Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Stojanovičs: "Mēs vienkārši gribējām vienādus apstākļus"

Krišs Upenieks

Stojanovičs: "Mēs vienkārši gribējām vienādus apstākļus"
Slaviša Stojanovičs
Foto: Zigismunds Zālmanis (Riga FC)

”Riga” FC galvenais treneris Slaviša Stojanovičs pēc aizvadītās treniņnometnes Pērnavā atzīmēja, ka komanda ir motivācijas pilna. Saprotot, ka priekšā ir sarežģītas spēles, ir skaidri mērķi un liela vēlme tos sasniegt.

”Iemesls, kāpēc otro reizi sezonā devāmies uz treniņnometni Pērnavā ir pavisam vienkāršs – Rīgā šajā brīdī mums nav laukumu, kur aizvadīt treniņus, bet šeit mums ir ideāli apstākļi, lai pilnvērtīgi trenētos. Laukumi, trenažieru zāle, iespēja dažādām SPA procedūrām,” stāsta Stojanovičs. Šobrīd nedēļas ievadā komanda jau aizvadīja treniņus RTU mākslīgā seguma laukumā, lai labāk sagatavotos spēlei pret ”Mettu/LU”.

”Skaidrs, ka treniņnometnes ievadā puišiem nebija viegli, jo pirms tam bijām aizvadījuši daudz spēles. Mums ir liela motivācija sezonas atlikušajai daļai, ir mērķi. Jā, nav viegli, bet ir jāizdara maksimums, ko vien varam šajā situācijā. Nebija lielas atšķirības ar iepriekšējo treniņnometni. Iepriekš vairāk varbūt koncentrējāmies tieši uz fizisko sagatavotību, taču tagad strādājām uz taktiskajām niansēm. Gribam būt agresīvāki laukuma vidusdaļā, ātrāk veidot pretuzbrukumus. Tā bija prioritāte. Protams, arī uzbrukuma noslēgums,” turpina Slaviša.

Galvenais treneris atzīmēja, ka šobrīd vēlas iet soli pa solim, nevis domāt par kādu konkrētu spēli: ”Nākamā spēle ir pret ”Mettu”, pēc tam ir ”Liepāja”. Protams, būs neliels brīdis starp spēlēm, tāpēc ir jāmēģina koncentrēties uz abiem mačiem. Pēc tam arī RFS…Trīs smagas spēles. Redzēsim, kas no tā visa sanāks. Pret ”Mettu” noteikti spēlēsim ar maksimālu atdevi, pretējā gadījumā nevarēsim uzvarēt. Ja būs iespēja kādam iedot lielāku laiku atpūtai, tas būs tikai labi. Joprojām nav skaidrības, kad spēlēsim saruna notika svētdien. Vienkārši gribam vienādus apstākļus, ja ”Liepājai” to spēli pārcēla. Tas arī viss.”

Tāpat Slaviša nedaudz pastāstīja par aizvadīto spēli pret Pērnavas komandu (5:0): ”Plāns bija pārbaudīt visas lietas, pie kurām strādājām treniņos, taktiskās nianses. Ļoti svarīgi bija iztikt bez savainojumiem. Tāpat gribējām iedot iespēju tiem spēlētājiem, kas pirms tam nebija spēlējuši tik daudz. Tāpēc arī izvēlējāmies šoreiz ne to spēcīgāko pretinieku, lai vienkārši varam koncentrēties uz savām lietām.”

Izmantotie resursi:
Stojanovičs: “Mums ir liela motivācija...

  -2 [+] [-]

, 2017-10-13 14:02, pirms 7 gadiem
Vajag kausu.