Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

J. Ikauniekam Spānijā veikta operācija, cer atgriezties laukumā šogad

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

J. Ikauniekam Spānijā veikta operācija, cer atgriezties laukumā šogad
Jānis Ikaunieks Spānijā pēc operācijas
Foto: no futbolista personīgā arhīva

"Liepājas" un Latvijas izlases pussargam Jānim Ikauniekam šodien Spānijā veikta operācija, portālu Sportacentrs.com informējis pats spēlētājs.

Jānis Ikaunieks, kurš "Liepājas" rindās paguva aizvadīt divas pilnas spēles pret "Ventspili" un "Spartaku", pastāstīja: "Liepājas uzvaru pret "Crusaders" vēl noskatījos klātienē un tikai vakar šeit, Spānijā, ierados. Man tāpat kā Aleksandram Cauņam bija piektā pleznas kaula lūzums un šodien Spānijā, Mursijā, notika operācija, kas aizritēja veiksmīgi. Operāciju veica ļoti labs spāņu dakteris - viņš tieši tādu pašu operāciju ir veicis Čabi Alonso un Hamesam Rodrigesam. Alonso pietika ar diviem mēnešiem, lai pēc šādas operācijas izietu jau starta vienpadsmitniekā.

Man ārsti arī saka, ka ar diviem mēnešiem varētu pietikt, lai es spēlētu, bet tie nav solījumi - var sanākt visādi. Man sekos līdzi un vēros, kā dzīst. Plānots, ka šeit Spānijā palikšu vēl sešas nedēļas un tad redzēs, kā notiks atveseļošanās. Ja uzreiz dotos atpakaļ uz Latviju, rehabilitācija paņemtu vismaz trīs mēnešus. Ir cerība, ka šeit viss notiks ātrāk un pats jau septembrī ceru spēlēt! Sākt skriet labākajā gadījumā varētu pēc četrām nedēļām. Darīšu maksimumu, lai laukumā atgrieztos pēc iespējas ātrāk! Ticu, ka ātri atveseļošos.

Lūzumu noteikti guvu spēlē ar "Spartaku" - vajadzēja jau 10. minūtē prasīt maiņu, jo ļoti sāpēja un nebija īsti jēgas pabeigt to spēli. Caur sāpēm komandai tāpat, domāju, sevišķi nepalīdzēju. Tomēr aizvadīju pilnu, tāpat kā pirms tam arī pret "Ventspili" - šai mačā sāpes bija paciešamas. Varbūt tāpēc, ka pēc spēles pret "Ventspili" treniņos trenējos mazliet saudzīgākā režīmā.

Pirms mača ar "Spartaku" vispār vairs nejutu sāpes, bet 15. minūtē ielūza tas kauliņš un uzreiz rādīju, ka jāveic maiņa. Tomēr izvilku līdz pārtraukumam, bet pēc tam ar pretsāpju zālēm pat pabeidzu spēli. Sapratu, ka jātaisa rentgens, kurš tika sūtīts uz Spāniju tam pašam dakterim. Ar kontaktiem palīdzēja Kristians Torress, kurš pats arī šeit savulaik pārcietis operāciju."

 +12 [+] [-]

, 2017-07-11 00:01, pirms 7 gadiem
Traki! Veselību! Gaidu drīzu atgriešanos laukumā!

  +9 [+] [-]

, 2017-07-11 00:43, pirms 7 gadiem
Pēc iespējas ātrāku atveseļošanos Jānim!

  +6 [+] [-]

, 2017-07-11 01:48, pirms 7 gadiem
Sīkums! Galvenais neplēst saites.. turies, veseļojies un gaidām atpakaļ!

  +7 [+] [-]

, 2017-07-11 11:38, pirms 7 gadiem
Janka,turies,būs jau viss ok!

  +3 [+] [-]

, 2017-07-11 12:34, pirms 7 gadiem
Latvijas talanti ...
Turies Janka!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2017-07-11 20:05, pirms 7 gadiem
Nemiroff rakstīja: Veseļojies!
Man vienīgajam liekas, ka viņš tāds baby face izskatās? jāpamaina frizūra, lai nav pēc bībera jaunībā.
Galvenais, ka labs cilvēks. Plus šajā gadījumā arī kārtīgs kaplis.