Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Baltijas efutbola kausa pusfinālā iekļūst BFC "Daugavpils" leģionārs

Rolands Eliņš

Baltijas efutbola kausa pusfinālā iekļūst BFC "Daugavpils" leģionārs
Staņislavs Nečiporenko

Šodien norisinājās Baltijas ekausa izcīņas izslēgšanas spēles, kurās futbolisti sacentās datorspēles FIFA 20 ietvaros. Neviens Latvijas futbolists pusfinālā neiekļuva, taču tajā spēlēs Virslīgas kluba „Daugavpils” ukraiņu leģionārs Staņislavs Nečiporenko.

„Baltic eCup” izcīņā šodien tika aizvadītas četras astotdaļfināla spēles un divi ceturtdaļfināli. Tajās piedalījās četri Virslīgas klubu pārstāvji, no kuriem pusfinālu sasniedza tikai viens.

Astotdaļfināla mačos „Riga” spēlētājs Ivans Lukjanovs ar 4:5 piekāpās Igaunijas kluba „Narva Trans” spēlētājam Andreasam Vaiklam. Vaikla pēc tam ceturtdaļfinālā tikās ar citu Latvijas futbolistu Jegoru Novikovu no „Mettas” un pārspēja viņu ar 5:4, tiekot pusfinālā.

Pusfinālā Vaikla spēlēs ar BFC „Daugavpils” ukraiņu leģionāru Staņislavu Nečiporenko, kurš šodien izcīnīja divas lielas uzvaras virtuālajā futbolā. Vispirms ar 7:2 viņš pieveica „Panevežys” futbolistus Ernestu Veļuli, bet ceturtdaļfinālā ar 8:0 sagrāva Roku Filipaviču no „Riteriai”.

Otrajā zarā astotdaļfināla maču aizvadīja „Valmieras” leģionārs Toluvalase arokodare, taču viņš ar 4:7 piekāpās „Nomme Kalju” spēlētājam Vladislavam Homutovam.

Pārējie divi ceturtdaļfināli norisināsies rītdien, kad arī paredzēti abi pusfināli un fināls.

Izmantotie resursi:
https://balticecup.com/?fbclid=IwAR...