Redzu, ka viņš un viņa kompānija ir pacēluši telpu futbolu. Viņi reāli to ir izdarījuši, taču uzskatu, ka lielais futbols un telpu futbols ir stipri atšķirīgi, tostarp šo sporta veidu stratēģija ievērojami atšķiras. Uzskatu, ka Gorkšs ir kandidatūra numur viens, kuram būtu jāpārņem LFF. Esmu pārliecināts, ka viņa pieeja, profesionālisms, zināšanas labā nozīmē ietekmēs Latvijas futbolu - pirmkārt, bērnu futbolu, otrkārt, nacionālo izlasi, tāpat U-21 un U-19 izlases. Proti, prasības kļūs vairāk uz futbolu tendētas un profesionālākas nekā šobrīd. Viņš saknē ietekmēs Latvijas futbola attīstības virzienu. Es personīgi atbalstu Kasparu. Viņš ir drosmīgs cilvēks, ko varēja redzēt arī laukumā. Prezidenta amatā ir vajadzīgs drosmīgs cilvēks, kuram ir konkrēta nostāja un raksturs.

Man ir labas attiecības ar Ļašenko, mēs esam sastapušies - puisis ir ļoti kulturāls, mierīgs un pozitīvs. Ar šo pozitīvismu viņš ir sakārtojis telpu futbolu, un tas ir liels pluss, jo Latvijā spēcīgam ir jābūt gan lielajam futbolam, gan telpu futbolam. Taču attiecībā uz LFF prezidenta amatu priekšroku atdodu Gorkšam. Tagad ir tendence, ka par federāciju vadītājiem kļūst bijušie futbolisti. Piemēram, Gruzijā 2015. gadā par prezidentu kļuva Levans Kobiašvili - cilvēks, kurš 20 gadus nospēlēja Vācijas Bundeslīgā. Viņš uzreiz iepludināja jaunas asinis, sāka saknē visu mainīt, ir daudz jaunumu un ir daudz plusu. Izmaiņas ir vajadzīgas arī šeit.

Nezinu kā mani kolēģi, bet ļoti labi atceros šos pēdējos 20 gadus - godīgi saku, nemainās nekas. Guntis Indriksons, kad varēja risināt jautājumus, tad risināja - "Skonto" bija ļoti spēcīgs un izlase iekļuva 2004. gada finālturnīrā. Lai ko teiktu, bet tas, pirmkārt, bija Indriksona nopelns. Viņš radīja šo milzīgo struktūru, milzīgo mašīnu. Jāatzīst, ka pēc tam pamazām, pamazām viņš zaudēja pozīcijas. Nezinu, ar ko tas saistīts, bet pozīcijas zaudēja. Un godīgi saku, ka LFF vairs neklausīja šo cilvēku - izveidojās kaut kādi klani un tā tālāk. Un Guntis vairs nevarēja risināt tos jautājumus, kurus vēlētos atrisināt. Un sanāca tā, kā sanāca. Manā izpratnē šī brīža Latvijas izlase ir katastrofālā stāvoklī - gan rezultātu, gan snieguma, gan futbolistu atlases ziņā. Jauniem puišiem, kuri vēl nav gatavi, nav jāatrodas izlasē. Latvijā futbolisti ir - esmu par to pārliecināts. Neesmu futbolā kopš vakardienas vai neesmu Latvijā kopš aizvakardienas. Esmu šeit 20 gadus, tāpēc atļaujos izteikt savu viedokli.

