Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Jagodinskis vairs nespēlēs "Valmieras" rindās

Emils Ozerinskis

Jagodinskis vairs nespēlēs "Valmieras" rindās
Vitālijs Jagodinskis. Foto: Jānis Līgats

Pēc uzvaras izbraukuma spēlē Jelgavā "Valmieras" komandas galvenais treneris Tamazs Pertija preses konferencē apstiprināja informāciju, ka Latvijas izlases aizsargs Vitālijs Jagodinskis vairs nav ar komandu.

28 gadus veco Vitāliju Jagodinski aizvadītajā starpsezonā "Valmiera" piesaistīja kā galveno papildinājumu vietējo futbolistu rindās. Jagodinskim kā komandas pieredzējušākajam spēlētājam bija jākoriģē komandas aizsardzības bastioni, taču "Valmieras" kreklā Latvijas izlases aizsargs nospēlēja tikai četrus mačus. Centra aizsargs līdzšinējās spēlēs pildīja komandas kapteiņa pienākumus.

Jagodinskis vairs neesot kopā ar komandu, tādēļ debiju Eirokausos valmieriešiem būs jāpiedzīvo bez šī aizsarga ierndā. Četrās šosezon nospēlētājās cīņās Jagodinskis sakrāja divas dzeltenās kartītes. Jau pēdējos divos mačos aizsargs nebija komandas pieteikumā, Tamazam Pertijam izmatojot centra aizsargu duetu Žiljēns Selestins un Olaide Badmuss.

Pirms pārnākšanas uz Valmieru Jagodinskis jau iepriekšējās divas sezonas spēlēja Virslīgā, pārstāvot "Ventspili" un RFS, bet iepriekš futbolists spēlējis Ukrainā, Ungārijā un Rumānijā.

     [+] [-]

, 2020-07-13 22:47, pirms 4 gadiem
Ar mūžīgajām Badmusa un Kārkliņa kļūdām aizsardzībā Valmierai ies pasmagi

  -1 [+] [-]

, 2020-07-13 22:58, pirms 4 gadiem
Lai nāk ieviest kārtību Tukuma aizsardzībā!

     [+] [-]

, 2020-07-13 23:16, pirms 4 gadiem
A ko tā? Nevar būt, ka sezonas pirmajās pāris spēlēs Tamazs saprata, ka nevelk Valmieras līmeni. Ka tik nav bijis divu lielu ego konflikts.

     [+] [-]

, 2020-07-13 23:20, pirms 4 gadiem
Net īsti jau nevilka, lai gan bez viņa šodien bija vēl švakāk. Labi, ka Jelgava nav komanda, kura spēj realizēt momentus.

     [+] [-]

, 2020-07-14 11:05, pirms 4 gadiem
mammal rakstīja: Ar mūžīgajām Badmusa un Kārkliņa kļūdām aizsardzībā Valmierai ies pasmagi
o, jā. abi pagalam nestabili.

     [+] [-]

, 2020-07-14 17:49, pirms 4 gadiem
yankeezulu rakstīja: A ko tā? Nevar būt, ka sezonas pirmajās pāris spēlēs Tamazs saprata, ka nevelk Valmieras līmeni. Ka tik nav bijis divu lielu ego konflikts.
BINGO ! Uzminēji gan

     [+] [-]

, 2020-07-14 20:10, pirms 4 gadiem
FC Valmiera kreisā aizsardzības mala spēcīgi buksē. Kārkliņam kreisā nav " darba kāja" .