Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

FS "Metta" LFF prezidenta vēlēšanās balsos par Ļašenko

Agris Suveizda

FS "Metta" LFF prezidenta vēlēšanās balsos par Ļašenko
Ģirts Mihelsons
Foto: Ģirts Ozoliņš, f64

Futbola skolas "Metta" līdzdibinātājs un ģenerālsekretārs Ģirts Mihelsons sarunā Sportacentrs.com apstiprināja, ka organizācija Latvijas Futbola federācijas prezidenta vēlēšanās balsos par Vadimu Ļašenko.

"Tas nav mans vienpersonisks lēmums. Klubā esam ļoti daudz cilvēku, un mani interesē arī, piemēram, treneru viedoklis – lai gan viņi nav balsotāji. Saskatījām līdzību ar futbola sabiedrības aktivitātēm. Kā jau teicu, Vadims man simbolizējas un asociējas ar darītāju, kurš saprot, ir pieejams un būs pieejams jebkuram biedram un kurš spēj ieklausīties lielajās un mazajās problēmās, kādas nu kuram ir," sacīja Ģirts Mihelsons. "Tā ir tā vērtība, kādu es redzēju, kā būtu jāpārtop Latvijas futbolam. Par darbojošos, čaklu skudru vai bišu pūznīti, kas reāli aprūpē visu un nešķiro, ka šis ir tāds un šis – tāds."

"Kā tagad man nākas dzirdēt, ka esmu teju nodevis latviešu valodu vai savu nacionālistisko pozīciju. C'mon..." smiedamies noteica Mihelsons. Viņš arī nedomā, ka Telpu futbola asociācijas prezidenta latviešu valodas zināšanas būs traucēklis. "Uzskatu, ka viņš ir ceļā, lai sasniegtu nepieciešamo līmeni. Vadimu Ļašenko, tāpat kā Kasparu Gorkšu, pazīstu ļoti labi. Ar Kasparu kopā spēlēju no 12 gadu vecuma, bet ar Vadimu vairākus gadus kopā spēlējām "Multibankā" – man tolaik bija 18-19 gadu, viņam bija 16-17. Abus divus zinu kopš pusaudža gadiem. Vadima apkārtējā sabiedrība, protams, nav bijusi tik latviska, lai viņš latviešu valodu apgūtu perfektā līmenī, bet viņa pašreizējais progress man ļoti atgādina Mariana Pahara apņēmību. Zinu latviešus un zinu šos divus cilvēkus Lašenko un Paharu. Ja jāsalīdzina dažs labs latviešu patriots, latviski noskaņots un tās vērtības aizstāvošs cilvēks ar šiem diviem kungiem, tad šiem sirds deg vēl vairāk un patiesums jūtams vēl lielāks nekā dažam labam latvietim."

Vēl 26. martā Mihelsons sociālajos tīklos sacīja, ka no trīs kandidātu programmām kā labāko viņš uzskata Krišjāņa Kļaviņa iesniegto. "Tas brīdis, kad izlēmām par labu Ļašenko, bija tas, kad klubā norunājām runāt par prezidenta kandidāta atbalstīšanu. Tas bija, ja nemaldos, pirms divām nedēļām. Tajā brīdī, kad arī rakstīju Twitterī, pozīcija vēl nebija skaidra, bet klubā vienojāmies, ka izvērtēsim kandidātu programmas un sarunas un ka uzklausīsim mūsu visu viedokļus. Šī pozīcija ir skaidra kopš pagājušās nedēļas. Man radās pārliecība, ka [Ļašenko] apņēmība un darba spējas būs tās, kas saskanēs ar LFF biedru interesēm un arī manām."

Mihelsons lika noprast, ka organizācijā ļoti lielu domstarpību nav bijis un šaubas drīzāk radīja sabiedrības iespējamā reakcija: "Kluba iekšienē dalījās tas, ka kluba cilvēki uztraucās, kā mūsu pozīciju vērtēs ārpus kluba. Teicu, ka, ja esam pārliecināti un droši par to, tad mums ir tiesības uz savu viedokli. Tas, ka mūs šobrīd apsaukā un apgāna Kaspara Gorkša atbalstītāji – "Liepāja" un citi -, nenozīmē, ka man ir jāapvainojas un jādomā citādi. Citādi nemaz nevarēja būt. Tas mums vienkārši jāpieņem kā slikts laiks aiz loga un jāiet uz priekšu. Vai tagad attiecības ar "Liepāju" pasliktināsies? Domāju, ka nē. Un uzskatu, ka "Liepāja" pat ir tuvāk Ļašenko darbības stilam. Arī viņiem ir ļoti aktīvs darītājs un konkrēts treneris. Tas, manuprāt, ir diezgan tuvs rādītājs Ļašenko stilam. Tāpēc domāju, ka arī tur nostājas varbūt dalās. Taču man nav tiesību viņus kritizēt. Viņi ir izvēlējušies tādu nostāju – visu cieņu!"

1 2 43 komentāri

  +8 [+] [-]

, 2018-04-13 15:43, pirms 6 gadiem
nu wtf!?

  +9 [+] [-]

, 2018-04-13 15:47, pirms 6 gadiem
pirms gadiem 5-6 vienīgo reizi, kad bija darīšana ar Rihertu un Mihelsonu, sapratu, ka ja šādi cilvēki ir pie Metta stūres tur nekā nebus...

un tā arī ir...nekas nav gadu laikā mainījies...kā ir tā arī paliks par virslīgas pa.laiztuvi, kas dod punktus visiem pēc kārtas..

protams, labi, ka šāda Metta ir un ir mazajiem, kur attīstīties... bet kā cilvēki abi ļoti divkosīgi un pretīgi.

  +9 [+] [-]

, 2018-04-13 15:49, pirms 6 gadiem
Metta ir palaistuves, tas arī viss.

  +7 [+] [-]

, 2018-04-13 15:52, pirms 6 gadiem
blondais18 rakstīja: pirms gadiem 5-6 vienīgo reizi, kad bija darīšana ar Rihertu un Mihelsonu, sapratu, ka ja šādi cilvēki ir pie Metta stūres tur nekā nebus...

un tā arī ir...nekas nav gadu laikā mainījies...kā ir tā arī paliks par virslīgas pa.laiztuvi, kas dod punktus visiem pēc kārtas..

protams, labi, ka šāda Metta ir un ir mazajiem, kur attīstīties... bet kā cilvēki abi ļoti divkosīgi un pretīgi.
Viņi paši nesaprot, ko dara, ko grib. Vienu dienu runā vienu, otru dienu pavisam kaut ko citu. Ļoti ceru, ka Mettas balss nebūs noteicošā un ka nesāks apvārdot tagad citus.

  +8 [+] [-]

, 2018-04-13 16:05, pirms 6 gadiem
Kā man patīk Metta Kamēr Riherts nebija Nacionālās izlases treneris, tikmēr Mettas darboņi bija kā skabarga dirsā visiem LFF funkcionāriem. Kā Riherts kļuva par treneri, tā iestājās pamiers... Tikai jautājums , cik ilgi?! Kā izmetīs viņu no izlases trenera amata, tā atkal visi būs sliktie zēni, izņemot Mettas "krutos" trenerus

  +5 [+] [-]

, 2018-04-13 16:06, pirms 6 gadiem
Visi, kas balsos par vl ir pērkamas meitenes jeb m....

  +4 [+] [-]

, 2018-04-13 16:10, pirms 6 gadiem
Pirms pusgada pirmo reizi pa īstam parunājās ar Ģirtu un sapratu, ka viņa publiskais viedoklis stipri atšķiras no patiesā. Nemaz tik ļoti Latvijas futbola attīstība viņam neinteresē, bet gan rezultāts. Tāpat arī, kas notika ar kustību Futbols 2031? Mēnesi ilga PR akcija un apnika muļķoties?
Paldies par FS izveidi, bet ceru, kā vismaz liekulība būs beigusies un paliks pie savas patiesās sejas! Futbols, Izglītība, Ģimene, Nauda!

  +4 [+] [-]

, 2018-04-13 16:18, pirms 6 gadiem
Laikam grūti no Mihelsona sagaidīt, ka viņš izdarīs savu izvēli par objektīvi labāko kandidātu, nevis sev personiski tīkamāko.