Uzskatu, ka starp kandidātiem ir cienījams cilvēks, kurš var vadīt mūsu futbolu. Ļoti ceru, ka attiecībā uz Gorkšu nekļūdos. Vēlreiz atgādinu, ka viņš man nav radinieks vai kaut kādā ziņā izdevīgs - vienkārši meklēju taisnību. Zinu, ka Kaspars gūs panākumus - ja ne uzreiz, tad savā termiņā noteikti. Galu galā viņš vairākus gadus bija Latvijas izlases kapteinis - tas liecina, ka viņš ir atbildīgs cilvēks. Viņš nepievils savu uzvārdu, viņš nesabojās to reputāciju, ko viņš sasniedza savā futbola karjerā, kas patiešām bija cienījama un augstā līmenī. Ar strādīgumu, profesionālismu un godīgu attieksmi viņš gūs panākumus. Vēlreiz saku, ka viņa sakarā nevar runāt par talantu, bet darba spējām. Lūk, tādiem cilvēkiem ir jāvada mūsu futbols! Man nav nekā pret Vadimu Ļašenko, simpātisks puisis, bet man patīk saukt lietas īstajos vārdos. Gorkšs ir vienīgais, kuru redzu kā cienījamu kandidātu uz prezidenta amatu.

Trešais kandidāts? Viņu īsti nepazīstu, mēs vienreiz satikāmies un, godīgi sakot, viņš neatstāja iespaidu, ka varētu vadīt mūsu futbolu. Cilvēks, kurš parādās medijos, kad sākas vēlēšanu laiks, bet pēc vēlēšanām pazūd, tad uzskatu, ka viņš nedzīvo caur futbolu. Var jau būt, ka viņš ļoti stipri grib vadīt LFF, bet, lai šī vēlme būtu redzama, tas ir jāparāda ar mīlestību pret futbolu. Tad varbūt nākamajās vēlēšanās šis trešais kandidāts, Kļaviņš, jaunais puisis, varētu kaut ko - to nevar izslēgt. Taču atkārtoju - tam ir jāgatavojas. Uzskatu, ka Gorkšs tam šobrīd ir gatavs pēc visiem parametriem.''

  +1 [+] [-]

, 2018-03-14 12:21, pirms 6 gadiem
Būsim reāli, nevienam, neinterisē cik labs vai slikts būs prezidents (no šiem kungiem). Visi domā, kā man būtu labāk un izdevīgāk.

  +4 [+] [-]

, 2018-03-14 12:22, pirms 6 gadiem
Nu loti labs pr reklamas raksts..tik nezinu vai Gorksam to vajag.. ps.Tamaz,ja jau tik godigs un atklats tad nu man skiet Klavina kungs tak galigi svess un nepazistams nav vai ne?

  +4 [+] [-]

, 2018-03-14 12:38, pirms 6 gadiem
Prezidenta vēlēšanas, ir tikai un vienīgi dupsī līšanas konkurss. Tev jābraukā apkārt un jāsola viss ko vien vari iedomāties, lai par tevi balsotu. Jākrāj "laiki un šeiri", ja tā varētu teikt, līdz ar to tu kļūsti plastisks un galu galā, tavas potenciāli inovatīvās idejas tiek noliktas otrajā plānā un galvenais ir balsis. Labs piemērs ir Gorkša apmeklējums bērnu namā (laikam?), iespējams, to ir darījis individuāli jau pirms tam, bet kur tad bija ieraksti sociālajos kanālos par to?

  +4 [+] [-]

, 2018-03-14 12:39, pirms 6 gadiem
Man, kā ilggadējam sporta fanam, kurš seko līdzi arī Latvijas izlasei, Gorkšs simpatizē kā persona. Protams, es, kā cilvēks parastais, nevaru spriest par to kas tur notiek futbola kabinetos un gaiteņos, nav ne jausmas kāda tur viņam autoritāte.
Bet kā jau Petrija teica - Kasparam ir doma kā visu sistēmu mainīt jau saknē. Un tieši tas Latvijas futbolam tagad ir vajadzīgs. Mēs nevaram no izlases prasīt nezin kādus tur tagad rezultātus ja lielais vairums šo futbolistu ir gājuši caur šo sapuvušo sistēmu. Jau no bērna kājas ielikta ne tā labākā futbola filozofija.
Ja Gorkšam izdotos piesaistīt kaut vai dažus augstas klases ārzemju speciālistus, kuri strādātu ar perspektīviem jauniešiem un reizē arī izglītotu vietējos trenerus, tas būtu liels ieguvums.

