Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Demurs Harebovs

Video: "Spartakam" divi vārti otrajā puslaikā un uzvara pret "Jelgavu"

13. augustā Zemgales Olimpiskā centrā stadionā, Jelgavā, norisinājās "Synottip" futbola Virslīgas 18. kārtas spēle starp FK "Jelgava" un FK "Spartaks Jūrmala". Šajā mačā nedaudz pārliecinošāk ar bumbu spēlēja viesi no Jūrmalas, kamēr mājinieki centās vairāk atbildēt ar pretuzbrukumiem. Rezultātu gan atklāja tieši "Jelgava", kad tiešo brīvsitienu skaisti realizēja Andrejs Perepļotkins. Otrajā puslaikā "Spartaks" aktivizējās, un guva ātrus vārtus, kad precīzs sitiens padevās Jevgēņijam Kozlovam. Turpinājumā nedaudz aktīvāki joprojām bija viesi, bet spēle nomierinājās, un momentu praktiski nebija. Visbeidzot 75. minūtē "Spartaks" izvirzījās vadībā, kad Artema Habeloka sitiens ar rikošeta palīdzību izrādījās precīzs. Mača beigās jelgavnieki centās atspēlēties, radot pāris labas iespējas, tomēr ar to bija par maz un "Spartaks" svinēja uzvaru ar 2:1 (0:1).

, 2017-08-15 12:24, pirms 7 gadiem
Perepļotkins spēlē labāk nekā tajos laikos, kad tika saukts uz izlasi. Ne tikai izcils soda sitiens, bet arī piespēles partneriem ļoti acīgas. Skaisti vārti Habelokam un prieks par jūrmalnieku uzvaru, kas izcīnīta smagā spēlē.
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
43

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
14

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.