  -3 [+] [-]

, 2018-04-13 16:21, pirms 6 gadiem
Dainis1998 rakstīja: Pirms pusgada pirmo reizi pa īstam parunājās ar Ģirtu un sapratu, ka viņa publiskais viedoklis stipri atšķiras no patiesā. Nemaz tik ļoti Latvijas futbola attīstība viņam neinteresē, bet gan rezultāts. Tāpat arī, kas notika ar kustību Futbols 2031? Mēnesi ilga PR akcija un apnika muļķoties?
Paldies par FS izveidi, bet ceru, kā vismaz liekulība būs beigusies un paliks pie savas patiesās sejas! Futbols, Izglītība, Ģimene, Nauda!
....Nemaz tik ļoti Latvijas futbola attīstība viņam neinteresē, bet gan rezultāts.......
Pastāsti, lūdzu, kā šis abas lietas ir nošķiramas? Jebkurš normāli domājošs cilvēks saprot, ka bez attīstības nav rezultāts, un otrādi.

  -3 [+] [-]

, 2018-04-13 16:22, pirms 6 gadiem
mndvolk rakstīja: Laikam grūti no Mihelsona sagaidīt, ka viņš izdarīs savu izvēli par objektīvi labāko kandidātu, nevis sev personiski tīkamāko.
Kurš ir tas objektīvi labākais kandidāts?

  +4 [+] [-]

, 2018-04-13 16:26, pirms 6 gadiem
kāpēc nav uzraksts "apmaksāta reklāma" autoram vai sportacentram.

     [+] [-]

, 2018-04-13 16:27, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: ....Nemaz tik ļoti Latvijas futbola attīstība viņam neinteresē, bet gan rezultāts.......
Pastāsti, lūdzu, kā šis abas lietas ir nošķiramas? Jebkurš normāli domājošs cilvēks saprot, ka bez attīstības nav rezultāts, un otrādi.
Ar tādu kā tu, neviens te nerunās. Ja nu vienīgi tāds, kurš te netīšām šodien ieklīdis.

  +2 [+] [-]

, 2018-04-13 16:33, pirms 6 gadiem
Latvijas universitāti taču Tornkalana cel LNK būvnieks.

  +4 [+] [-]

, 2018-04-13 16:35, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: ....Nemaz tik ļoti Latvijas futbola attīstība viņam neinteresē, bet gan rezultāts.......
Pastāsti, lūdzu, kā šis abas lietas ir nošķiramas? Jebkurš normāli domājošs cilvēks saprot, ka bez attīstības nav rezultāts, un otrādi.
(Šeit bija jāsaprot, kā ir runa par FS, nevis lielo komandu). Bērnu vecumā abas šīs lietas ir jānošķir. Cik tālredzīgi pateikt mazam bērnam, kakomandai nav vajadzīgs spēlētājs, kurš grib labi pavadīt laiku, bet gan tāds, kurš padarīs komandu stiprāku. To tu vari lielajai komandai vai padsmitgadīgiem futbolistiem teikt, nevis astoņgadniekam. Katrā ziņā, laikam jau katrs attīstību redz savādāk

  +1 [+] [-]

, 2018-04-13 16:37, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Kurš ir tas objektīvi labākais kandidāts?
Kandidētu Starkovs, tad jau nebūtu pārējiem nekādu izredžu, ne Ivar?

  +5 [+] [-]

, 2018-04-13 16:37, pirms 6 gadiem
"Vadima apkārtējā sabiedrība, protams, nav bijusi tik latviska"
Pārsmējos, kur tad šis Vadims līdz šim dzīvoja? Zimbabvē?

  -1 [+] [-]

, 2018-04-13 17:07, pirms 6 gadiem
Dainis1998 rakstīja: Kandidētu Starkovs, tad jau nebūtu pārējiem nekādu izredžu, ne Ivar?
Nē, mani vienkārši interesē, kurš tad ir tas OBJEKTĪVI stiprākais kandidāts no trīs nominētajiem. Mūsu Saeimas un pašvaldību vēlēšanu rezultāti ir labs spogulis mūsu objektivitātei.
Ceru, ka saprati ko es ar to domāju?

