Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" dosies uz divu nedēļu treniņnometni Kiprā

Rolands Eliņš

"Ventspils" dosies uz divu nedēļu treniņnometni Kiprā
Pols Ašvorts
Foto: Juris Presņikovs, ventspils.lv

Futbola klubs "Ventspils" paziņojis, ka rīt dosies uz Kipru, lai piedalītos divu nedēļu ilgā treniņnometnē, ar kuras palīdzību tiek cerēts pēc iespējas labāk sagatavoties jaunajai Virslīgas sezonai.

"Pola Ašvorta komanda uzsāk sagatavošanās izšķirošo stadiju: Latvijas seškārtējos čempionus gaida treniņnometne Kiprā. Kā vienmēr, līdzīga treniņnometne - pirmssezonas perioda svarīgākā daļa, kura ietvers pašu auglīgāko un nepieciešamāko darbu. Bez piesātinātā un daudzveidīgā treniņu darba dzelten-zilos gaida interesanti pārbaudes mači ar nopietniem pretiniekiem," vēstīts "Ventspils" mājaslapā.

Lai arī klubs mājaslapā tas oficiāli nav apstiprināts, Laprakā, Kiprā, "Ventspils" paredzētas pārbaudes spēles ar Armēnijas "Gandzasar", "Ural" un Maskavas "Spartak" otro komandu. "Ural" pagājušo sezonu Krievijas Premjerlīgā pabeidza astotajā vietā, bet šīs sezonas pirmo pusi pabeidza 13. vietā, balansējot uz izkrišanas robežas. "Spartak" otrā komanda spēlē Nacionālajā līgā (pēc spēka otrā Krievijā) un ir starp līderēm. Savukārt "Gandzasar" Armēnijas čempionātā ieņem ceturto vietu un turpina cīņu par Eirokausiem.

Ziemas kausa izcīņā "Ventspils" aizvadīja trīs spēles un uzvarēja divās. Tāpat "Ventspils" starpsezonā piedalījās nelielā pārbaudes turnīrā Baltkrievijā.

Izmantotie resursi:
FK Ventspils

     [+] [-]

, 2017-02-12 15:06, pirms 7 gadiem
Iekonomejot naudu vareja iegadaties labu speletaju,bet bagatie dara savu iegribu vaditi un pie mums jau pavasaris vareja olipiskais centrs piedavat kriviem lai brauc uz nometni ventinos. Vismaz sogad laika apstakli labi.

  -2 [+] [-]

, 2017-02-12 17:33, pirms 7 gadiem
Otelo! Aizej uz klozet pod un norauj ūden!

  +1 [+] [-]

, 2017-02-12 18:30, pirms 7 gadiem
Te gan Pertijam japiekrit.
Tapat naksies sezonu uzsakt uz maksliga seguma un kas zin, iespejams pat uz balta sniegaina un slidiiga seguma.
Gudrak noteikti butu ieekonomet un pa treninnometnes naudu kadu labu legionaru panemt.
Bet protams, ne mans klubs, ne mana darisana...

     [+] [-]

, 2017-02-13 09:09, pirms 7 gadiem
Kamēr Latvijā valda sals,puikas var normālos apstākļos trenēties.Mani vairāk priecē tas,ka klubs var atļauties treniņnometni dienvidos.Tas parāda ,ka nemaz neesam tik nabagi,kā domāju.Čempionāts sākās tikai martā,pietiks laika ,lai sagatavoties arī uz mākslīgā seguma.Galu galā ,treniņi dienvidos spēlētājiem ir kā balva no kluba.

     [+] [-]

, 2017-02-13 14:14, pirms 7 gadiem
alguns rakstīja: Kamēr Latvijā valda sals,puikas var normālos apstākļos trenēties.Mani vairāk priecē tas,ka klubs var atļauties treniņnometni dienvidos.Tas parāda ,ka nemaz neesam tik nabagi,kā domāju.Čempionāts sākās tikai martā,pietiks laika ,lai sagatavoties arī uz mākslīgā seguma.Galu galā ,treniņi dienvidos spēlētājiem ir kā balva no kluba.
Balvas janopelna.
Labak premijas sadalit pec sezonas (ja labi nospelejusi).
Patreiz laikapstakli nemaz nav tik slikti. Mierigi bez probleemaam var gatavoties uz maksligajiem segumiem sezonai kuru uz tadiem ari naksies uzsakt.