Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Daugavpils" leģionārs Baltijas efutbola kausā paliek ceturtais

Andrejs Siliņš

"Daugavpils" leģionārs Baltijas efutbola kausā paliek ceturtais
Staņislavs Nečiporenko

Trešdien noslēdzās Baltijas efutbola kausa izcīņas izšķirošās spēles, un vienīgais Latvijas klubu pārstāvis Staņislavs Nečiporenko no BFC "Daugavpils" zaudēja gan pusfinālā, gan vēlāk cīņā par trešo vietu.

No Latvijas klubu pārstāvjiem aizvien cīņā par kausu piedalījās tikai Nečiporenko, kuram šodien pusfinālā pretī stājās Andreass Vaikla no Igaunijas kluba Narvas "Trans". Nečiporenko zaudēja ar minimālo 0:1, bet Vaikla vēlāk finālā atzina "Zalgira" futbolista Mata Vareikas pārākumu (1:6).

Tikmēr Nečiporenko bija jāaizvada cīņā par trešo vietu pret otrā pusfinālā zaudējušo igauni Markusu Allastu (Tallinas "Kalev"). Daugavpilietis guva trīs vārtus, taču ar to nebija gana - Allasts svinēja panākumu ar rezultātu 7:3 un tika pie bronzas, kamēr Nečiporenko nācās palikt tukšā.

Baltijas efutbola kausa izcīņā piedalījās 30 futbolisti - pa desmit no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. No Latvijas turnīrā spēlēja Ivans Lukjanovs ("Riga"), Roberts Savaļnieks (RFS), Jevgeņijs Kozlovs ("Ventspils"), Toluvalase Arokodare ("Valmiera"), Kirilo Drišļuks ("Spartaks"), Artūrs Karašausks ("Liepāja"), Ņikita Ivanovs ("Jelgava"), Staņislavs Nečiporenko ("Daugavpils"), Jegors Novikovs ("Metta") un Romāns Mickevičs ("Tukums").

Izmantotie resursi:
https://balticecup.com/

     [+] [-]

, 2020-05-14 00:03, pirms 4 gadiem
Matainais Vareika monstruāls!
Ja neizmanto palīgprogrammas, tad riktīgs talants!