     [+] [-]

, 2018-04-13 17:11, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Nē, mani vienkārši interesē, kurš tad ir tas OBJEKTĪVI stiprākais kandidāts no trīs nominētajiem. Mūsu Saeimas un pašvaldību vēlēšanu rezultāti ir labs spogulis mūsu objektivitātei.
Ceru, ka saprati ko es ar to domāju?
Varoni, tad dari kko lietas labā, nevis sēdi mājās un gudri komentē internetā. Atšķirībā no Tevis citi cilvēki mēģina izveidot kko jaunu

  -2 [+] [-]

, 2018-04-13 17:13, pirms 6 gadiem
Dainis1998 rakstīja: (Šeit bija jāsaprot, kā ir runa par FS, nevis lielo komandu). Bērnu vecumā abas šīs lietas ir jānošķir. Cik tālredzīgi pateikt mazam bērnam, kakomandai nav vajadzīgs spēlētājs, kurš grib labi pavadīt laiku, bet gan tāds, kurš padarīs komandu stiprāku. To tu vari lielajai komandai vai padsmitgadīgiem futbolistiem teikt, nevis astoņgadniekam. Katrā ziņā, laikam jau katrs attīstību redz savādāk
Divus gadus atpakaļ Dobrecova kausā iznāca pavisam nedaudz parunāt ar angļu bērnu komandas treneri. Gribi tici, gribi netici, bet arī viņiem (angļiem) bērnu futbolā rezultātam ir tikpat liela nozīme, kā pieaugušo futbolā, jo rezultāts ir kā atskaites punkts paveiktam. Ja komanda rāda labu rezultātu, tad to mēģina starp gadu vai divus vecākiem bērniem. Tādējādi veicinot komandas izaugsmi un attīstību.
Tas ir mīts, ka futbola lielvalstīs bērnu un jauniešu futbolā nepievērš uzmanību rezultātam.

  -1 [+] [-]

, 2018-04-13 17:19, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: ....Nemaz tik ļoti Latvijas futbola attīstība viņam neinteresē, bet gan rezultāts.......
Pastāsti, lūdzu, kā šis abas lietas ir nošķiramas? Jebkurš normāli domājošs cilvēks saprot, ka bez attīstības nav rezultāts, un otrādi.
Neesmu normāli domājošs. Tikai tu jau to zini. Atkarībā no tākas ir rezultāts. Futbols var attīstīties bet rezultāti nebūt . Attīstās - stadioni uzcelti, pieaug skatītāju interese par virslīgu, noalgo labus trenerus bērniem utt. Rezultāts būs piemēram 8- vieta reitingā, tikai tas nav tas rezultāts ko mēs vēlamies. Var būt attīstība uz masveidība vietējo čempionātu bet izlasei progress nav. Strādājot skolā piemēram var ļoti labi redzēt ka strādā uz kopīgo skolēnu attīstību bet sekmes neaug vai otra'di sabojājot skolēnus, ieaudzinot ne tās labākās īpašības skolēnos sasniedz labus rezultātus eksāmenos, olimpiādēs. Nesaku ka tā ir bieži bet NE VIENMĒR ATTĪSTĪBA KĀ DĀ JOMĀ DOD LABU GALAREZULTĀTU.
Arī otrādi galarezultāts labs, bet attīstība reāla jau nav. Kad mums bija biatlonā lieliskais četrinieks es īpašu attīstību neredzēju biatlonā tāpat kā tagad.

  -1 [+] [-]

, 2018-04-13 17:19, pirms 6 gadiem
The one and the only rakstīja: Metta ir palaistuves, tas arī viss.
Tu domā, ko runā! Metta nav tikai Mihelsons un Rihters, tie ir arī futbolisti no 4 gadiem ! Ceru ka pats izdzèsīsi svu stulbo komentāru!

  +4 [+] [-]

, 2018-04-13 17:23, pirms 6 gadiem
Ģirta popularitātes virsotne! Manuprāt daudzu, ļoti daudzu skatījumā Ģirta publiskas darbības grauj laba kluba tēlu!

