Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Ikstens un RFS tomēr vienojas par sadarbības turpināšanu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ikstens un RFS tomēr vienojas par sadarbības turpināšanu
Kaspars Ikstens. Foto: Sanita Ieva Sparāne

Latvijas futbola Virslīgas vicečempione RFS pavēstījusi, ka tās rindās tomēr paliks 31 gadu vecais vārtsargs Kaspars Ikstens, kurš komandu pārstāv kopš 2018. gada un kurš pagājušajā sezonā palīdzēja izcīnīt Latvijas kausu.

"RFS un Kaspars Ikstens panākuši atkārtotu vienošanos par sadarbību. Esam patiesi priecīgi, ka RFS vārtu vīrs ir atsācis treniņus kopā ar komandu un jau pilnā sparā gatavojas jaunajai sezonai," teikts kluba paziņojumā. Iepriekš Ikstens sezonai gatavojās kopā ar savu iepriekšējo komandu "Jelgavu". Portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija liecina, ka RFS piedāvāja vārtsargam mazāku algu nekā pagājušajā sezonā, kas Ikstenu neapmierināja, tāpēc viņš meklēja citus variantus. Tomēr beigās tika pieņemts lēmums par atgriešanos komandā.

Ikstens RFS rindās pavadīja gan pagājušo, gan aizpagājušo sezonu. Katrā viņš laukumā devās 27 spēlēs. 2019. gads RFS atnesa Virslīgas sudrabu, atpaliekot tikai no "Riga", un Latvijas kausu, kas bija pirmā lielā trofeja kluba pastāvēšanas vēsturē. Vēl trīs reizes Ikstens kausa izcīņā triumfējis kopā ar "Jelgavu", bet Virslīgā viņam ir divi zelti – "Skonto" 2010. un Daugavpils "Daugava" 2012. gadā. Pēc otrā titula viņš devās uz Islandi, un tā Ikstenam ir bijusi vienīgā ārzemju pieredze.

Ikstens ir aizvadījis divas spēles Latvijas valstsvienības vārtos. Debija tika piedzīvota 2018. gada sākumā, ar 0:1 pārbaudes spēlē piekāpjoties Dienvidkorejai. Tā paša gada vasarā viņš bija vārtos duelī pret Lietuvu (1:1), palīdzot Latvijas izlasei vēlreiz izcīnīt Baltijas kausu.

  +1 [+] [-]

, 2020-02-12 16:14, pirms 4 gadiem
Šis gads būs kā augsta duša daudziem vietējiem spelētājiem ,kas saņēma neadekvātu (pret savu meistarības līmeni) atalgojumu. Domāju,ka būs lērums ar futbolistiem kas paliks bez komandas un pārcelsies uz 1.līgu.

     [+] [-]

, 2020-02-12 16:31, pirms 4 gadiem
Jawa rakstīja: Šis gads būs kā augsta duša daudziem vietējiem spelētājiem ,kas saņēma neadekvātu (pret savu meistarības līmeni) atalgojumu. Domāju,ka būs lērums ar futbolistiem kas paliks bez komandas un pārcelsies uz 1.līgu.
Lielākā daļa brauks prom...

     [+] [-]

, 2020-02-12 18:56, pirms 4 gadiem
Ļurba rakstīja: Lielākā daļa brauks prom...
Diemžēl,bet lielākā daļa nekur nevar aizbraukt (ja nu strādāt stroikā) jo neviens nav gatavs par viņiem maksāt.