Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: "Skonto" iesit divus un pieveic Jūrmalas "Spartaku"

Beāte Neimane
Beāte Neimane
SMScredit.lv Virslīgas mačā "Skonto" savā laukumā ar 2:1 pieveica Jūrmalas "Spartaku". Mača sākumā smagā savainojumā iedzīvojās "Skonto" aizsargs Vitālijs Smirnovs. Pirmajā puslaikā "Spartaka" rindās pendeli realizēja Nauris Bulvītis, taču otrajā puslaikā "Skonto" izdevās atspēlēties, vārtus guva Edgars Jermolajevs un Ivans Lukaņuks.
Piedāvājam spēles momentu apskatu.
Vērtējums: +1

  +1 [+] [-]

, 2015-07-12 23:33, pirms 9 gadiem
Traki..
Slēpts komentārs: Messi10

  +3 [+] [-]

, 2015-07-12 23:51, pirms 9 gadiem
Skati ar lauztām kājām ir redzēti,taču šermuļi pār kauliem šā vai tā...11 m soda sitiens tāds apšaubāms,jūrmalniekam žetons par artiskumu.
Slēpts komentārs: brunica

  +1 [+] [-]

, 2015-07-13 12:03, pirms 9 gadiem
Messi10 rakstīja: Mazliet nepareizi no sc puses bija likt epizodi ar Smirnovu.
DELFI galvenajā lapā varēja redzēt arī vēl šausmīgākus skatus (no citām dzīves jomām). Un tur neviens neprasīja, vai tu (lasītāj) gribi to redzēt vai nē. Savukārt šeit katrs pats ir izvēles priekšā – skatīties video vai nē, skatīties pilnā apjomā vai nē.
Sportacentrs aprakstā pirms video brīdina par šo epizodi. Varēja izdarīt vēl vairāk un brīdināt arī video, uzliekot brīdinājumu pirms attiecīgas epizodes.
Sportacentrs netiražē šo epizodi atsevišķi (tiesa, Latvijā ir daudz citu portālu, kuri ir spējīgi to izdarīt...)

     [+] [-]

, 2015-07-13 22:53, pirms 9 gadiem
Žēl Smirnova, tik tiešām ļoti neveiksmīga spēles epizode. Tāpat kā Jaudzema - Mihadjuka sadursmes gadījumā sezonas ievadā jāsaka, ka šeit pārkāpuma nebija, jo abi gāja uz bumbu, Vitālijam diemžēl ar bēdīgām sekām.

Jāvēl pēc iespējas ātrāku atveseļošanos un atgriešanos laukumā. Prieks, ka komanda nepadevās un izcīnīja trīs punktus. Spartaks arī ar Koļinko ierašanos arvien labāku sniegumu rāda, cik pēc pēdējām spēlēm var noprast. Jermolajevam skaisti vārti.