  -1 [+] [-]

, 2018-04-13 17:23, pirms 6 gadiem
Krisons_bez_olām2 rakstīja: Varoni, tad dari kko lietas labā, nevis sēdi mājās un gudri komentē internetā. Atšķirībā no Tevis citi cilvēki mēģina izveidot kko jaunu
Neuztraucies! Es esmu tieši tur, kur es uzskatu, ka tā ir mana vieta.
Attiecībā uz šiem trīs kandidātiem, tad man nav nekas pret ka viņi kandidē, Ja viņi uzskata, ka ir viņu spēkos pacelt LV nolaisto futbola saimniecību, tad man nav nekas pret.
Man ir tikai viens niķis u.t.i,, ka es skatos uz cilvēku jau padarīto, un nevis klausos viņos kas būs.
1. Gorkšs-normāls vīrs, bet......Indriksons viņu nominējot par savu pēcnācēju izdarīja viņam vairāk ļauna, nekā laba, jo tas liecina, ka viņam ir ļoti ciešas saites ar aizejošo LFF spices vīriem. Vai viņam izdosies saraut saites ar šiem vīriem, man īsti ticības nav.
2. Kļaviņš-Dievs ar viņa pagātnes totto šmucēm, bet tas kas notika ar Cēsu sieviešu basketbola klubu ir ļoti laba liecība par viņa darba stilu. Tur nav nekas labs.
3.Ļašenko-nezinu neko labu, ne arī sliktu. Cik zinu, tad LV futzāls lēnām attīstās un viss notiek. Vienmēr esmu cienījis cilvēkus, kuri daudz nerunā un nezīmējas, bet mierīgi dara savu darāmo.

     [+] [-]

, 2018-04-13 17:23, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Divus gadus atpakaļ Dobrecova kausā iznāca pavisam nedaudz parunāt ar angļu bērnu komandas treneri. Gribi tici, gribi netici, bet arī viņiem (angļiem) bērnu futbolā rezultātam ir tikpat liela nozīme, kā pieaugušo futbolā, jo rezultāts ir kā atskaites punkts paveiktam. Ja komanda rāda labu rezultātu, tad to mēģina starp gadu vai divus vecākiem bērniem. Tādējādi veicinot komandas izaugsmi un attīstību.
Tas ir mīts, ka futbola lielvalstīs bērnu un jauniešu futbolā nepievērš uzmanību rezultātam.
Ir diezgan liela atšķirība starp "pievērš uzmanību" vai tikai tas vien interesē, kā rezultāts!

  +1 [+] [-]

, 2018-04-13 17:25, pirms 6 gadiem
Funi, kad tu vienreiz savā rižajā galvā sapratīsi ka tos tavus garos, murgainos tekstus neviens nelasa?

     [+] [-]

, 2018-04-13 17:32, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Neesmu normāli domājošs. Tikai tu jau to zini. Atkarībā no tākas ir rezultāts. Futbols var attīstīties bet rezultāti nebūt . Attīstās - stadioni uzcelti, pieaug skatītāju interese par virslīgu, noalgo labus trenerus bērniem utt. Rezultāts būs piemēram 8- vieta reitingā, tikai tas nav tas rezultāts ko mēs vēlamies. Var būt attīstība uz masveidība vietējo čempionātu bet izlasei progress nav. Strādājot skolā piemēram var ļoti labi redzēt ka strādā uz kopīgo skolēnu attīstību bet sekmes neaug vai otra'di sabojājot skolēnus, ieaudzinot ne tās labākās īpašības skolēnos sasniedz labus rezultātus eksāmenos, olimpiādēs. Nesaku ka tā ir bieži bet NE VIENMĒR ATTĪSTĪBA KĀ DĀ JOMĀ DOD LABU GALAREZULTĀTU.
Arī otrādi galarezultāts labs, bet attīstība reāla jau nav. Kad mums bija biatlonā lieliskais četrinieks es īpašu attīstību neredzēju biatlonā tāpat kā tagad.
Staipi kā gribi, ja kāda procesa galā nebūs tāds rezultāts/mērķis kura dēļ vispār šis process notika, tad tas ir zemē nomests darbs un līdzekļi.
Protams, vēlamie rezultāti/mērķi var būt dažādi. Piemēram, tikai piedalīties, lai piedalīšanās pēc iegūtu kādus līdzekļus. Kā mūsu klubi Eiropas kausos, kad reālu cerību uz labiem panākumiem īsti nav, bet ir liela kāre uz naudu ko maksā par dalību kvalifikācijas 1-2 kārtā. Arī tas skaitās labs rezultāts.

