Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Virslīgas treneri un žurnālisti par labāko Latvijā atzīst Cauņu

Virslīgas treneri un žurnālisti par labāko Latvijā atzīst Cauņu
Latvijas izlases līderis Aleksandrs Cauņa
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

„Sporta Avīzes” žurnālists Ilvars Koscinkevičs aptaujājis Virslīgas trenerus un žurnālistus, noskaidrojot ne tikai labākos Virslīgas spēlētājus un treneri, bet arī Latvijas labāko spēlētāju – aptaujā labākais izrādījās Maskavas CSKA futbolists Aleksandrs Cauņa.

„Sporta Avīzes” žurnālists Ilvars Koscinkevičs aptaujāja desmit Virslīgas trenerus (nesasniedzamos Marianu Paharu un Vladimiru Pačko aizstāja Vitālijs Astafjevs un Armands Zeiberliņš, savukārt „Spartaku” pārstāvēja Oļegs Blagonadeždins), kā arī 10 žurnālistus no dažādiem medijiem, tostarp Sportacentrs.com, aicinot katru no 20 pārstāvjiem nosaukt TOP3 šādās nominācijās: Virslīgas labākais vārtsargs, aizsargs, pussargs, uzbrucējs, spēlētājs, treneris, kā arī Latvijas labākais futbolists.

Diezgan pārliecinoši par labāko Latvijas futbolistu tika atzīts Aleksandrs Cauņa, kuru 1. vietā lika 13 no 20 respondentiem (seši deva 2. vietu un tikai „Gulbenes” treneris Mihails Koņevs ierindoja Cauņu 3. pozīcijā). Cauņam 52 no iespējamajiem 60 punktiem, savukārt sīvā cīņā par 2. vietu Kaspars Gorkšs (30 punkti) apsteidza Artjomu Rudņevu (28).

Par Virslīgas labāko spēlētāju tik viennozīmīgas nostājas nebija un tika saukti ļoti dažādi kandidāti. Galu galā 1. vietu ieguva „Liepājas metalurga” futbolists Vladimirs Kamešs (23 punkti), par mata tiesu apsteidzot Daugavpils „Daugavas” pussargu Mihailu Ziziļevu (22 punkti), bet 3. vieta „Skonto” aizsargam Vitālijam Maksimenko (11 punkti).

Pilna informācija par šo aptauju (rezultāti pārējās nominācijās un visu respondentu balsojumi) izlasāma šīs nedēļas drukātajā „Sporta Avīzē” un tās elektroniskajā versijā šeit. Atgādinām, ka ceturtdien labākos savas aptaujas rezultātā nosauks arī Latvijas Futbola federācija.

Izmantotie resursi:
„Sporta Avīze”


, 2012-12-11 18:34, pirms 11 gadiem
Diez vai... Rudņevs var vēl viņu apsteigt kā Messi Milleru
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-12-11 19:09, pirms 11 gadiem
v3_karstgalvis rakstīja: Cauna un Gorkss sobrid labakie LV futbolisti! parejie talu atpaliek!
Nu bet Rudnevs ? talu to4no nee
Slēpts komentārs: Lucho
, 2012-12-11 19:34, pirms 11 gadiem
Kaut ka saubitos Caunam atdot labaka futbolista godu latvija, nu varbut nav ne slikts, ne parak kruts. Un ka tad Gorks labaks par Rudnevu, lai jau ta butu, latvijas profesionalie futbola cilveki, tad jau Vanins tur labak iederetos.
, 2012-12-11 19:36, pirms 11 gadiem
Lucho rakstīja: Cauņas CSKA ir rēali turpmāk spēlēt čempionu līgā, Rudņeva Hamburgers gan diezvai tuvākajā nakotnē spēlēs kautvai eiropas līgā!
tu salīdzini vispār bezjēgā divas atšķirīgas līgas! To tu nevari zināt, vai CSKA varētu izsisties Bundeslīgā, vai arī HSV Krievijā...
, 2012-12-11 19:55, pirms 11 gadiem
Principā mans trijnieks ari būtu Cauņa,Rudņevs un Gorkšs.Vaņins varētu būt ceturtais.
, 2012-12-11 20:14, pirms 11 gadiem
Lucho rakstīja: Cauņas CSKA ir rēali turpmāk spēlēt čempionu līgā, Rudņeva Hamburgers gan diezvai tuvākajā nakotnē spēlēs kautvai eiropas līgā!
HSV šobrīd ir Eiropas līgas kvalifikācijas zonā, un no Čempionu līgas 3 punkti
, 2012-12-11 21:33, pirms 11 gadiem
Lucho rakstīja: Cauņas CSKA ir rēali turpmāk spēlēt čempionu līgā, Rudņeva Hamburgers gan diezvai tuvākajā nakotnē spēlēs kautvai eiropas līgā!
Nesalīdzina klubus, bet gan pašus spēlētājus un viņu kopējo devumu komandā, protams ņemot vērā arī pašu klubu. Latvijai ir 4 tādi labi stabili futbilisti-Cauņa, Gorkšs, Rudņevs, Vaņins. Par pēdējo var strīdēties, jo līga nav tā stiprākā, bet es viņu tomēr lieku šajā TOP-4 , nākošie gan laikam stipri atpaliek.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Kristaps Blanks. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
3

Tukumnieks Blanks un Virslīgas līdere "Riga" kārtas ievadā viesosies Tukumā

"TonyBet" Virslīgas septītā kārta futbolā sāksies ar vienu spēli otrdienas vakarā starp "Tukums 2000"/"Telms" un "Riga" komandām. Cīņas sākums gaidāms plkst. 17.30, tiešraide portālā Sportacentrs.com un kanālā TV4.
"Valmieras" kapteinis Daniels Balodis. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
102

Algas ilgi nesaņēmušie "Valmieras" spēlētāji boikotē treniņu

Latvijas nosacīto lielbudžeta klubu vidū ir arī "Valmiera", taču par tās algu grūtībām ik pa laikam tiek dzirdēts ne pirmo sezonu. Kā savā Patreon ziņo futbola apskatnieks Edmunds Novickis, valmieriešu spēlētāji šorīt neieradās uz atjaunošanās treniņu, tādējādi cerot paātrināt vadības reakciju.
Luka Silagadze. Foto: Jānis Līgats
29

Silagadze iesit un nesvin, "Liepāja" no Valmieras mājās ved trīs punktus

Šodien Latvijas futbola Virslīgas sestās kārtas noslēdzošajā spēlē "Liepāja" izbraukumā ar 1:0 pārspēja "Valmieru". Pirmā puslaika izskaņā realizējot soda sitienu, vienīgos vārtus guva Luka Silagadze, kurš iepriekš trīs sezonas pavadīja "Valmieras" kreklā.