Jā, var nākties gaidīt gadus pat 10 līdz no jaunās sistēmas būs redzams labums, bet tas būs tā vērts.
Slēpts komentārs: ballbreaker

  +1 [+] [-]

, 2018-03-14 12:47, pirms 6 gadiem
mytila rakstīja: Būsim reāli, nevienam, neinterisē cik labs vai slikts būs prezidents (no šiem kungiem). Visi domā, kā man būtu labāk un izdevīgāk.
man gan šķiet, ka labs prezidents interesē visiem, kuri cer uz futbola attīstību, jo šobrīd labs prezidents ir tikai priekš Starkova

  +7 [+] [-]

, 2018-03-14 12:51, pirms 6 gadiem
Piekrītu Gruzīnam.

  +4 [+] [-]

, 2018-03-14 12:53, pirms 6 gadiem
Starp citu, no kurienes ir nākusi tā informācija, ka Gorkšs ir viegli manipulējams no Indriksona puses?

  +1 [+] [-]

, 2018-03-14 13:21, pirms 6 gadiem
...no vienas puses...-it ka pasutijums...-reklamraksts Gorksam.Tacu no otras puses ta ir realitate,ka abi parejie kandidati ir ta patalak no Latvijas futbola.Telpu futbols...-ta ir pilnigi cita saimnieciba.Ar klasisko futbolu ta pamata nav saistita,un.to vadot,veidojot,vajadzigas pilnigi citas metodes,ka klasiskajam futbolam.Un Pertija sava raksta to veiksmigi izanalize...-pie reizes,ka jau gruzins,nepalaizot garam iespeju...-iespeju paslavet savu atbalstamo kandidatu,-ka ari tos,kuri ir vina draugu pulka...

  +1 [+] [-]

, 2018-03-14 13:52, pirms 6 gadiem
Tiek, kas saka, ka šis ir reklāmraksts - diez vai Kamazs būtu tas personāžs, kas varētu kā reklāmas seja tikt izmantots

     [+] [-]

, 2018-03-14 14:00, pirms 6 gadiem
es kā kandidāts nepriecātos par šādas reputācijas personas atbalstu.. viedoklis sakarīgs, skumji ka tāds nrenāk no solīdiem cilvēkiem.

diemžēl zinot futbola sabiedrību, vēlēšanas atkal izšķirs laut kādiem mazajiem klubiņiem apsolīto bumbu skaits

  -1 [+] [-]

, 2018-03-14 14:29, pirms 6 gadiem
vilnis_stana_106649 rakstīja: ...no vienas puses...-it ka pasutijums...-reklamraksts Gorksam.Tacu no otras puses ta ir realitate,ka abi parejie kandidati ir ta patalak no Latvijas futbola.Telpu futbols...-ta ir pilnigi cita saimnieciba.Ar klasisko futbolu ta pamata nav saistita,un.to vadot,veidojot,vajadzigas pilnigi citas metodes,ka klasiskajam futbolam.Un Pertija sava raksta to veiksmigi izanalize...-pie reizes,ka jau gruzins,nepalaizot garam iespeju...-iespeju paslavet savu atbalstamo kandidatu,-ka ari tos,kuri ir vina draugu pulka...
Ludzu pastasti, kas tik nenormali atskirigs ir. Ta ir lieliska pieredze Vadikam, jo vins tomer jau ir vadijis ar futbolu saistitu strukturu un ir sasniedzis rezultatus. Gorksam tadas pieredze nav. Tas, ka Lescenko ir shemotajs un slidens tips, ta ir cita runa.