     [+] [-]

, 2018-04-13 17:39, pirms 6 gadiem
mariz rakstīja: Ir diezgan liela atšķirība starp "pievērš uzmanību" vai tikai tas vien interesē, kā rezultāts!
Manā izpratnē jebkurš process mūsu dzīvē ir vērsts uz kādu konkrētu rezultātu. Ja man rezultāts tam ko tu esi darījis, tad nav bijis pareizs process, vai procesa attīstība. Manuprāt, ļoti elementāri.

  +4 [+] [-]

, 2018-04-13 17:45, pirms 6 gadiem
Mihelsona kungs,paskaties spogulī un atbildi pats sev uz jautājumu:
Vai es rīkojos godīgi?

p.s.
Dari to vienatnē,lai nebūtu jāmelo....,jo publiski Tev neizdodas būt godīgam!

  +2 [+] [-]

, 2018-04-13 17:48, pirms 6 gadiem
Krievelis nopircis pirmās balsis.

  +1 [+] [-]

, 2018-04-13 18:38, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Divus gadus atpakaļ Dobrecova kausā iznāca pavisam nedaudz parunāt ar angļu bērnu komandas treneri. Gribi tici, gribi netici, bet arī viņiem (angļiem) bērnu futbolā rezultātam ir tikpat liela nozīme, kā pieaugušo futbolā, jo rezultāts ir kā atskaites punkts paveiktam. Ja komanda rāda labu rezultātu, tad to mēģina starp gadu vai divus vecākiem bērniem. Tādējādi veicinot komandas izaugsmi un attīstību.
Tas ir mīts, ka futbola lielvalstīs bērnu un jauniešu futbolā nepievērš uzmanību rezultātam.
Kādā valodā runājāt ar angļu treneri?

  +2 [+] [-]

, 2018-04-13 18:43, pirms 6 gadiem
Mihelsona nostājas pamatā nav vēsturisks kašķis starp Mettu un Audu? Jebkurā gadījumā viedoklis par viņu līdz šim bija citādāks. Pieņemt apmaksātas dāvanas dienu pirms balsošanas tagad ir cēla rīcība futbola nākotnes vārdā. Tādus džekus-dāvinātājus nesauc par darītājiem, bet gan par darboņiem.

  +1 [+] [-]

, 2018-04-13 18:55, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Neuztraucies! Es esmu tieši tur, kur es uzskatu, ka tā ir mana vieta.
Attiecībā uz šiem trīs kandidātiem, tad man nav nekas pret ka viņi kandidē, Ja viņi uzskata, ka ir viņu spēkos pacelt LV nolaisto futbola saimniecību, tad man nav nekas pret.
Man ir tikai viens niķis u.t.i,, ka es skatos uz cilvēku jau padarīto, un nevis klausos viņos kas būs.
1. Gorkšs-normāls vīrs, bet......Indriksons viņu nominējot par savu pēcnācēju izdarīja viņam vairāk ļauna, nekā laba, jo tas liecina, ka viņam ir ļoti ciešas saites ar aizejošo LFF spices vīriem. Vai viņam izdosies saraut saites ar šiem vīriem, man īsti ticības nav.
2. Kļaviņš-Dievs ar viņa pagātnes totto šmucēm, bet tas kas notika ar Cēsu sieviešu basketbola klubu ir ļoti laba liecība par viņa darba stilu. Tur nav nekas labs.
3.Ļašenko-nezinu neko labu, ne arī sliktu. Cik zinu, tad LV futzāls lēnām attīstās un viss notiek. Vienmēr esmu cienījis cilvēkus, kuri daudz nerunā un nezīmējas, bet mierīgi dara savu darāmo.
nesaprotu kāpēc tu visu laiku popularizē, ka Gorkšs = esošā LFF vadība?
1) Indriksons kā savu "mantinieku" Gorkšu paziņoja bez jebkādas Kaspara iekrišanas, KG diezgan smagi kritizē Indriksonu.
2) Indriksons jau labu laiku nav LFF reālais vadītājs. kopš beidzās GI nauda, tā vecais draugs Mežeckis atrada jaunus draugus, visos svarīgos jautājumos GI drīzāk opozīcijā.
3) visi futbolā sabiedrībā atzīst, ka reālais ikdienas vadītājs ir Mežeckis (Ļašenko publiski paziņotais sabiedrotais). kas tev liek domāt savādāk?

