Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Virslīga nosauc piecus kandidātus uz pirmā apļa labākā jaunā spēlētāja godu

Virslīga nosauc piecus kandidātus uz pirmā apļa labākā jaunā spēlētāja godu
Aivars Emsis. Foto: Fkjelgava.lv

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padome izvirzījusi piecus kandidātus Optibet Virslīgas pirmā apļa labākā jaunā spēlētāja balvai, kam turpinājumā sekos futbola žurnālistu un virslīgas klubu galveno treneru balsojums.

Atšķirībā no mēneša labākā spēlētāja balvas, jaunā spēlētāja balva tiek piešķirta nevis katru mēnesi, bet pēc katra aizvadītā apļa. Pirmajā aplī nomināciju uz šo balvu izpelnījušies divi „Daugavpils” pārstāvji, kā arī pa vienam no „Mettas”, „Liepājas” un „Jelgavas”.

Kristers Tobers pirmajā aplī bija regulārs „Liepājas” sākumsastāva dalībnieks un nospēlēja visas 90 minūtes visos mačos. Aivars Emsis „Jelgavai” tikmēr palīdzējis šosezon jau ar četriem vārtu guvumiem, tiesa, divi no tiem gūti jau otrā apļa ievadā. Nominēts arī „Mettas” futbolists Rihards Ozoliņš, kurš piedalījies visās komandas spēlēs un izcēlās ar vārtu guvumu pret „Spartaku”.

Savukārt „Daugavpilij” ir divi pārstāvji šīs balvas nominantu sarakstā. Aizsargs Daniels Balodis, kurš ir stabils komandas aizsardzības līnijas pārstāvis, kā arī iesitis uzvaras vārtus pret „Mettu” un precīzi sita pret „Liepāju”. Komandas kapteinis Raivis Skrebels visos mačos nospēlēja no zvana līdz zvanam, sekmējot savas komandas augsto ceturto vietu kopvērtējumā, un pats guva vārtus un izdarīja rezultatīvu piespēli pret „Spartaku”.

Šīs balvas pasniegšana tika uzsākta pirms četrām sezonām, kad katram Virslīgas čempionāta aplim tiek noteikts un sveikts labākais jaunais spēlētājs. Kandidātus izvirza Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padome, savukārt balsojumā piedalīsies mediji un klubu galvenie treneri.

Sezonas laikā kopumā balsojumi notiks četras reizes, to atkārtojot ik pēc deviņām spēļu kārtām jeb čempionāta apļiem, kad katra komanda ar katru aizvadījusi vienu savstarpējo spēli. Galvenais kritērijs kandidātu izvirzīšanai būs vecuma ierobežojums, proti, spēlētājam jāatbilst U-21 vecuma kategorijai, tajā pašā laikā uzsverot, ka nav ierobežojuma attiecībā uz aizvadīto sezonu skaitu SynotTip Virslīgas čempionātā.

1. apļa labākā jaunā spēlētāja balvas rezultāti tiks paziņoti gaidāmās nedēļas laikā.

Izmantotie resursi:
https://optibetvirsliga.lv/news/opt...


, 2019-05-12 17:52, pirms 5 gadiem
99 VSEVOLODS ČAMKINS
, 2019-05-12 18:57, pirms 5 gadiem
Aivars Emsis protams,kura darba rezultātu redzam tabulā.
, 2019-05-12 19:29, pirms 5 gadiem
Ļoti grūti izvēlēties. Es dotu vai nu Aivaram vai Raivim. Pēc tabulas Toberam nedotu, bet Ozoliņš paspēs būt jaunais arī pēc 2-3 sezonām.
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
15

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.