  +1 [+] [-]

, 2018-03-14 14:33, pirms 6 gadiem
Jau tagad skaidrs, ka venīgā cīņa būs starp Gorkšu un Ļašenko. Gorkša liels pluss manās acīs ir tas, ka viņš nav apbružājies LFF gaiteņos un kabinetos, ko izdarījis ir Ļašenko, kas viņam nenāk par labu. Mums (Latvijas futbolam) vajag tiešu un rīcības spējīgu cilvēku, kāds noteikti ir bijušais centra aizsargs Kaspars Gorkšs, kurš bez domāšanas ar galvu gatavs izsist tieši virsū nākošu bumbu, tātad arī sasniegt mērķus. Glumuma un glaimīgas pieklājības esam atēdušies. Gorkšu par prezidentu! Diemžēl, zinot, kā notiek balsošana LFF, iecels to, kas garantēs palikšanu krēslos tiem, kas tur juau ieauguši, un tas nozīmē, ka ar nelielu balsu starpību (imitējot sīvu cīņu) Gorkšs tomēr zaudēs.

  -4 [+] [-]

, 2018-03-14 15:20, pirms 6 gadiem
Gorkša ievēlēšana būtu Latvijas futbola katastrofa.

  +2 [+] [-]

, 2018-03-14 15:29, pirms 6 gadiem
Nu to ka Kļaviņu ir saticis vienu reizi gan jau ka sameloja,zinot ka Pertija savulaik strādāja pie Gavrilova.

     [+] [-]

, 2018-03-14 15:46, pirms 6 gadiem
Gals002 rakstīja: man gan šķiet, ka labs prezidents interesē visiem, kuri cer uz futbola attīstību, jo šobrīd labs prezidents ir tikai priekš Starkova
naivi.
Tu esi futbola skolas īpašnieks, Tev ir svarīgi, ko Gorkš sasolīs un kas Tev atleks, par to, ka balsosi.
Variants viens, atnāk persona A un stāsta, izmainīsim saknē x un y, pēc gadiem visiem būs labāk.
Atnāk persona B un pasaka, mes jums nākamgad iedosim 10,000 inventāram. Diemžēl, cilvēks parakstīsies uz otro.
Protams, tur viss ir sarežģītāk, bet palielam, katrs domā par savu kabatu un vēlas pēc iespējas lielāku kumosu.

  +1 [+] [-]

, 2018-03-14 15:56, pirms 6 gadiem
Autor, kurš bija iniciātors? Tamazs jums uzzvana un saka ka grib publiski izteikt savu viedokli, vai jūs viņam?

     [+] [-]

, 2018-03-14 15:57, pirms 6 gadiem
Katrā ziņā, šis ir 100reiz garlaicīgāks priekšvēlēšanu laiks salīdzinot ar 2016 gadu un GI vs KK.

  +2 [+] [-]

, 2018-03-14 16:36, pirms 6 gadiem
Tamazs malacis tajā ziņā ,ka atklāti saka to,ko domā.Kādam tas var patikt,kādam nepatikt.Un apakšā tam visam ,manuprāt,sēž aizvainojums tam,ka Starkovs ignorē Karašausku un vēl dažus liepājniekus izlases sakarā.Vai reklāmas raksts,nezinu,bet šoreiz jāpiekrīt Tamaza teiktajam.

  -2 [+] [-]

, 2018-03-14 16:54, pirms 6 gadiem
alguns rakstīja: Tamazs malacis tajā ziņā ,ka atklāti saka to,ko domā.Kādam tas var patikt,kādam nepatikt.Un apakšā tam visam ,manuprāt,sēž aizvainojums tam,ka Starkovs ignorē Karašausku un vēl dažus liepājniekus izlases sakarā.Vai reklāmas raksts,nezinu,bet šoreiz jāpiekrīt Tamaza teiktajam.
Būtu Kara galvas tiesu pārāks par konkurentiem, būtu izlasē. Bet viņš nav. Tā kā, nav par ko apvainoties.