  +1 [+] [-]

, 2018-04-13 18:58, pirms 6 gadiem
deco rakstīja: Mihelsona nostājas pamatā nav vēsturisks kašķis starp Mettu un Audu? Jebkurā gadījumā viedoklis par viņu līdz šim bija citādāks. Pieņemt apmaksātas dāvanas dienu pirms balsošanas tagad ir cēla rīcība futbola nākotnes vārdā. Tādus džekus-dāvinātājus nesauc par darītājiem, bet gan par darboņiem.
jaunais Metta centrs nav reālāks iemesls? bez LFF un Rīgas atbalsta projekts nerealizējams..

     [+] [-]

, 2018-04-13 19:10, pirms 6 gadiem
Daniel rakstīja: nesaprotu kāpēc tu visu laiku popularizē, ka Gorkšs = esošā LFF vadība?
1) Indriksons kā savu "mantinieku" Gorkšu paziņoja bez jebkādas Kaspara iekrišanas, KG diezgan smagi kritizē Indriksonu.
2) Indriksons jau labu laiku nav LFF reālais vadītājs. kopš beidzās GI nauda, tā vecais draugs Mežeckis atrada jaunus draugus, visos svarīgos jautājumos GI drīzāk opozīcijā.
3) visi futbolā sabiedrībā atzīst, ka reālais ikdienas vadītājs ir Mežeckis (Ļašenko publiski paziņotais sabiedrotais). kas tev liek domāt savādāk?
Patiesi nezinu, kādas ir Gorkša un Indriksona attiecības, bet Indriksons izdarīja to ko izdarīja.

     [+] [-]

, 2018-04-13 19:23, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Neuztraucies! Es esmu tieši tur, kur es uzskatu, ka tā ir mana vieta.
Attiecībā uz šiem trīs kandidātiem, tad man nav nekas pret ka viņi kandidē, Ja viņi uzskata, ka ir viņu spēkos pacelt LV nolaisto futbola saimniecību, tad man nav nekas pret.
Man ir tikai viens niķis u.t.i,, ka es skatos uz cilvēku jau padarīto, un nevis klausos viņos kas būs.
1. Gorkšs-normāls vīrs, bet......Indriksons viņu nominējot par savu pēcnācēju izdarīja viņam vairāk ļauna, nekā laba, jo tas liecina, ka viņam ir ļoti ciešas saites ar aizejošo LFF spices vīriem. Vai viņam izdosies saraut saites ar šiem vīriem, man īsti ticības nav.
2. Kļaviņš-Dievs ar viņa pagātnes totto šmucēm, bet tas kas notika ar Cēsu sieviešu basketbola klubu ir ļoti laba liecība par viņa darba stilu. Tur nav nekas labs.
3.Ļašenko-nezinu neko labu, ne arī sliktu. Cik zinu, tad LV futzāls lēnām attīstās un viss notiek. Vienmēr esmu cienījis cilvēkus, kuri daudz nerunā un nezīmējas, bet mierīgi dara savu darāmo.
Par Cēsīm varu pateikt, ka basketbols nekad nav bijusi KK sirdslieta. Tas bija projekts, kur viņš varēja ieguldīt/atmazgāt naudu, lai gan par atmazgāt nezinu konkrēti. Futbols vienmēr viņam ir bijusi sirdslieta, domāju, ka pieeja tur būs krietni savādāka.
1 2 43 komentāri