Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Liepāja uzveic Krasnodaru; Indrānam debijā vārti, bet RFS izlaiž trīs vārtu pārsvaru

Andrejs Siliņš

Liepāja uzveic Krasnodaru; Indrānam debijā vārti, bet RFS izlaiž trīs vārtu pārsvaru
Dāvis Indrāns
Foto: Reuters/Scanpix

Kārtējās pārbaudes spēles, gatavojoties jaunajai Virslīgas sezonai futbolā, aizvadījušas arī "Liepājas/Mogo" un RFS vienības. Kurzemnieki ar 3:2 uzveica "Krasnodar II", bet RFS spēlēja neizķširti 4:4 pret igauņu "Nomme Kalju".

Liepājnieki treniņnometnē Kiprā aizvadīja savu ceturto pārbaudes spēli, tiekoties ar Krievijas Nacionālās līgas kluba "Krasnodar" otro komandu. Liepājas komandas pamata sastāvā laukumā devās Sopots, Ivanovs, Gucs, Jurkovskis, Šlampe, Tobers, Hmizs, Dobrecovs, Ķigurs, Apiņš un Karašausks.

Jau pirmajā puslaikā liepājnieki tika pie drošas vadības - Verners Apiņš 25. minūtē atklāja spēles rezultātu, bet 20 gadus vecais Devids Dobrecovs desmit minūšu laikā pirmā puslaika otrajā pusē izcēlās pat divas reizes, ļaujot Latvijas komandai pārtraukumā doties pie 3:0. Otrajā spēles daļā pretinieki atguva divus vārtus, bet ne vairāk, un "Liepāja/Mogo" svinēja panākumu ar 3:2.

Ja liepājnieki pirmajā puslaikā iegūto vadību tomēr nosargāja, tad RFS tas neizdevās - cīņā pret Igaunijas pagājušās sezonas trešo labāko komandu "Nomme Kalju" rīdzinieki bija vadībā ar 4:1. Roberts Uldriķis 15. minūtē izvirzīja vadībā RFS. Vēl pirmajā puslaikā divus vārtus guva arī Artis Jaudzems.

Otrajā puslaikā Tallinas komanda vispirms atguva divus vārtus, bet tad Dāvis Indrāns guva savus pirmos vārtus kopš oficiālas pievienošanās klubam un panāca 4:2. Tiesa, arī šo pārsvaru rīdzinieki nemācēja noturēt, un mačs beidzās neizšķirti - 4:4.

"Liels prieks gūt vārtus debijā, bet liels rūgtums par spēles iznākumu. Protams, vajag mazliet laika, lai pierastu pie jauna kolektīva, bet praktiski visus puišus zinu, ar lielu daļa sanācis jau spēlēt kopā. Kolektīvs ir ļoti labs un draudzīgs. Pie trīs vārtu pārsvara varbūt mazliet atslābinājāmies un sākām pieļaut kļūdas. Pretinieks bija labi motivēts un arī pie 4:1 neapstājās, un turpināja agresīvu spēli," pēc savas rezultatīvās debijas Indrāns sacījis sarunā ar RFS pārstāvi.

  +8 [+] [-]

, 2018-02-13 17:47, pirms 6 gadiem
Ja paši klubi sastāvus savos profilos sociālajos tīklos nav ielikuši, tad arī Sportacentrā nav. Nevienam pat neienāk prātā sazināties ar kādu kluba pārstāvi un uzprasīt. Starpsezonas notikumu atspoguļošanas līmenis ir nožēlojams.

  +6 [+] [-]

, 2018-02-13 17:53, pirms 6 gadiem
No raksta tā arī nevar saprast,bij vispār ŗezultāts 4:1 kādu brīdi vai nē,jo igauņi otrā puslaika sākumā atguva divus vārtus un tikai tad Indrāns guva ceturtos...esiet tak precīzāki lūdzu,citādāk nevar saprast,kurš no jums diviem nemāk skaitīt-autors vai futbolists...Reālākais varētu būt,ka rezultāts šai spēlē ne mirkli nav bijis 4:1 !

  +4 [+] [-]

, 2018-02-13 18:09, pirms 6 gadiem
Vēl gan pastāv variants,ka otrā puslaika sākumā igauņi atguva tikai vienus vārtus pirms Indrāns guva ceturtos,tad vēl jums abiem kaut cik varētu ticēt,lažiņa neliela būtu tikai autoram...

  +1 [+] [-]

, 2018-02-13 20:06, pirms 6 gadiem
Indrans LNK Group komanda ir nulveidigs priekspalana Uldrikis Ulinbasevs Savalnieks

     [+] [-]

, 2018-02-13 23:03, pirms 6 gadiem
Liepāja maukusi 3-4-3 ?
RFS tomēr ļoti latviska komanda : )
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja