Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Florbola superfināli, volejbola medaļas, "Metta" izaicinās "Spartaku"

Florbola superfināli, volejbola medaļas, "Metta" izaicinās "Spartaku"
Foto: SK Jēkabpils Lūši

Šajā nedēļas nogalē noskaidrosim medaļu ieguvējus Latvijas florbola un volejbola čempionātos, bet svētdien visa uzmanība futbola Virslīgai, kur tiksies divas pašreizējās tabulas pastarītes - “Metta” un “Spartaks”.

Telpu futbola Virslīgā pirms izšķirošajām čempionsērijas cīņām iestājies pārtraukums, un tam ir labs pamatojums - gatavojoties rudenī gaidāmajām Pasaules kausa kvalifikācijas spēlēm, Latvijas izlase sapulcējusies uz pārbaudes mačiem pret Azerbaidžānu. Pirmajā mačā ceturtdien piedzīvota neveiksme (1:3), bet piektdien mūsu telpu futbola meistari darīs visu iespējamo, lai izrādītu vēl cienījamāku pretestību vienai no Eiropas elites izlasēm, kurā ir arī vairāki naturalizētie brazīlieši. Spēles sākums Sportacentrs.com TV 18:00.

Piektdienas vakarā tiks dalīta bronza florbolā un basketbolā. “NND Rīgas” un “Ķekavas Bulldogs” florbolistēm viss izšķirsies vienā mačā - uzvarētājas pabeigs sezonu ar godalgām. Tikmēr Latvijas Sieviešu basketbola līgā tiks uzsākta sērija, kurā RSU, cietušas sāpīgu neveiksmi pusfinālā, būs favorītes cīņā pret “Liepāju/LSSS”.

Florbola kaislības sestdien turpināsies Arēnā Rīga, kur tiks aizvadīta Superfināla diena. 13:15 sezonas pēdējo un svarīgāko spēli aizvadīs galvenās favorītes Kocēnu “Rubene” un pusfināla sērijā piecos mačos triumfējusī “Ķekava”. Pēcāk dāmu iesildīto spēles grīdu ieņems vīri - 16:15 sāksies cīņa par “Elvi” florbola līgas bronzu. Tajā “Talsu NSS/Krauzers” tiksies ar Cēsu “Lekringu”, kas tikai septiņās spēlēs pusfināla sērijā atzina “Lielvārdes/Fatpipe” pārākumu. Tā būs arī divu rezultatīvāko “play-off” dalībnieku cīņa - gan Artis Raitums (“Talsi”), gan Pēteris Trekše (“Lekrings”) līdz šim sakrājuši pa 23 rezultativitātes punktiem.

Vakarpusē visa uzmanība tiks pievērsta volejbolam - Latvijas čempionāta zelta finālsērijā trešo spēli aizvadīs “RTU/Robežsardze” un “Jēkabpils lūši”. Pirmajās divās spēlēs uzvaras tika dalītas uz pusēm - katra no komandām izcīnīja uzvaru savā laukumā. Vai tā notiks arī šoreiz? Vai arī jau svētdien kronēsim čempionus? Sestdien spēle Rīgā, bet svētdien - Jēkabpilī. Abas cīņas tiešraidēs Sportacentrs.com TV. Tāpat kā izšķirošā bronzas cīņa - svētdienas vakarā “Daugavpils Universitāte” mājās vēlreiz centīsies pieveikt “Limbažus/MSĢ”.

Svētdien pulksten 14:00 norisināsies pirmā “Optibet” Virslīgas 6. kārtas spēle futbolā. Tajā tiksies divas pašreizējās tabulas pastarītes - “Metta” pēc pieciem zaudējumiem mēģinās aizķert pirmo punktu vai pat trīs cīņā pret “Spartaku”, kam līdz šim tikai viens panākums četros mačos.

Sportacentrs.com tiešraides nedēļas nogalē:

DatumsLaiksTurnīrsSpēle
12.04.18:00*Pārbaudes spēle telpu futbolāLatvija - Azerbaidžāna
12.04.19:30LSBL sērija par 3. vietuRSU - Liepāja/LSSS
12.04.20:00*Elvi florbola līga sievietēmNND Rīga - Ķekavas Bulldogs
13.04.9:3056.Baltijas meža skolu spartakiādeKokzāģēšanas sacensības
13.04.13:15*Elvi florbola līgas fināls sievietēmRubene - Ķekava
13.04.16:15*Elvi florbola līgas bronzas spēleLekrings - Talsu NSS/Krauzers
13.04.19:00*Latvijas volejbola čempionāta finālsRTURobežsardze - Jēkabpils lūši
13.04.19:00Komanda.lv 1. līga futbolāSuper Nova - Rēzeknes FA/BJSS
14.04.14:00*Optibet Virslīga futbolāMetta - Spartaks
14.04.14:30True Riga Hockey Cup 2019U11 un U16 finālspēles
14.04.16:00*Latvijas volejbola čempionāta finālsJēkabpils lūši - RTU/Robežsardze
14.04.18:00*Latvijas volejbola čempionāta bronzas sērijaDU - Limbaži/MSĢ

* - tiešraide arī televīzijas kanālā Sportacentrs.com TV.


, 2019-04-12 21:09, pirms 5 gadiem
Vai internetā būs kaut kur iespēja vērot Final4 NVL1?
, 2019-04-12 21:18, pirms 5 gadiem
Herberts/Jozzzefs rakstīja: Vai internetā būs kaut kur iespēja vērot Final4 NVL1?
Tu domā finālu starp Vecumniekiem-RTU? Pameklē facebook, esmu dzirdējis, ka tur kaut ko varot redzēt...
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
15

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.