Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Pastiprinājums dīkstāvē: RFS izziņo Strumiju, būs jāšķiras no viena leģionāra

Agris Suveizda

Pastiprinājums dīkstāvē: RFS izziņo Strumiju, būs jāšķiras no viena leģionāra
Leonels Strumija. Foto: FK RFS

Latvijas futbola vicečempione un kausa ieguvēja RFS oficiāli apstiprinājusi bijušā "Liepājas" balsta pussarga Leonela Strumijas pievienošanos komandai.

RFS savā paziņojumā raksta, ka 27 gadus vecais argentīnietis ir pievienojies kā brīvais aģents un ka viņš būs pēdējais papildinājums komandā. Kad Strumiju drīkstēs iekļaut Virslīgas sezonas pieteikumā, vienu no ārzemniekiem gan vispirms nāksies izsvītrot, jo RFS jau ir aizpildījusi maksimālo leģionāru skaitu – vienlaikus pieteikumā drīkst būt ne vairāk par 15 futbolistiem, kuri nav sagatavoti Latvijas Futbola federācijā.

Kā portālam Sportacentrs.com sacīja RFS sporta direktors Aleksandrs Usovs, tas visdrīzāk būs Kaboverdē dzimušais nīderlandiešu aizsargs Žeremijs Fernandišs, kurš ziemā pievienojās no "Jelgavas". 24 gadus vecais spēlētājs, kurš var darboties gan kā labās malas, gan kā centra aizsargs, "Jelgavā" aizvadīja 29 spēles, visās izejot pamatsastāvā. Ar Strumiju, kurš "Liepājā" pavadīja piecus gadus un kuram tika piedāvāts paliks Kurzemes pilsētā arī šosezon, ir parakstīts viena gada līgums. Vasaras pāreju perioda sākums ir paredzēts 19. jūnijā.

RFS pandēmijas laikā uzmanību piesaistījusi ne tikai ar sastāva komplektāciju. Kopš Virslīgas klubi ir atsākuši treniņus, RFS nodarbības regulāri apmeklē pašvaldības policija. "Tā ierodas praktiski katrā treniņā. Allaž nākas pierādīt, ka visiem ir profesionāli līgumi, un katru reizi atbildēt uz vieniem un tiem pašiem jautājumiem. Līdz šim visu esam pierādījuši un nevienu sodu maksāt nav nācies," sacīja Usovs. RFS treniņus sāka RTU stadionā, tagad darbojas dabīgajā laukumā Bolderājā, bet drīzumā cer atgriezties savā ikdienas laukumā Juglā.