Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Jānis Ikaunieks: "Liepājā ar Zuntneru parunājāmies mašīnā"

Jānis Ikaunieks: "Liepājā ar Zuntneru parunājāmies mašīnā"
Jānis Ikaunieks. Foto: RFS

Raidījumam "Futbolbumbas TV" interviju pēc "Optibet" Latvijas futbola Virslīgas spēles starp RFS un "Liepāju" (3:0) sniedza Rīgas kluba jaunpienācējs Jānis Ikaunieks, kurš atklāja, ka viņa attiecības ar "Liepājas" treneri Mareku Zuntneru esot labas, kā arī to, ka ja futbolists vēlas būt starp labākajiem Latvijā, tad labāk ir spēlēt RFS nekā "Liepājā".

Vaicāts par attiecībām ar "Liepājas" kluba spēlētājiem un treneriem, 25 gadus vecais uzbrūkošais pussargs izteicās, ka visi "Liepājas" kluba darbinieki un spēlētāji pret viņu attiecoties labi: ""Liepājas" klubā lielākā daļa spēlētāju man ir labi draugi, pārmijām dažus vārdus pēc spēles. Liepājā visi pret mani attiecas labi. Arī ar [Mareku] Zuntneru, kad biju Liepājā, parunājāmies mašīnā, mums nav nekādu domstarpību."

Kuldīdznieks īsi komentēja arī līguma laušanu ar Norvēģijas čempionāta klubu Drammenes "Stromsgodset": "Es nevēlos neko vairāk par to piebilst - viss ir aprakstīts kluba mājaslapā. Sadzīviskā ziņā Norvēģijā viss bija augstākajā līmenī - cilvēki bija laipni un treneri bija pretīmnākoši. Nevaru pateikt, kādēļ man samazinājās spēles laiks - tas ir futbols, un katrs vēlas tikt laukumā un spēlēt. "Stromsgodset" sākotnēji nevēlējās mani laist prom, taču pēc atkārtota lūguma abpusēji vienojāmies, ka pārtrauksim līgumu."

"Kad lidoju mājās, tad vēl nebija ne jausmas, kur spēlēšu turpinājumā. Protams, ka viens no faktoriem tam, ka pievienojos tieši RFS bija tas, ka šeit klubu komplektē arī Māris [Verpakovskis]. Tāpat, ja tu vēlies būt labākais Latvijā, tad ir labāk spēlēt RFS nekā "Liepājā". Šobrīd par tālu nākotni nedomāju - plānoju līdz ziemai nospēlēt Rīgā un tikai tad domāt karjeras nākamos soļus. Gribētos jau aizbraukt uz kādu ārzemju līgu un tur būt vienam no komandas vadošajiem spēlētājiem - tas būtu ļoti labi."

Ikaunieks RFS rindās debitēja iepriekšējā mača 68. minūtē, kad laukuma labajā malā nomainīja Tomāšu Šimkoviču.