  +2 [+] [-]

, 2018-03-14 17:38, pirms 6 gadiem
Šogad futbola sabiedrībai sava izvēle jāvērtē pēc viena kritērija ,mēs par pārmaiņām (Gorkšs),vai mēs par stagnācijas turpinājumu (Ļašenko).
Protams nevar zināt ko saražos Gorkšs,bet ir cerība,ka kautkas mainīsies...
Ļašenko,,viegli prognozējams:,Mezeckis un Co paliek,Skonto vietā RFS,daudz mistiku projektu un neviens nenes atbildību...
Saņemieties,un izdariet pareizo izvēli!
p.s
Pastāvēs tas,kas mainīsies!

  -1 [+] [-]

, 2018-03-14 18:43, pirms 6 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Būtu Kara galvas tiesu pārāks par konkurentiem, būtu izlasē. Bet viņš nav. Tā kā, nav par ko apvainoties.
Otrreiz tev jautāju, ar ko viņš sliktāks par pārējiem uzbrucējiem? Vari arī šoreiz neatbildēt

  -1 [+] [-]

, 2018-03-14 19:28, pirms 6 gadiem
Бpocить кypить нaвceгда всего за день? Лeгкo, нo только этим дедовским методом - БРОСИТЬ КУРИТЬ БЕЗ УСИЛИЙ! Излeчит дaжe опытных курильщиков с 30-40 летним стажем. Кypилa 14 лет пo пaчкe-полторы вдeнь, но бросила без физический и моральных усилий за 1 день!w

     [+] [-]

, 2018-03-14 19:47, pirms 6 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Otrreiz tev jautāju, ar ko viņš sliktāks par pārējiem uzbrucējiem? Vari arī šoreiz neatbildēt
Ar ko sliktāks? Sāksim ar to, ka ne ar ko nav labāks, ja būtu, nebūtu regulāri jāpērk vienvirznieks atpakaļ pie gruzīņa. Ar ko viņš tavuprāt ir pārāks par to pašu Šabalu?
Nerunājot par lielo daudzumu urīna, kas starp ausīm sakāpis ne pa jokam. Īsts mikroklimata bojātājs.

     [+] [-]

, 2018-03-14 20:50, pirms 6 gadiem
Normāla tautas tribūna runa. Argumenti nav tālu jāmeklē. Fani jau par to visu runāja pirms 2 gadiem.

Ilgi esmu klusējis, bet man šķiet, ka tieši konjunktūras apbružātais - Lašenko ir pretendents Nr.1.

  +1 [+] [-]

, 2018-03-14 20:56, pirms 6 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Ar ko sliktāks? Sāksim ar to, ka ne ar ko nav labāks, ja būtu, nebūtu regulāri jāpērk vienvirznieks atpakaļ pie gruzīņa. Ar ko viņš tavuprāt ir pārāks par to pašu Šabalu?
Nerunājot par lielo daudzumu urīna, kas starp ausīm sakāpis ne pa jokam. Īsts mikroklimata bojātājs.
Kā var nebūt labāks par citiem Virslīgas uzbrucējiem? Tu kur biji iepriekšējā sezonā?
Bet ja par Šabalu, tad tas tak tāpat kā veca zeķe pa Eiropu braukā. Līgums viņu tur tik tur. Jā nebūtu tas, tepat Latvijā sen spēlētu. Tik redz, šamam uzticības kredīts neizsīkstošs. Kāpēc tā? Ja ne Skontas mahinācijas, tad varbūt Kara kkur Eiropā vēl uz puņķiem turētos

     [+] [-]

, 2018-03-14 21:00, pirms 6 gadiem
sasperjods-k rakstīja: Normāla tautas tribūna runa. Argumenti nav tālu jāmeklē. Fani jau par to visu runāja pirms 2 gadiem.

