Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Ventspils" futbolisti dodas uz treniņnometni Turcijā

"Ventspils" futbolisti dodas uz treniņnometni Turcijā
Kaspars Dubra
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pieckārtējā Latvijas čempionvienība futbolā "Ventspils" piektdien devusies uz Turcijas pilsētu Antāliju, kur aizvadīs treniņnometni divu nedēļu garumā, lai sagatavotos jaunajai SMScredit.lv Virslīgas sezonai.

Kā vienmēr, Turcijas treniņnometne - svarīga pirmssezonas perioda daļa, kura iekļauj sevī pašu auglīgāko un nepieciešamāko darbu, rakstīts "Ventspils" kluba mājaslapā. Piektdien FK "Ventspils" izlido uz Antāliju, kur arī gatavosies tuvākās divas nedēļas. Bez piesātinātā un daudzveidīgā treniņu darba dzelten-zilos gaida interesanti pārbaudes mači ar nopietniem pretiniekiem.

Pretinieku vārdi pagaidām netiek atklāti.

"Ventspils" ir trešā Virslīgas komanda, kas šajā starpsezonā devusies uz nometnēm siltajās zemēs - iepriekš to darījušas "Jūrmalas" un Daugavpils "Daugavas" vienības.

FK Ventspils sastās treniņnometnē Antālijā

Vārtsargi: Maksims Uvarenko, Valentīns Raļkēvičs, Reinis Reinholds
Aizsargi: Kaspars Dubra, Antons Kurakins, Oļegs Timofejevs, Roberts Freidgeims, Deniss Bezuščenoks, Vitālijs Barinovs, Vitālijs Dubrovskis, Ņikita Koļesovs
Pussargi: Jurijs Žigajevs, Tornike Tarkhnišvili, Simons Pauļjus, Visvaldis Ignatāns, Vitālijs Rečickis, Edgars Vērdiņš, Dāvis Indrāns, Eduards Tīdenbergs, Vladimirs Mukins
Uzbrucēji: Vadims Jančuks, Ahmeds, Kaspars Svārups, Edgars Omeļjaņenko.

Izmantotie resursi:
FK Ventspils


, 2014-02-14 13:26, pirms 10 gadiem
Vot taa ir laba dziive !
, 2014-02-14 14:58, pirms 10 gadiem
Turcijā ir feini silts. Novēlu labi atpūsties, man jau ar tā ziema ir apnikusi
, 2014-02-14 15:14, pirms 10 gadiem
Skaidrs, ka atpūsties treniņnometnē nebūs laika, bet vispār prieks, ka tiek izvēlēta vieta treniņnometnei, kur var mierīgi profesionāli sagatavoties. Kā reiz, sagatavošanās posms ir svarīgs sezonas sākumam, kad FKV varēs ievākt pirmos punktus.
, 2014-02-14 15:37, pirms 10 gadiem
Manuprāt, ka Turcija ir lieliska vieta treniņnometnei, vismaz nebūs jāsaldējas un varēs arī izbaudīt jauko siltumu .
, 2014-02-14 17:27, pirms 10 gadiem
Šogad siltās zemes topā,viens ambiciozs klubs jau raka sev bedri... Ko tālāk gaidīt?
, 2014-02-14 17:32, pirms 10 gadiem
Tad jau Ventspils Ziemas kausa izcīņā pēdējā spēlē nepiedalīsies un sūtīs dublierus. Bet nu šajā turnīrā viņiem vairs nekas neko neizšķir.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Deņiss Rogovs. Foto: FK Tukums 2000
22

Negaidītais varonis Rogovs un vēla pendele ļauj Tukumam izcīnīt otro uzvaru

Šodien Latvijas futbola Virslīgas otrās kārtas beidzamajā spēlē "Tukums 2000"/"Telms" izbraukumā otrajā puslaikā pazaudēja vadību, taču ar pendeles palīdzību pieveica "Jelgavu" – 3:2. Divus vārtus guva aizsargs Deņiss Rogovs, kurš iepriekš nebija izcēlies ar rezultatīviem sitieniem.
Daugavpiliešu vārtsargs Frenks Orols. Foto: Ruslans Antropovs
16

Orols glābj, "Daugavpilij" otrā sausā spēle, noraidījums un pirmā uzvara

Jau otro sauso spēli un pirmo uzvaru "TonyBet" Virslīgas sezonā nopelnījusi "Daugavpils", kas savā laukumā pārspēja debitanti "Grobiņas SC"/LFS (2:0), kas vēl turpina gaidīt pirmos vārtus augstākajā līgā. Pa vārtiem guva leģionāri Bartelemī Djedjū un Aleksejs Golijanins, bet mača izskaņā noraidīts tika Rinalds Aizups. LFF teksta tiešraidē norādīta 600 skatītāju klātbūtne.
Mirklis no "Riga" un "Audas" spēles. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
9

Regža imitē pirms nedēļas paveikto, "Riga" desmitā sausā uzvara pār "Audu" pēc kārtas

Otro panākumu ar 1:0 Latvijas futbola Virslīgā šosezon izcīnīja "Riga", kura pieveica "Audu". Vicečempione pret šo pretinieku guva desmito uzvaru bez ielaistiem vārtiem pēc kārtas.