Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

RFS ar trim vārtiem uzvarai nepietiek, "Spartakam" pamatsastāvā tikai viens latvietis

RFS ar trim vārtiem uzvarai nepietiek, "Spartakam" pamatsastāvā tikai viens latvietis
Darko Lemajičs. Foto: Jānis Līgats

Šodien pārbaudes spēli aizvadīja Latvijas futbola Virslīgas vicečempione RFS, kas rezultatīvā cīņā ar 3:4 piekāpās Igaunijas vienībai "Nomme Kalju".

Rīdzinieku rindās šodien laukumā devās arī jaunpienācējs, par kura pievienošanos tika pavēstīts vakar – 25 gadus vecais baltkrievu balsta pussargs Mihails Babičevs. Tomēr duelī pret "Nomme Kalju" tika piedzīvots rezultatīvs zaudējums ar 3:4. Ar precīziem sitieniem izcēlās Darko Lemajičs, Marko Regža un Džeremijs Fernandišs.

RFS pamatsastāvs: Kučers, Isajevs, Savaļnieks, Solovjovs, Šimkovičs, Dumbija, Kuadio, Babičevs, Kļuškins, Lemajičs, Pārbaudāmais

Zaudējumu cieta Jūrmalas "Spartaks", kas bez variantiem kapitulēja Maskavas "Dynamo" priekšā – 0:5. Divus vārtus guva kamerūniešu uzbrucējs Klintons N'Dži, kura CV pirms pievienošanās "Dynamo" bijis visnotaļ iespaidīgs. Viņš spēlējis Francijas lielklubos "Lyon" un "Marseille", pa vidu uz pussezonu pieturot "Tottenham", kur gan pie lielas teikšanas netika. Jāizceļ, ka "Spartaka" sākumsastāvā devās tikai viens latvietis – pieredzējušais centra aizsargs Nauris Bulvītis.

Vakar pārbaudes spēli aizvadīja "Valmiera", kas ar 0:1 piekāpās Ukrainas komandai "Desna". Tādējādi tika pielikts punkts treniņnometnei Turcijā.

"Valmieras" pamatsastāvs: Kožuhars, Kudu, Selestins, Badmuss, Jagodinskis, Kārkliņš, Ērglis, Grjaznovs, Kings, Musolitins, Jaunzems


, 2020-02-14 20:55, pirms 4 gadiem
, 2020-02-14 20:57, pirms 4 gadiem
, 2020-02-14 20:57, pirms 4 gadiem
bagaatie arī raud
, 2020-02-14 21:28, pirms 4 gadiem
Latvijas futbola nākotne.........ha-ha-ha....
, 2020-02-15 04:58, pirms 4 gadiem
lv taa saucamo spertaku paskatiijos - pagaidaam nekaadi , mellie veel nerubii ko no vinjiem grib
, 2020-02-15 13:26, pirms 4 gadiem
Kā jūs nesaprotat,ka leģionāru limita pacelšana nu nekādi nav saistīta ar Latvijas futbola līmeņa pacelšanu,bet alkatīgo un naudas kāro cilvēku t.i. lff vadības vēlmi vairāk piebāzt kabatas! Kas šeit raksta komentārus atbalstam?! Var divreiz minēt: un tie ir aģenti,kuri darbojas futbolistu pirkt un pārdot jomā, un ar lff saistītie,korumpētie darboņi,kuriem patiesībā uz Latvijas futbolu un vēl jo vairāk uz Latvijas futbolistiem ir maigi sakot "uzspļaut" Ja tu nēesi pietuvināts lff vai vismaz nelaizi viņiem zābakus,tad vari par futbola attīstību,līmeņa celšanu un vēlmi tajā darboties aizmirst!!! ...jā un vēl te daži sāks piesaukt Anglijas Premjerlīgu,Vācijas Bundeslīgu u.t.t.,cik tur daudz melnīši spēlē un vēl vens zin ko,lai tikai attaisnotu savu naudas kāri! Attopieties: Latvija ir maza valsts un nevajag gribēt uzlēkt augstāk par savu pēcpusi,bet rūpēties par savējiem,spēlēt gribošiem,kuriem acis deg šodien,nevis likt pagaidīt pārs gadus,kamēr vēlme pazudīs,jo jaunieši neredz nekādu cerību šajā korumpētā futbola LFV un LFF.
Andris Krušatins ar "Liepāju" kļuvis par Latvijas čempionu, bet nu ir "Grobiņas" kapteinis. Foto: Aiga Veisa
14

Ilgi gaidītais derbijs: bagātā "Liepāja" pret liepājnieku iemīļoto debitanti "Grobiņu"

"TonyBet" Virslīgas septītā kārta futbolā noslēgsies ar divām spēlēm ceturtdienas vakarā. Vispirms plkst. 17.30 tiksies "Grobiņas SC"/LFS un "Liepāja", bet plkst. 19.30 "Jelgava" uzņems "Valmieru". Abu maču tiešraides portālā Sportacentrs.com, pirmās spēles tiešraide arī kanālā TV4.
Petrs Marešs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS
14

Marešam meistarīgs tālsitiens, RFS pasniedz "Mettai" baranku un pārņem vadību

Latvijas futbola Virslīgas līderpozīcijā izvirzījusies titula glabātāja RFS, savā laukumā ar 2:0 pārspējot citu galvaspilsētas vienību "Mettu".
Iļja Korotkovs un Mors Tallā. Foto: Kristians Putniņš
8

Vārti puslaika beigās un pusstunda vairākumā ļauj "Audai" tikt pie otrās uzvaras

Šovakar otro uzvaru Latvijas futbola Virslīgas 2024. gada sezonā izcīnīja "Auda", kas ar 1:0 pieveica vairāk nekā pusstundu mazākumā spēlējušo "Daugavpili". Vienīgos vārtus iesita senegāliešu uzbrucējs Mors Tallā.