Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Smirnovs pievienojas FK "Ventspils", Krjauklim līgums ar liepājniekiem

Smirnovs pievienojas FK "Ventspils", Krjauklim līgums ar liepājniekiem
Vitālijs Smirnovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas čempionvienība futbolā FK "Ventspils", gatavojoties jaunajai Latvijas čempionāta Virslīgas sezonai, papildinājusi sastāvu ar Latvijas valstsvienības aizsargu Vitāliju Smirnovu, kurš iepriekš pārstāvēja Rīgas "Skonto" vienību un bija tās kapteinis. Savukārt "Liepājas metalurgs" parakstījis līgumu ar Ritus Krjaukli, kurš klubā spēlēja jau aizvadītās sezonas beigās.

"Ventspils" vienojas ar Smirnovu

Svētdien ventspilnieki uzsāks gatavošanos jaunajai sezonai. Kluba mājaslapā Smirnovs tiek raksturots ka pieredzējis aizsargs ar līdera īpašībām. 2010. gadā Smirnovs tika atzīts par Virslīgas labāko aizsargu. 25 gadus vecais Smirnovs ir divkārtējs Latvijas čempions. Pagājušajā sezonā "Skonto" rindās Smirnovs laukumā devās 29 spēlēs un guva divus vārtus. Kopumā Virslīgā aizsargs nospēlējis 103 mačus, gūstot četrus vārtus.

Tāpat tiek runāts par cita "Skonto" bijušā futbolista pievienošanos kurzemniekiem - vārtsargs Kaspars Ikstens, iespējams, turpinās karjeru FK "Ventspils" rindās, taču klubs šo informāciju pagaidām neapstiprina. Pirmās pārbaudes spēles būs janvāra otrajā pusē Lietuvas pilsētā Marijampolē, kur notiks ne mazāk par trim pārbaudes spēlēm ar Lietuvas klubiem. "Ventspilij" paredzēta arī nometne Turcijā, kas notiks februāra beigās/marta sākumā.

Krjauklis paraksta līgumu ar "Metalurgu"

Portāls liepajniekiem.lv vēsta, ka aizsargs Ritus Krjauklis, kas "metalurgam" uz četriem mēnešiem pievienojās pērnās sezonas izskaņā, no Kazahstānas atgriezies Liepājā un paliks šeit līdz 2012. gada sezonas beigām. Pēc aizvadītās sezonas Krjauklis mēģināja iekļūt Kazahstānas komandā "Shakhtyor" un tas gandrīz arī tika realizēts - sākotnēji parādījās informācija, ka līgums ar komandu tika noslēgts, taču tas tikai daļēji atbilda patiesībai - pats līgums bija, uz tā bija arī viens paraksts, taču otra puse likt savu parakstu nesteidzās.

"Liepājas metalurgs" ģenerāldirektors Ilgvars Šēns ar aizsargu parakstīja līgumu trešdien. Līdz ar to kaut kādā mērā risinās aizsardzības līnijas problēmas, jo, kā zināms, Mihadjuks šobrīd atlabst pēc operācijas, bet Surņina veselības likstas vēl ir miglā tītas. Klubs cer piesaistīt vēl vienu labu centra aizsargu, kā arī gara auguma uzbrucēju.

Izmantotie resursi:
FK Ventspils
Dzīve kā virs dīķa :: Liepajniekiem.lv


, 2012-01-12 15:57, pirms 12 gadiem
Nav slikts papildinājums, pieredzējis aizsargs ventspilij ir ļoti vajadzīgs. Kaspars varētu Vaņina pēdās iet!
, 2012-01-12 15:58, pirms 12 gadiem
Ja aizgāja no Skonto,tad jau izlasē vairs netikt, zinot Starkovu.
, 2012-01-12 16:15, pirms 12 gadiem
es šo rakstiju pirms pāris nedēļām, bet tad FKV direktors noliedza.
, 2012-01-12 16:19, pirms 12 gadiem
dragoo rakstīja: es šo rakstiju pirms pāris nedēļām, bet tad FKV direktors noliedza.
Ja noliedza, tad vēl nekas nebija noticis. Kamēr līgums nav parakstīts, tikmēr pāreja nav notikusi.
Tas ir tas pats kas ar Chelsea un Kehilu
Slēpts komentārs: Lukstins88
, 2012-01-12 16:21, pirms 12 gadiem
Yomayoo rakstīja: Nav slikts papildinājums, pieredzējis aizsargs ventspilij ir ļoti vajadzīgs. Kaspars varētu Vaņina pēdās iet!
Domājams, ka Smirnovs ies Gorkša pēdās. Un Ikstens tiešām varētu iet Vaņina pēdās
Slēpts komentārs: dragoo
, 2012-01-12 16:30, pirms 12 gadiem
Lukstins88 rakstīja: Domājams, ka Smirnovs ies Gorkša pēdās.
, 2012-01-12 16:31, pirms 12 gadiem
[quote lukstins88] tu tagad tēlo futbola ekspertu vai klaunu?
, 2012-01-12 16:39, pirms 12 gadiem
šobrīd smirnovs trenejās kopā ar jūrmalas spartak otro komandu.
, 2012-01-12 16:48, pirms 12 gadiem
Ļoti labs papildinājums Ventspilij. Saprotams transfērs gan no kluba, gan no spēlētāja viedokļa. Ventspilij vajag aizsargus, kad prom devies Postņikovs un Šibamura. Piesaistīts Timofejevs no Daugavas un tagad arī Smirnovs. Izlases aizsargs, pieredzējis - tiešām labs papildinājums. Katrā ziņā labāks par kādu viduvēju leģionāru. Lai veicas Vitālijam. Varēs tagad ČL kvalifikācijā spēlēt.

Ikstens tagad diezgan sarežģītā situācijā pēc smagās traumas izārstēšanas nonācis. Skonto priekšā Māliņš, kurš sevi lieliski pierādījijs, bet Ventspilī ir Vlasovs - vēl viens no Virslīgas labākajiem vārtsargiem. Reāli vārtsargu vajag Daugavai un vajadzēs Metalurgam, ja Šteinbors dosies prom. To gan redzēsim. Lai veicas Kasparam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-01-12 17:15, pirms 12 gadiem
rv777 rakstīja: [quote lukstins88] tu tagad tēlo futbola ekspertu vai klaunu?
Tas ir Kapteinis acīmredzamība. Eksperts, turklāt ļoti zinošs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-01-12 18:01, pirms 12 gadiem
wilmaars rakstīja: Venspils paplucina kārtīgi viena konkurenta rindas. Interesanti, liekās nākošsezon trijnieks būs tas pats, kas iepriekš Venspils, Liepājas Metalurgs, Daugava. Skonto laikam šajā trijniekā vietas nebūs, skatoties, kas notiek transfēros.
FKV un LM lielākais konkurents ir guņa,nevis skonta futbolistu komplektācija!
Vai tad Daugavai uz šo brīdi ir kādi pastiptrinājumi?Zaudējumi ir būtiski!
Bet par to visu vēl pāragri spriedelēt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-01-12 20:03, pirms 12 gadiem
reikons rakstīja: Ikstens tagad diezgan sarežģītā situācijā pēc smagās traumas izārstēšanas nonācis. Skonto priekšā Māliņš, kurš sevi lieliski pierādījijs, bet Ventspilī ir Vlasovs - vēl viens no Virslīgas labākajiem vārtsargiem. Reāli vārtsargu vajag Daugavai un vajadzēs Metalurgam, ja Šteinbors dosies prom. To gan redzēsim. Lai veicas Kasparam.
Nav pārliecības, ka Vlasovam būs nopietni argumenti, ja viņam būs jākonkurē ar Ikstenu par pozīciju. Ja FKV piesaista Ikstenu, tad visdrīzāk tiešām ar domu, ka Vlasovs paliek kā otrais numurs vai arī vispār tiek izīrēts tai pašai Daugavai.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
"Grobiņa" svin uzvaru. Foto: Aiga Veisa
113

Liepāja pieder "Grobiņai": Dobrecova vīri derbijā satriec bagātākos kaimiņus

Šovakar otro uzvaru Latvijas futbola Virslīgas sezonā izcīnīja debitante "Grobiņa"/LFS, kas principiālajā derbijā ar 3:2 pieveica "Liepāju". Uzvaras vārtus guva galvenā trenera Viktora Dobrecova 27 gadus vecais dēls Devids.
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
5

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.
Petrs Marešs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS
15

Marešam meistarīgs tālsitiens, RFS pasniedz "Mettai" baranku un pārņem vadību

Latvijas futbola Virslīgas līderpozīcijā izvirzījusies titula glabātāja RFS, savā laukumā ar 2:0 pārspējot citu galvaspilsētas vienību "Mettu".