Ilgi esmu klusējis, bet man šķiet, ka tieši konjunktūras apbružātais - Lašenko ir pretendents Nr.1.
Tukums un Kuldīga par Lašenko

     [+] [-]

, 2018-03-14 22:11, pirms 6 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Tukums un Kuldīga par Lašenko
Galīgi nebrīnos!!!
Diemžēl man nav balss ne tiešā viedā, ne draugu saitēs...
Gorkša vietā es ņemtu KK par menedžeri jebkurā sfērā, jo viņam ir funktieris. Pie reizes novāktu nākamas 4gades konkurentu, bet Lašenko ir favorīts nr.1.

  +1 [+] [-]

, 2018-03-14 22:23, pirms 6 gadiem
Noteikti Kaspars ir pati reālākā kandidatūra uz prezidenta amatu,jo sabiedrība gaida pārmaiņas,bet tā nedomā vecā nomenklatūra,kas savus krēslus tik vienkārši negrasās atdot.Kasparam būs jāpārvar vesela sistēma un dažādi škēršļi. Vai pietiks jaudas?!

     [+] [-]

, 2018-03-14 22:25, pirms 6 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Kā var nebūt labāks par citiem Virslīgas uzbrucējiem? Tu kur biji iepriekšējā sezonā?
Bet ja par Šabalu, tad tas tak tāpat kā veca zeķe pa Eiropu braukā. Līgums viņu tur tik tur. Jā nebūtu tas, tepat Latvijā sen spēlētu. Tik redz, šamam uzticības kredīts neizsīkstošs. Kāpēc tā? Ja ne Skontas mahinācijas, tad varbūt Kara kkur Eiropā vēl uz puņķiem turētos
Galvenie izlases konkurenti jau nespēlē virslīgā
Turklāt ne Kara saņēma labākā uzbrucēja balvu bet gan tas tur afrikānis no Ventogradas

     [+] [-]

, 2018-03-14 22:37, pirms 6 gadiem
Tu esi konkrēts tunelis! Āmen

     [+] [-]

, 2018-03-14 23:06, pirms 6 gadiem
emox rakstīja: Noteikti Kaspars ir pati reālākā kandidatūra uz prezidenta amatu,jo sabiedrība gaida pārmaiņas,bet tā nedomā vecā nomenklatūra,kas savus krēslus tik vienkārši negrasās atdot.Kasparam būs jāpārvar vesela sistēma un dažādi škēršļi. Vai pietiks jaudas?!
Ļoti dīvaini Tu izrunā vārdu - nauda...

     [+] [-]

, 2018-03-14 23:06, pirms 6 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Tu esi konkrēts tunelis! Āmen
?
Funis, N9, Jods - kurš...

     [+] [-]

, 2018-03-14 23:13, pirms 6 gadiem
sasperjods-k rakstīja: ?
Funis, N9, Jods - kurš...
Klavulapa-1

     [+] [-]

, 2018-03-15 00:14, pirms 6 gadiem
Nedomāju, ka šis raksts ir pasūtīts, bet tas, ka sanācis kā reklāmas raksts, tas gan. Tomēr teiktajam jāpiekrīt - no šiem trim kandidātiem Gorkšs ir vislabākais variants, jo viņam ir vīzija. Tas, ka Kļaviņš parādās tikai uz vēlēšanām, varbūt arī nav taisnība, jo, cik zināms, viņš vada SK Cēsis komandu 2. līgā, tomēr ar to konkurencē ar abiem pārējiem kandidātiem ir par maz. Plus personīgi domāju, ka tik augstā amatā jābūt cilvēkam ar augstāko izglītību - vēl viens mīnuss Kļaviņam, noliekot malā visas skandālu lietas.

Gorkšam tik tiešām ir ļoti tīkams skatījums uz bērnu un tautas futbolu. Kā gan citādāk, lai padarām šo sportu valstī populārāku, ja ne sākot ar tautas iesaisti un bērnu futbolu, sākot būvēt pamatus no pašas apakšas. Ja tas tiks pareizi darīts, tad ilgtermiņā rezultāts neizpaliks.