, 2020-08-10 14:07, pirms 4 gadiem

ja pareizi sapratu, tas... kamēr bija Norvēģijā, Zuntners bija slikts...
tagad atgriezies mājās - Zuntners labs džeks....
laikam saprata, ka nākotnē var nakties spēlēt Liepājas sastāvā
, 2020-08-10 14:11, pirms 4 gadiem
Gan viens gan otrs ir vienādi.
, 2020-08-10 14:21, pirms 4 gadiem
Njāaa..tagad runā būt starp labākajiem Latvijā, bet ne tik senā pagātnē tika runāts ka Jankam perspektīvas būt starp labākajiem Austrumeiropā..
, 2020-08-10 14:40, pirms 4 gadiem
Novēlu veiksmi,izlases kontekstā ...,taču atminos pāris gadus atpakaļ sludināja, ka esot sapratis,ka Latvijā var spēlēt tikai Liepājā.
, 2020-08-10 14:42, pirms 4 gadiem
Ar nespēju palikt Norvēģijā Jāņa Ikaunieka starptautiskai karjerai krusts pāri. Ja nu vienīgi Andorā,Gibraltārā.....
, 2020-08-10 15:05, pirms 4 gadiem
"Liepājā ar Zuntneru parunājāmies mašīnā" - uz aimugurējā sola, tagad puišiem viss ir atkal romantiski!
, 2020-08-10 16:00, pirms 4 gadiem
Jā, uz kādu Eiropas līgu, varētu mēģināt Luksemburgu, bet tur tagad līmenis būs augstāks kā virslīgā, klubi kapājas par iekļūšanu EL!!!!
, 2020-08-10 16:14, pirms 4 gadiem
M8archa rakstīja: Jā, uz kādu Eiropas līgu, varētu mēģināt Luksemburgu, bet tur tagad līmenis būs augstāks kā virslīgā, klubi kapājas par iekļūšanu EL!!!!
Kam viņš tur vajadzīgs?
Neaizmirsti, kādi lukšiem ir kaimiņi.. DE, BE un FR!
, 2020-08-10 16:15, pirms 4 gadiem
Atkal... gribētos aizbraukt uz kādu ārzemju līgu... No kurienes tad tu pārbrauci? Man, kā kluba saimniekam, darba intervijā būtu tikai viens jautājums: - Gribi, Janka, kopā ar mums izcīnīt čempionlīgas kausu? Ja nē, tad dosvidāņija, brauc uz Madridi, vai Mančestru.
, 2020-08-10 16:17, pirms 4 gadiem
Gatis rakstīja:
ja pareizi sapratu, tas... kamēr bija Norvēģijā, Zuntners bija slikts...
tagad atgriezies mājās - Zuntners labs džeks....
laikam saprata, ka nākotnē var nakties spēlēt Liepājas sastāvā
Domā pēc šīs sezonas Zuntnere būs kluba ? Tad jau kluba īpašnieks ir pilnīgi vienaldzīgs pret kluba rezultātiem un līdzjutējiem
, 2020-08-10 16:27, pirms 4 gadiem
Rai4a rakstīja: Domā pēc šīs sezonas Zuntnere būs kluba ? Tad jau kluba īpašnieks ir pilnīgi vienaldzīgs pret kluba rezultātiem un līdzjutējiem
vispār jau Oļegs tik dod naudu... visu tur saimnieko un pieņem lēmumus Marks.... kamēr Zutis būs draugos ar Marku.. tikmēr zutim tur vieta garantēta...
, 2020-08-10 17:10, pirms 4 gadiem
Ļurba rakstīja: vispār jau Oļegs tik dod naudu... visu tur saimnieko un pieņem lēmumus Marks.... kamēr Zutis būs draugos ar Marku.. tikmēr zutim tur vieta garantēta...
Baigi DRAUDZĪGS džeks ...,atminos Dobrecovam bija draugs, Pertijam bija draugs,Mārim bija draugs....vieni DRAUGI jau prom nāk jauni...
, 2020-08-10 18:09, pirms 4 gadiem
Čalis kurš izniekoja savu talantu. Ja nesāks galīgi slinkot, tad Latvijas līmenī varēs kādu laiku spēlēt.
, 2020-08-10 18:30, pirms 4 gadiem
Neredzu viņu ārzemju klubā vadošajā lomā. Vienīgās ārzemes var būt Lietuvā kā Šabalam, bet pat tur viņš nav vadošais. Nezinu, kas par vainu mūsu futbola sistēmā, bet daudzi savas ārzemju karjeras noslīcina podā.
, 2020-08-10 22:24, pirms 4 gadiem
Gatis rakstīja:
ja pareizi sapratu, tas... kamēr bija Norvēģijā, Zuntners bija slikts...
tagad atgriezies mājās - Zuntners labs džeks....
laikam saprata, ka nākotnē var nakties spēlēt Liepājas sastāvā
Kamēr tur bus Zuntners tikmēr Liepāja bus nekāda, nezinu vai tur vajag labas attiecības.
, 2020-08-11 06:40, pirms 4 gadiem
guntis86 rakstīja: Neredzu viņu ārzemju klubā vadošajā lomā. Vienīgās ārzemes var būt Lietuvā kā Šabalam, bet pat tur viņš nav vadošais. Nezinu, kas par vainu mūsu futbola sistēmā, bet daudzi savas ārzemju karjeras noslīcina podā.
fizuha trūkst. Ikaunieks pēc saviem parametriem izskatās pēc u18 puikas. Pret večiem trūkst spēka un ātruma.
, 2020-08-11 09:55, pirms 4 gadiem
Pandora rakstīja: "Liepājā ar Zuntneru parunājāmies mašīnā" - uz aimugurējā sola, tagad puišiem viss ir atkal romantiski!
Uz pakaļējā beņķa, kur skatus cenzē Forum Cinema.
, 2020-08-11 10:40, pirms 4 gadiem
Vispār jau ārzemju karjeras vajadzētu taisīt tad, kad izlasē iesisti pirmie desmit vārti.
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.
"Grobiņa" svin Deivida Dobrecova vārtu guvumu. Foto: Aiga Veisa
121

Liepāja pieder "Grobiņai": Dobrecova vīri derbijā satriec bagātākos kaimiņus

Šovakar otro uzvaru Latvijas futbola Virslīgas sezonā izcīnīja debitante "Grobiņa"/LFS, kas principiālajā derbijā ar 3:2 pieveica "Liepāju". Uzvaras vārtus guva galvenā trenera Viktora Dobrecova 27 gadus vecais dēls Devids.
Petrs Marešs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS
15

Marešam meistarīgs tālsitiens, RFS pasniedz "Mettai" baranku un pārņem vadību

Latvijas futbola Virslīgas līderpozīcijā izvirzījusies titula glabātāja RFS, savā laukumā ar 2:0 pārspējot citu galvaspilsētas vienību "Mettu".