Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Foto: Deniss Ivanovs būs FK "Liepāja" kapteinis

Aigars Prūsis
Aigars Prūsis @Prusis
Dienu pirms Latvijas futbola virslīgas izbraukuma spēles ar FS "Metta/LU", futbola klubs "Liepāja" preses konferencē informēja par līguma noslēgšanas detaļām ar centra aizsargu Denisu Ivanovu.

Preses konferencē piedalījās arī minerālmēslu ražotājas, SIA "NPK Expert" vadītājs Ģirts Cēlājs. Šis uzņēmums sponsorēja "Liepājas" divu paredzēto spēļu tiešraidi kanālā "TV6", bet tagad ir kļuvis par Denisa Ivanova individuālo sponsoru, kas ļāva klubam noslēgt līgumu ar pieredzējušo un meistarīgo centra aizsargu. Māris Verpakovskis sacīja, ka viņaprāt šis ir pirmais individuālais līgums Latvijas futbola vēsturē, bet nākotnē klubs centīsies turpināt šādu praksi un piesaistīt individuālos sponsorus arī citiem spēlētājiem. Individuālā līguma dēļ D. Ivanovs būs "Liepājas" vienīgais spēlētājs, uz kura spēļu kreklu būs uzņēmuma "NPK Expert" logotips.

  -3 [+] [-]

, 2014-08-12 17:02, pirms 10 gadiem
Nu gan. Līdzīgi kā Formulā 1, Santander banka visu laiku Alonso staigā līdzi, tikai šeit bankas vietā.......minerālmēsli....Bet apsveicami. Lai veicas Smukāk jau būtu, ja visiem tie rimbuļi būtu uz krekliem.
Slēpts komentārs: Vestvood

     [+] [-]

, 2014-08-12 19:43, pirms 10 gadiem
Ļoti laba ideja un risinājums. Jautājums tikai, kā viņš izskatīsies laukumā..

cerams, ka viņš pārāk neatšķirsies no pārējiem komandas biedriem..

  -1 [+] [-]

, 2014-08-12 20:09, pirms 10 gadiem

Komentārs par 8. attēlu

Ja godīgi, tad ideja pat ļoti laba. Tādējādi attīstoties šādai sponsorēšanas shēmai, LV futbola un hokeja klubi var tikt pie daudziem labiem spēlētājiem, kuri patreiz ir spiesti spēlēt kaut kur ārpus Latvijas.

  +4 [+] [-]

, 2014-08-12 20:13, pirms 10 gadiem
Ļoti pareizs solis. Anglijā pat Premjerlīgas klubiem ir individuālie sponsori. Tāds savlaik bija Bleidelim un Paharam spēlējot Southemptonā.
Eiropā daudziem sporta klubiem ir tāda prakse. Sponsors konkrēti apmaksā visus izdevumus kādam spēlētājam, tai skaitā algu. Biežāka prakse, ka individuālais sponsors, piemēram ir auto salons, kas spēlētājam dod lietošanā auto, vai piemēram nekustāmā īpašuma uzņēmums, kas nodrošina dzīvesvietu. Latvijas klubiem tā ir laba iesēja piesaistīt labus spēlētājus un labus sponsorus. Personīgi zinu uzņēmējus, kuriem ir bažas dodot naudu klubam, bet ja apmaksā konkrēto spēlētāju, tad viss ir caurspīdīgi.

  -2 [+] [-]

, 2014-08-12 20:20, pirms 10 gadiem
Soncha rakstīja: Ļoti laba ideja un risinājums. Jautājums tikai, kā viņš izskatīsies laukumā..

cerams, ka viņš pārāk neatšķirsies no pārējiem komandas biedriem..
Būs kā krāsains papagailis uz pārējo fona
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja