Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Latvijas čempione "Riga" nolemj grūtā brīdī iepriecināt un atcelt dalības maksu akadēmijā

Agris Suveizda

Latvijas čempione "Riga" nolemj grūtā brīdī iepriecināt un atcelt dalības maksu akadēmijā
Foto: Zigismunds Zālmanis, rigafc.lv

„Riga Football Club” vadība, ņemot vērā pašreizējo ekonomisko situāciju valstī, pieņēmusi lēmumu atcelt dalību maksu 2021. gadā visiem akadēmijas audzēkņiem.

Aleksandrs Proņins, „Riga Football Club” ģenerāldirektors: „Cilvēki Latvijā pēdējā laikā ir noguruši no negatīvām ziņām. Mēs esam nolēmuši, ka šis ir laiks, kad pasniegt dāvanas. 2021. gadā visiem akadēmijas audzēkņiem treniņi būs bezmaksas! Pēdējā laikā ziņas ir tikai par negatīvo, bet mēs visi esam pelnījuši pozitīvus jaunumus! Bērni vienmēr ir bijuši starp mūsu prioritātēm, un tā tas būs arī nākotnē! Ceram, ka šis sarežģītais laiks beigsies pēc iespējas ātrāk. Gaidīsim visus "Skonto" stadionā un Mežaparka sporta bāzē. Priecīgus visiem svētkus.”

Raimonds Laizāns, „Riga Football Club” akadēmijas direktors: „Neskatoties uz Covid-19 ierobežojumiem, mūsu bērni turpināja treniņus. Tagad treniņi notiek brīnišķīgos apstākļos Mežaparkā. Spānijas speciālisti no „Barcelona” akadēmijas izstrādāja treniņu plānu. Šobrīd bērni praktiski jebkādos apstākļos var aizvadīt treniņus grupās. 21. decembrī, kā jau ierasts, dosimies Ziemassvētku brīvlaikā.

Kluba vadība ir sagatavojusi sirsnīgu dāvanu visiem bērniem un viņu vecākiem. Gribu atzīmēt, ka šī bija vadības pašu iniciatīva, nevis kāda lūgums. No 2021. gada visiem 300 akadēmijas audzēkņiem treniņi būs bezmaksas. Arī tiem, kuri tikai kļūs par mūsu akadēmijas futbolistiem. No piecu līdz 18 gadu vecumam. Vienmēr būsim kopā!”

Izmantotie resursi:
https://rigafc.lv/lv/post/99

     [+] [-]

, 2020-12-11 13:45, pirms 3 gadiem
es kaut kā atceros šito lasām jau kaut kad vasarā - toreiz tas bija tikai mārketinga triks?
tad jau tagad tāpat!

  +1 [+] [-]

, 2020-12-11 13:51, pirms 3 gadiem
Nu "skaists" RIGA FC solis . Savākt pēc iespējas vairāk bērnus, sadalīt divās daļās, uztaisīt vēl vienu "akadēmiju" priekš "Auda", ievilkt tos Virslīga lai būtu poligons priekš piķa pelnīšanās . Nu smalki, smalki Lajuka kungs

  +1 [+] [-]

, 2020-12-11 16:13, pirms 3 gadiem
Lido rakstīja: es kaut kā atceros šito lasām jau kaut kad vasarā - toreiz tas bija tikai mārketinga triks?
tad jau tagad tāpat!
Cik zinu, tur to maksu par treniņiem atcēla dažām vecuma grupām. Tagad jau visiem, kas tur trenējas tajā akadēmijā.

  +1 [+] [-]

, 2020-12-11 17:22, pirms 3 gadiem
Tas nu gan ir sasniegums.Treniņi bez maksas

     [+] [-]

, 2020-12-12 11:32, pirms 3 gadiem
Kāpēc vienmēr jāizceļ negatīvais? Protams, ka šāds kluba solis nav pieņemts tāpat vien aiz labas sirds, bet varbūt ka tieši šo apstākļu iespaidā vairāki bērni pievērsies futbolam, jo iepriekš vecāku maciņš to neatļāva.