Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Vēl vienam LFF kongresa dalībniekam pozitīvas Covid-19 analīzes

Vēl vienam LFF kongresa dalībniekam pozitīvas Covid-19 analīzes
LFF kongress. Foto: LFF

Vēl vienam Latvijas Futbola federācijas (LFF) kongresa dalībniekam konstatēta saslimšana ar Covid-19, portālam Delfi apstiprinājis organizācijas ģenerālsekretārs Edgars Pukinsks.

Kongress notika pagājušajā piektdienā, bet pirms divām dienām Guntars Indriksons, kurš kandidēja uz amatu federācijas valdē, bet nesaņēma cerēto atbalstu, paziņoja, ka viņam bijušas pozitīvas Covid-19 analīzes. Drīz vien sekoja federācijas aicinājums visiem kongresa dalībniekiem doties nodot analīzes, un šodien LFF pavēstīja, ka visiem tās darbiniekiem testa rezultāti bijuši negatīvi.

Tomēr LFF ģenerālsekretārs Edgars Pukinsks portālam Delfi apstiprinājis, ka kongresa dalībnieku vidū konstatēts vēl viens saslimšanas gadījums ar Covid-19. Visu kongresa dalībnieku saraksts nodots Slimību profilakses un kontroles centram (SPKC), un starp abām organizācijām notiek informācijas apmaiņa, lai labāk saprastu situācijas nopietnību.

Ilze Arāja, SPKC pārstāve, pavēstījusi, ka saistībā ar Indriksonu fiksēti četri saslimšanas gadījumi. Visi cilvēki bijuši Indriksona kontaktpersonas.

Ārkārtas režīmā analīzes jānodod ne vien kongresa dalībniekiem, bet arī tiek testēti Virslīgas visi futbolisti, tiesneši, tiesnešu asistenti un citas oficiālās personas, sacīja Pukinsks.

Izmantotie resursi:
https://www.delfi.lv/sports/news/fu...


, 2020-07-10 22:37, pirms 4 gadiem
nu viss .. futbola saimei pipec 😄 varēs raut futeni tikai pa 4 un līdz 17:00 pēcpusdienā..
Grobiņas līdzjutēji. Foto: Aiga Veisa
10

Parādniecei "Valmierai" draud atņemt punktus, "Grobiņai" derbijs izmaksās 900 eiro

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komiteja pēc Virslīgas 7. kārtas spēlēm publicējusi garu sankciju sarakstu.
Edgars Maļcevs. Foto: Aiga Veisa
14

Nepalīdzēja arī video: LFF atzīst tiesneša kļūdu - "Liepājai" derbijā bija jāsit pendele

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Tiesnešu nodaļa sniegusi savu skaidrojumu par vakardienas derbiju, kurā "Liepāja" ar 2:3 piekāpās "Grobiņai"/LFS un 68. minūtē pie rezultāta 1:2 pat ar VAR palīdzību netika pie 11 metru soda sitiena.
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.