Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Liepāja" pastiprina sastāvu ar pieredzējušo Brazīlijas aizsargu Džersonu

"Liepāja" pastiprina sastāvu ar pieredzējušo Brazīlijas aizsargu Džersonu
Džersons paraksta līgumu ar "Liepāju". Foto: Kluba Twitter profils

Latvijas Virslīgas klubs „Liepāja” pavēstījis, ka noslēgts līgums ar Brazīlijas aizsargu Džersonu, ko „Liepāja” uzskata par savu aizsardzības balstu šajā sezonā. Tikmēr RFS apstiprināja, ka uz diviem gadiem līgums noslēgts noslēgts ar baltkrievu aizsargu Mihaolu Babičevu.

„Liepājai” pievienojies spēlētājs ar plašu pieredzi, ieskaitot Eiropā ļoti labi zināmu klubu sistēmās. Džersons Eiropā ieradās Nīderlandes kluba PSV sistēmā, pēc tam uzspēlēja Madrides „Atletico” otrajā komandā, bet pēc tam Džersonu karjera aizveda uz Ungārijas „Ferencvaros”, Austrijas „Kapfenburg” un Vīnes „Rapid”, kā arī Gdaņskas „Lechia”, ko tagad pārstāv Kristers Tobers. Džersons Polijas Ekstraklasē nospēlēja 59 spēles.

Gdaņsku viņš atstāja 2018. gada vasarā un pēc tam spēlēja Brazīlijas komandās. Viņš piedalījies 11 Brazīlijas B Sērijas spēlēs, gūstot vienus vārtus. Džersona pašreizējā transfēra vērtība portālā „Transfermarket” šobrīd tiek lēsta pusmiljona eiro apmērā.

„Liepāja” savos sociālajos tīklos apstiprinājusi, ka ar Džersonu noslēgts līgums. Klubs viņu dēvē par vienu no savas aizsardzības galvenajiem balstiem šajā sezonā.

Pastiprinājumu aizsardzībā oficiāli noformējusi arī RFS, parakstot divu gadu līgumu ar Mihailu Babičevu. Viņš bija jau iespēlēts pārbaudes mačos.

25 gadus vecais Babičevs savulaik spēlējis Baltkrievijas U21 izlasē, izmēģinājis spēkus Itālijas zemākajās līgās, bet iepriekšējās sezonas pavadījis Baltkrievijas čempionātā. Aizvadītajā sezonā viņš spēlēja Grodņas „Neman” sastāvā. Kopumā viņam Baltkrievijas augstākajā līgā 83 spēles un četri vārtu guvumi.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/LiepajaFK/statu...
https://twitter.com/RFSDaily/status...


, 2020-02-13 18:13, pirms 4 gadiem
Nu ko lai saka. Būs jāiet uz virslīgas spēlēm .. Kurzemes klubi jāredz klātienē
, 2020-02-13 18:33, pirms 4 gadiem
Šogad virslīga solās būt nereāli stipra un aizraujoša
, 2020-02-13 18:53, pirms 4 gadiem
Attiecībā uz Babičevu socerway gan sniedz informāciju,ka Babičevs ir pussargs.Nāksies pārbaudīt baltkrievu saitos.
, 2020-02-13 18:54, pirms 4 gadiem
Šogad cerams Skatitaju bus vairak tribinēs un Skatities speli bus lielaka bauda
, 2020-02-13 19:02, pirms 4 gadiem
alguns rakstīja: Attiecībā uz Babičevu socerway gan sniedz informāciju,ka Babičevs ir pussargs.Nāksies pārbaudīt baltkrievu saitos.
Transfermarkt norāda, ka pamatpozīcija DM, otrā pozīcija CB - varbūt, ka RFS plāno vairāk izmantot aizsardzībā.
, 2020-02-13 19:14, pirms 4 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Transfermarkt norāda, ka pamatpozīcija DM, otrā pozīcija CB - varbūt, ka RFS plāno vairāk izmantot aizsardzībā.
Iegāju Grodņas Neman mājas lapā.Babičevs ir pussargs.Ja RFS plāno vinu izmantot aizsardzībā,tā viņu problēma.Es gan vairāk sliecos uz to,ka kļūdains info.
, 2020-02-13 20:06, pirms 4 gadiem
Fu... Un es jau domāju, ka leitis basītim vēl vienu īstu liepājnieku piemeklējis!
, 2020-02-13 20:21, pirms 4 gadiem
Labs CV ,potenciālais aizsardzības līderis ... bet kā būs uz laukuma,rādīs sezona . Liepājniekiem arī pērn bija labs sastāvs ,uz papīra,kā sanāca dabā visi labi atceras.
Skaidrs ir viens,šogad ļoti svarīga būs treneru māka vai nemāka ātri izveidot komandas kodolu,atrast katram savu vietu utt . ,jo spēlētāju rotācija komandās solās būt liela.
, 2020-02-14 10:53, pirms 4 gadiem
zubrusk:
Šogad cerams Skatitaju bus vairak tribinēs un Skatities speli bus lielaka bauda

---------------------------------

Skatītāji attiecībā pret citiem sporta veidiem tāpat ir daudz, pat ja 500 atnāk. Vairāk ir jānāk ārpus Rīgas, Ventspils, Liepāja, Jelgava tur vieglāk pielasīt būtu 1000 piemēram. Ja par Rīgu, tad uz Rīgas derbiju bija pa 3000, lielajā stadionā.
Petrs Marešs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS
14

Marešam meistarīgs tālsitiens, RFS pasniedz "Mettai" baranku un pārņem vadību

Latvijas futbola Virslīgas līderpozīcijā izvirzījusies titula glabātāja RFS, savā laukumā ar 2:0 pārspējot citu galvaspilsētas vienību "Mettu".
Iļja Korotkovs un Mors Tallā. Foto: Kristians Putniņš
8

Vārti puslaika beigās un pusstunda vairākumā ļauj "Audai" tikt pie otrās uzvaras

Šovakar otro uzvaru Latvijas futbola Virslīgas 2024. gada sezonā izcīnīja "Auda", kas ar 1:0 pieveica vairāk nekā pusstundu mazākumā spēlējušo "Daugavpili". Vienīgos vārtus iesita senegāliešu uzbrucējs Mors Tallā.
Maksims Krivuņecs un Havjers Tebass. Foto: Sanita Ieva Sparāne/TonyBet Virslīga
15

''La Liga'' prezidentam viesojoties Rīgā, panākta sadarbības turpināšana ar Virslīgu

Trešdien, 17. aprīlī, viesnīcā “Grand Hotel Kempinski” tika aizvadītā īpaša paneļdiskusija, kurā piedalījās Spānijas futbola čempionāta “LALIGA” prezidents Havjers Tebass, biedrības “Latvijas Futbola Virslīga” valdes priekšsēdētājs Maksims Krivuņecs, kā arī futbola virslīgas klubu un mediju pārstāvji.